Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Urban Futbol
sponzorované odkazy

Urban Futbol

Hrajete online hru Urban Futbol

Suprově zpracovaný 3D pouliční fotbálek. Myslíte si, že jste natolik zdatní, že vyhrajete každý zápas? Ikdyž proti vám bude hrát někdo z druhého konce světa? Užijte si dokonale tuhle sportovní pecku.

ovládání hry Urban Futbol

myší, viz instrukce ve hře • 31.46 MB • 566x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Mini-Putt
Sport - 21x
Jednoduchý minigolf s výbornou hratelností, to je hra Mini-Putt. Nejprve položíte míček na podložku a poté už je vše ve vašich rukou. Cílem je s co nejmenším počtem úderů dostat míček do jamky. V pozdějších úrovních přibudou i různé překážky.
Stickman Freestyle BMX
Sport - 25x
Jedním z oblíbených témat super her jsou i hry s bmx kolem, na kterém děláte různé triky. Stejně jako v této online hře. Čím lepší triky předvedete, tím více bodů získáte. Posléze můžete nakoupit různá vylepšení.
World Boxing Tournament 2
Sport - 37x
Druhý díl kvalitní sportovní hry, ve které se budete snažit vyboxovat titul šampiona v boxu. Zvolte si jednoho ze čtyř boxerů a vrhněte se hned do ringu. Zasaďte několik zničujících úderů a vyhrajte.
Brazil World Cup 2014
Sport - 35x
Ukažte světu, že jste nejlepším fotbalovým hráčem s přesnou muškou a bleskurychlými reakcemi. Zamiřte, nastavte sílu kopu a jděte na to. Podaří se vám vsítit co nejvíce gólů a získat tak maximální počet bodů?
King Pin Bowling
Sport - 20x
Zahrajte si tuhle sportovní hříčku na bowling. Je to docela makačka na postřeh, protože kouli musíte vhodit ve správný okamžik, abyste trefili co nejvíce kuželek a nevyjela vám koule z dráhy. Jinak příjemná sportovní hra pro všechny hráče.
Putt It In
Sport - 30x
Putt je označení pro nejmenší golfovou hůl a právě s takovou holí budete hrát tuto skvělou sportovní online hru na golf. Podaří se vám dostat míček do jamky během minimálního počtu úderů?
Queen Peace Cup
Sport - 35x
Fotbal s trochu Asijským nádechem. Kopete penalty do soupeřovy brány a jediné co vás tlačí je počet nastřílených gólů. Systém střelby je velice vypracovaný, máte celkem tři různá nastavení vašeho kopu.
Skateboy - triky na skateboardu
Sport - 22x
Zajezděte si na skejtu ve online hře Skateboy. Klávesami 1-9 volíte různé triky, za které dostáváte body. Mezerníkem skáčete a šipkama vlevo/vpravo se rozjedete. Pokud se chcete otočit, tak stiskněte šipku nahoru a mezerník.
Pinch-Hitter 2
Sport - 20x
Pokračování oblíbené online hry Pinch-Hitter přináší řadu novinek. Nyní si můžete zvolit baseballový tým a barvy svého dresu. Kromě odpalování homerunů se budete snažit také o trefení všech nadhozů - out by znamenal konec hry. Dostanete se až do profesionální ligy nebo skončíte na plácku za barákem?
X-HOC
Sport - 12x
Podle názvu této hry by nikdo neřekl, že se bude jednat o fotbal. Budete nejspíše překvapeni, vzhled této hry tomu takné nenapovídá. Kdo zná pravidla fotbalu, pochopí i tuhle hru, dostaňte míč k soupeři do brány a vítězství máte v kapse.
Football Champions 2015
Sport - 42x
Zahrajte si skvělou fotbalovou onlinehru s nejlepšími fotbalisty světa. Pokuste se vsítit branku několika různými způsoby a získejte maximální počet bodů. Hra vyžaduje perfektní postřeh a míření, ale odvděčí se vám pěkně stráveným časem.
Jungle Bowling
Sport - 19x
Bowling se v posledních letech prosazuje na čelní pozice mezi oblíbenými sporty a jeho popularita je taková, že vznikají i počítačové hry s bowlingovou tématikou. Jednou z nich je i Jungle Bowling, kde, jak již název napovídá, si vyzkoušíte bowling v nebezpečné přírodě. Hra stojí za vyzkoušení, protože se jedná o zajímavý nápad, kde si zahrát bowling.
Soccer Penno
Sport - 40x
Soccer Penno je jednoduchá, ale chytlavá fotbalová minihra. Vaším úkolem je celkem jednoduché zadání - vstřelit gól. Nebude to ale snadné, protože v bráně stojí velmi zdatný brankář.
Baseball Smash
Sport - 31x
Sportovní online hra plná vtipu, příjemné grafiky a velké porce hratelnosti. Zahrajte si baseball a snažte se odpalovat všechny letící míčky. Pro posun do další úrovně musíte odpálit určitý počet míčků a získat patřičný počet bodů.
Mercedes Drift
Sport - 27x
Budete jistě se mnou souhlasit, že nový mercedes by se měl nějak využít, a že ho nechávat stát v garáži je škoda. Pojďme ho projet na čerstvém sněhu, a dokázat světu jak jsme dobří v driftování!