Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Transformers 3: Victory is Sweet
sponzorované odkazy

Transformers 3: Victory is Sweet

Hrajete online hru Transformers 3: Victory is Sweet

Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.

ovládání hry Transformers 3: Victory is Sweet

myší, viz instrukce ve hře • 499x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rage 3
Akční hry - 1x
Milovníci šílených bojů si v této hře určitě přijdou na své. Budete se probojovat skrz mnoho nepřátel, aby jste se dostali do cíle v každém levelu. Máte na výběr z několika zbraní, které vám zajistí vítězství.
Toon Crisis 2
Akční hry - 1x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Doc Ock Rampage
Akční hry - 3x
Máte rádi spider-mena? Tak tohle je hra pro Vás. Hrajete za známého doktora Ock a ničíte vše co vám stojí v cestě. Samozřejmě díky robotickým chpadlům pro vás není problém ani vylez na nějakou tu budovu..
Castle Cat 3
Akční hry - 1x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Global Defense System
Akční hry - 3x
Tato online hra před vás staví nelehký úkol - je na vás zachránit naši planetu před vlnou asteroidů, kteří nesou neodvratnou zkázu. Vylepšujte obranné věže, kupujte nové zbraně a věže a hlavně sestřelujte asteroidy.
Jetpack Master
Akční hry - 5x
Tahle superhra je skutečně návyková a její hrdina Jeff Powers vás o tom přesvědčí. Pomozte mu na jeho cestě po vesmírné stanici a vyhněte se všem raketám a překážkám. Ve hře nechybějí různé upgrady.
Indestructotank
Akční hry - 2x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".
Zombie Typocalypse
Akční hry - 1x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
Endless War 5
Akční hry - 4x
Ničte nepřátelské jednotky. V této hře ovládáte armádní vozidlo se kterým budete ostatní vozidla sestřelovat. Jeďte podle šipky a určitě narazíte ne nepřátelský odpor. Tak se do toho dejte a zabijte je.
Mortal Kombat Karnage
Akční hry - 4x
Mnoho lidí má v oblibě akční film s názvem Mortal Kombat, který se proslavil v devadesátých letech. Z jeho slávy se rozhodlo vytěžit něco i několik počítačových her a Mortal Kombat Karnage je jednou z nich. Zahrát si v ní můžete hned v několika zajímavých módech, kde se popasujete s poměrně silnými soupeři.
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 2x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
The Last Stand 2
Akční hry - 1x
Hned na začátku druhého pokračování hry s názvem The Last Stand se ocitnete tváří v tvář hordám zombie. Tyto nemrtvé nestvůry se snaží dostat k vašemu teplému masu, které by nejraději roztrhaly na kousky. Naštěstí máte u sebe nabitou zbraň s dostatečným počtem nábojů na to, aby se nepřátelé nedostali příliš blízko.
Undercover Ops
Akční hry - 5x
V roli tajného agenta se vydáte na cestu plnou nebezpečí. Bojujte s mnoha nepřáteli. Buďte při tom ale ostražití, protože vaši nepřátele jsou rychlý a nesmí si vás všimnout, jinak zemřete. Probojujete se na konec hry?
Railroad Rampage
Akční hry - 2x
S vaším šerifem si musíte udělat pořádek. Nepřátele se snaží převzít vlak a vy jim v tom musíte zabránit. Postřílejte je a dejte si pozor, aby vás nezabili. Dejte se do toho v této super hře a nenechejte se.
Battle Garden
Akční hry - 6x
Pěkná střílečka pro chlapské hráče. Cílem je vyčistit zahradu od nepřátel. Ti jsou poměrně zdatní a navíc mají oproti vám jednu výhodu - dokáží být částečně neviditelní. V boji vám přijdou vhod lékárničky.