Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Transformers 3: Victory is Sweet
sponzorované odkazy

Transformers 3: Victory is Sweet

Hrajete online hru Transformers 3: Victory is Sweet

Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.

ovládání hry Transformers 3: Victory is Sweet

myší, viz instrukce ve hře • 896x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombies in Space
Akční hry - 3x
Zombíkovská střílečka plná akce, střeliva, astronautů a tajemné atmosféry. Pusťte se do boje s krvelačnými nemrtvými tvory, kteří baží po vašem mozečku. Střílejte přesně a vylepšujte svůj arzenál.
hra v Unity3D
Martian Wars
Akční hry - 1x
Ukázka připravované mega akční střílečky pro více hráčů online. Jak se můžete přesvědčit, hra má pěknou grafiku a i ovládání není z nejhorších. Takže nabijte své zbraně a pusťte se do litého boje.
hra v Unity3D
Edge of Tomorrow: L.D.R
Akční hry - 1x
Epická bitva na vás čeká v této vynikající 3d hře v unity3D. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy zemi atakují nepřátelští vetřelci. Vydejte se tedy na nelítostná boj a snažte se hlavně přežít, vedle toho můžete zachránit naši nebohou planetu.
Samurai Defense
Akční hry - 5x
Výborná akční obranná superhra, ve které musíte ochránit vaše město a hlavně zámek. Vycvičte vojenské jednotky a pusťte se do boje. Postupně můžete vylepšovat budovy a tím i jednotky.
Drakojan skies
Akční hry - 3x
Drakojan Skies je letecká vojenská hra, ve které nasednete do svého letounu a vydáte se naproti silnému nepříteli. Grafika je na úrovni, takže detailně uvidíte rozpadat se nepřátelské stíhačky. Pozor ale na svoji, tu rozbít nesmíte.
Super Fighters Rampage
Akční hry - 2x
Východní bojová umění patří k těm nejlepším na světě a své uplatnění najdou jistě i ve hře s názvem Super Fighters Rampage. Vezměte si na starost zkušeného válečníka, který před sebou má souboje s celou řadou nejrůznějších protivníků. Setkáte se s různými bojovými styly, ale musíte si najít svůj jedinečný, kterým porazíte každého.
Mario adventure
Akční hry - 2x
Náš hrdina Mario je zpátky se vší parádou. Přinášíme vám jeho další dobrodružství v zábavné akční skákačce se spoustou nepřátelských zrůdiček. Sice s trochu starší grafikou, ale pořád skvěle hratelné.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 1x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Lawman Of the Future
Akční hry - 3x
Omylem jste vypadli z letadla. Naneštěstí jste přistáli přímo uprostřed teritoria, které je ovládáno nepřáteli. Vaší misí je hlavně přežít. Nasbírejte v této hře co největší skóre a na konci hry jej odešlete.
Space Dude
Akční hry - 1x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
hra v Unity3D
Executioner
Akční hry - 2x
Poněkud brutální online hra, ve které si zahrajete na strážného ve věznici, ze které právě utíkají vězni. S každým zabitím vězněm dostanete body, za které si můžete vylepšit arzenál. Snažte se střílet a mířit co nejrychleji.
Mutant Fighting Cup
Akční hry - 1x
Mutanti se vydávají do boje! Vytvořte si vlastního vražedného mutanta a vyrazte bojovat s nepřátelskými mutanty. Potřebujete vyhrávat spoustu zápasů, abyste se mohli zlepšovat a dokazovat, že na to opravdu máte. Díky genetickým mutacím dokážete porážet postupem času i mnohem silnější protivníky, než na začátku.
Canyon Shooters
Akční hry - 66x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Stalingrad
Akční hry - 10x
Bitva u Stalingradu, spojená s jeho dobýváním je jedna z největších. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Kungfu Grandpa
Akční hry - 4x
A je tu jedna mistryně bojových umění. Překvapivě je to jakýsi děda, který ovšem bojové kousky dokonale ovládá. Hledáte-li superhru, ve které si zařádíte při kopancích a pěstních soubojích, tak je to gamesa přesně pro vás.