Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Transformers 3: Victory is Sweet
sponzorované odkazy

Transformers 3: Victory is Sweet

Hrajete online hru Transformers 3: Victory is Sweet

Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.

ovládání hry Transformers 3: Victory is Sweet

myší, viz instrukce ve hře • 82x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Aqua Slug
Akční hry - 46x
Pomůžete Polovi vybojovat zpět jeho míč na americký fotbal? Vyzbrojte se vodní pistolí a vydejte se za Henrym, který vám míč ukradl. Cestou si budete muset poradit s řadou malých spratků, kteří po vás budou také stříkat vodu ;). Hra má téměř 8 MB, proto se bude i déle načítat.
Visible 3
Akční hry - 35x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.
Mafia Revenge
Akční hry - 33x
Staňte se nejbližším pobočníkem mafiánského bosse, který se právě stal svědkem popravy svého šéfa. To samozřejmě nemůžete nechat jen tak bez povšimnutí, a proto se vydáte na cestu pomsty. Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vám postaví do cesty. Hra je plná akce, takže se připravte na rychlé reakce.
Monos Movilicense
Akční hry - 1x
Vydejte se ze svým tankem této hře do vzdálené budoucnosti na planetu strojů, které se vzbouřili. Očistěte tuto planetu od nebezpečných strojů. Sbírejte bonusy, které se vám budou určitě hodit.
Dead of Night
Akční hry - 22x
Tuhle taktickou hru si budou moci užít i ti, co nemají moc rádi zběsilé tempo, a bláznivé klikání sem tam je nebaví. Obraňte se před útokem ohavných Zombie, tohle je jediný cíl v této pomalejší hře.
Chuck Norris Attack of Ninjas
Akční hry - 29x
Chuck Norris je neohrožený bojovník, o tom žádná. Zálusk si na něj udělala banda zákeřných ninjů, Podaří se vám je všechny zničit a posnídat jejich vnitřnosti?
Mothball 2 Cotton Carnage
Akční hry - 15x
Pěkná, ale poměrně krátká minihra. Ve hře Mothball 2 je vaším úkolem zničit všechny nepřátelské příšerky, nakonec se utkáte s jejich velkým obrněným šéfem. Škoda, že hra nemá další úrovně, je zábavné ji hrát. Ovládá se myší, kliknutím je střelba. Sbírejte bonusy, dost vám pomohou.
The Pyro Guy
Akční hry - 31x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...
The Simpsons Zombies
Akční hry - 6x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Pico 2
Akční hry - 8x
Napínavá akční chodička u které si i určitě dobře zastřílíte, jen si dávejte pozor na životy, protože to není tak jednoduché. Vždy na vás čeká hlavní boss, kterého musíte zničit. Tak na nic nečekejte a užíjte si super hru..
Under The Rubble
Akční hry - 26x
Vyhoďte do vzduchu veškeré zombíky pomocí TNT. Tato hra má skvěle propracovanou fyziku.Váš úkol je jednoduchý.Umístěte TNT na jednotlivé díly na mapě. Musíte zabít veškeré tyto nepřátele.
Hungry are the Dead - boj se zombíky
Akční hry - 2x
Zombie, čili nemrtví, sice nevypadají zrovna dvakrát zdravě, nicméně jsou neustále hladoví. A tentokrát dostali chuť na vás. Pokud nechcete skončit na jejich talíři, musíte s nimi bojovat. Na pomoc máte přesnou pušku, hromadu nábojů, granáty a časem i různé zátarasy a překážky. Miřte přesně, jinak vás zombívi v této superhře dostanou.
Papa Louie
Akční hry - 27x
Pěkná skákačka v hlavní roli s šéfkuchařem Louiem. Sbírejte zlaťáky, ničte zdivočelou zeleninu a proskákejte se až do finále. Hra se ovládá šipkama, útok je Z, skákání mezerníkem.
A tank named grizzly
Akční hry - 26x
Výborná vojenská střílečka, ve které ovládáte těžce naložený a obrněný tankový transportér. Aby byl ještě drsnější, dostal jméno Grizzly. Takového tanku už by se zalekly i otrlejší povahy, co myslíte?
Swordless Ninja
Akční hry - 18x
Malý ale nebojácný ninja bojovník Mabushi žil dlouhé časy spokojeně se svojí přítelkyní Miyuki. Nic nemohlo přerušit jeho štěstím prosycený život. Avšak jednoho dne přišel o svůj drahocenný meč. Tehdy nadešel čas na odplatu a porážku temné síly.