Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Urban Futbol
sponzorované odkazy

Urban Futbol

Hrajete online hru Urban Futbol

Suprově zpracovaný 3D pouliční fotbálek. Myslíte si, že jste natolik zdatní, že vyhrajete každý zápas? Ikdyž proti vám bude hrát někdo z druhého konce světa? Užijte si dokonale tuhle sportovní pecku.

ovládání hry Urban Futbol

myší, viz instrukce ve hře • 31.46 MB • 708x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Sports Heads Cards Soccer Squad Swap
Sport - 23x
Další pokračování herní série Sports Heads se tentokrát odehrává v trochu jiné rovině. Jedná se totiž o pěknou karetní hru, kde dostanete k dispozici určitý počet karet s obrázky a jmény hráčů, přičemž každý hráč má své číselné hodnocení. Utkáváte se s protivníkem a snažíte se vytáhnout kartu s vyšší hodnotou.
Golf Jam
Sport - 26x
Pěkný golf, ve kterém si můžete vybrat z pěti postaviček. Pak už vás čekají úkoly na greenu. V každé úrovni je vaším úkolem dostřelit míček na určité místo. Hra Golf Jam se ovládá myší - nejprve nastavíte úhel a pak sílu.
Powerpool Frenzy
Sport - 37x
Kulečník se řadí mezi oblíbené hospodské zábavy, ale v poslední době se prosazuje i na scéně počítačových her. V rámci deseti zajímavě zpracovaných úrovní potřebujete do děr ve stole dostat všechny požadované koule. Čím více jich do děr dostanete najednou, tím lépe pro vaše bodové konto. Existují různé typy koulí.
3D Air Hockey
Sport - 58x
Vaším úkolem je nasbírat sedm bodů k tomu, abyste vyhráli tento zápas. Musíte dostat červený puk do soupeřové branky. S vaším hráčem pohybujete pomocí myší. Na začátku hry si vyberete, za jaký tým chcete hrát.
Trampoline - zaskákejte si
Sport - 555x
Zaskákejte si na trampolíně v této pěkné superhře. Ze začátku doporučuju projít všechny lekce tutoriálu. Poté budete skákat jako šampioni. Hra Trampoline se ovládá mezerníkem a šipkama.
Free Kicker - přímé kopy
Sport - 22x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá sportovní super hra Free Kicker vás zavede na fotbalové hřiště, kde se právě chystá hráč k zahrát přímý kop. Ten hráč není nikdo jiný než vy. Rada je tedy jasná; dejte gól.
Epic Celeb Brawl: Miley
Sport - 29x
Další díl s tématem mlátičky s celebritou. Tentokrát si autoři vzali na paškál oblíbenou Miley Cyrus. Ta může dostat pěknou nakládačku, a nebo to budete vy, kdo odejde z ringu s přeraženým nosem?
Dune Buggy
Sport - 31x
Projeďte se závodním autem po několika tratích a snažte se je zajet v co nejrychlejším čase. Vyhýbejte se lebkám, také nejeďte moc nebezpečně, nebo do cíle nedojedete. Hra Dune Buggy se ovládá šipkama, skok je mezerníkem.
Xtreme Moto Idiot Cross
Sport - 18x
Ve hře X-treme Moto Idiot Cross se můžete projet na motorce a předvést nějaké pěkné triky. Nejprve zadáte své jméno, poté si zvolíte svého jezdce, přičemž každý ovládá jiný speciální trik. Superhra X-treme Moto Idiot Cross se ovládá šipkou vpravo (plyn), mezerníkem (trik) a klávesou Ctrl (skok).
Bike Champ
Sport - 41x
Skvělá závoďácká online hra, která má opravdu pěknou grafiku a i celkový herní model je skvěle navržen. Projeďte za co nejkratší čas celkem 30 úrovní a nahrajte co nejvyšší skóre.
Skateboy - triky na skateboardu
Sport - 26x
Zajezděte si na skejtu ve online hře Skateboy. Klávesami 1-9 volíte různé triky, za které dostáváte body. Mezerníkem skáčete a šipkama vlevo/vpravo se rozjedete. Pokud se chcete otočit, tak stiskněte šipku nahoru a mezerník.
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 287x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
Tennis
Sport - 46x
Skvěle udělaný online tenis, který zaujme nejednoho fanouška tohoto zajímavého sportu. Hra se ovládá pouze myší, ale i tak nabízí skvělou možnost, jak svými schopnostmi překonat soupeře. Vyhrajete všehny zápasy?
Pinch-hitter - kolik dáte homerunů
Sport - 31x
V minihře Pinch-Hitter si vyzkoušíte váš postřeh. Pokud jste někdy hráli baseball, nebude to pro vás těžké...tedy snad ;-). Trefit míček zvládnete, ovšem je důležité dát každým úderem homerun.
Shooting Hoops
Sport - 27x
Trochu zvláštní basketbal, ve kterém hrajete sám proti několika soupeřům a zvuk odrazu míče se podobá více kusu železa ;-). Úkolem je dodriblovat před koš a poté se do koše trefit v malé minihře.