Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Urban Futbol
sponzorované odkazy

Urban Futbol

Hrajete online hru Urban Futbol

Suprově zpracovaný 3D pouliční fotbálek. Myslíte si, že jste natolik zdatní, že vyhrajete každý zápas? Ikdyž proti vám bude hrát někdo z druhého konce světa? Užijte si dokonale tuhle sportovní pecku.

ovládání hry Urban Futbol

myší, viz instrukce ve hře • 31.46 MB • 28x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Disc Golf
Sport - 31x
Chytlavá variace na klasický golf, tentokrát se však nepoužije pálka ani míček, ale jeden ze čtyř disků. Každý disk létá jinak, proto je nutné vše dobře promyslet. Hra se ovládá myší.
Downhill Snowboard 2
Sport - 35x
Mimořádně skvěle hratelná zimní online hra, ve které se prosvištíte na snowboardu po zasněžených stráních. S postupem hry odemknete nové hráče, vybavení a tratě. Skvěle se u této gamesy bavte.
Basketball Gozar
Sport - 47x
Mix basketbalu a perfektní fyzikální gamesky. Čeká na vás celkem 50 dobře navržených levelů, ve kterých je vaším úkolem dostat míč do koše. Vždy je nutné dostat míč do koše na jeden hod.
Powerpool Frenzy
Sport - 33x
Kulečník se řadí mezi oblíbené hospodské zábavy, ale v poslední době se prosazuje i na scéně počítačových her. V rámci deseti zajímavě zpracovaných úrovní potřebujete do děr ve stole dostat všechny požadované koule. Čím více jich do děr dostanete najednou, tím lépe pro vaše bodové konto. Existují různé typy koulí.
Sprinter - zaběhněte si stovku
Sport - 15x
Vyzkoušejte si běh na 100 metrů v této jednoduché flashové gamesce. Hra se ovládá šipkami vlevo a vpravo. Úkolem je běžet co nejrychleji a vyhrát, ovšem pozor, aby se vám nezamotaly nohy :o).
Tennis game - pěkný online tenis
Sport - 11x
V letních vedrech není moc chuť sportovat a potit se na horkém slunci. Avšak můžete zkusit tento online tenis, se kterým sice nezhubnete, ale určitě se skvěle pobavíte a třeba vyhrajete pohár:).
World Boxing Tournament 2
Sport - 37x
Druhý díl kvalitní sportovní hry, ve které se budete snažit vyboxovat titul šampiona v boxu. Zvolte si jednoho ze čtyř boxerů a vrhněte se hned do ringu. Zasaďte několik zničujících úderů a vyhrajte.
Kart Racing
Sport - 11x
Závodní minihra, ve které se budete snažit překonat nejlepší čas kola, a tím se tak kvalifikovat do dalšího okruhu. Hra Kart Racing se ovládá šipkama. Pečlivě se vyhýbejte mantinelům, jinak vaše auto dlouho nevydrží.
Sports Heads Football
Sport - 38x
Herní série Sports Heads přináší další pokračování a nový sport. Tentokrát si můžete vyzkoušet fotbal s hlavami. Snažíte se trefit branku a v tom můžou pomáhat různé bonusy. Proti vám se postupně postaví různé osobnosti světového fotbalu s deformovaný jmény. Pro poznání některých hráčů musíte znát fotbalovou historii.
Football
Sport - 14x
Myší zamiřte balón tak, aby vletěl přímo do branky. Dávejte si pozor, aby jste míč netrefili do obránců. Chce to dobrou přesnost a trošku zamyšlení nad tím, kam míč pošlete. Můžete používat různé falše. Pusťte se do hry a ukažte, jaký fotbalista ve Vás je.
Basketballs Game
Sport - 25x
Mezi populární sporty se řadí i basketbal, který si můžete vyzkoušet ve hře s názvem Basketballs Game. Dostanete možnost vybrat si jeden z dresů týmů z NBA a s několika hráči se snažíte trefit míč do koše. Nejedná se o úplně standardní sportovní hru, protože v cestě máte různé překážky, s nimiž si musíte logicky poradit.
Deluxe Pool - pěkný kulečník
Sport - 7x
V kulečníkové superhře Deluxe Pool je vaším úkolem dostat všechny koule do díry, ovšem ve správném pořadí. Za umístění nesprávných koulí dostanete trestné body. Hra se ovládá myší. Můžete zvolit úhel, rotaci a sílu šťouchu.
Table Tennis
Sport - 57x
Své online podoby se dočkalo již mnoho sportů. Stolní tenis v tomto podání je sice poněkud těžší, nicméně po chvíli cviku určitě najdete způsob, jak soupěře porazit. Hodně štěstí!
Mudbike Racing - závody v blátě
Sport - 22x
Nasedněte do své závodní čtyřkolky a snažte se v každém závodě dojet alespoň na 3. místě. Nejde jen o to, jet co nejrychleji. Musíte sbírat kanystry s benzínem a klíče na opravy. Benzín je hodně důležitý, jinak můžete velice brzy skončit na suchu ;).
German Autobahn
Sport - 14x
Vyzkoušejte si jaké to je řítit se ve formuli po německé dálnici, navíc v pěkně hustém provozu. Online hra German Autobahn se ovládá pouze šipkama, je docela náročné vyhýbat se všem autům a zdárně dojet do cíle.