Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Bow Master Halloween
sponzorované odkazy

Bow Master Halloween

Hrajete online hru Bow Master Halloween

Pěkná dušičková online hra vytvořená ve stále oblíbenějším enginu Unity. V roli udatného lučištníka budete sestřelovat bludičky. Dobře a hlavně rychle střílejte. Také hledejte kouzelnou dýni, která vám dodá mnoho bonusových bodů.

ovládání hry Bow Master Halloween

myší, viz instrukce ve hře • 1320x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Upgrade Complete 2
Akční hry - 2x
Jsou hry dobré a jsou také hry špatné. Ty lepší mívají zpravidla své pokračování. A nejinak je tomu i u této vesmírné střílečky, jejíž druhý díl tu dnes máme. Ubraňte se vlnám nepřátel, vylepšujte svůj koráb a dobře se bavte.
Courier combat
Akční hry - 847x
Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.
Police Sniper 2 - prima snajpr hra
Akční hry - 4x
Sniper hry jsou oblíbené především mezi chlapci. Každý asi v mládí toužil stát se policistou nebo vojenským ostřelovačem. V této superhře si to můžete vyzkoušet virtuálně. Vykonejte misi, která spočívá ve zničení všech teroristů.
Storm Winds
Akční hry - 1x
Vy jako nejvyšší pověřený bráníte svoji mateřskou základnu před útoky četných nepřátelských hord. Máte sice hodně munice, ale protivníci se s vámi rozhodně nebudou mazlit, budete tedy muset jednat.
Gangsta Bean
Akční hry - 5x
Občas by si každý jistě chtěl vyzkoušet, jaké to musí být v kůži drsňáckého Gangstera, který pevnou rukou vládne ve své čtvrti. Vybojujte si co největší respekt a zničte všechny chuligány po ulicích.
Sokotank
Akční hry - 9x
V těžce ozbrojeném tanku je vaším úkolem ubránit se útoku nepřátelských vojáků. K dispozici máte dělo a kulomet. Je důležité sbírat padáky s municí, jinak váš boj bude mít krátkého trvání... Mezi zbraněmi se přepíná mezerníkem.
Bot Wars
Akční hry - 2x
S válečným a dobře vyzbrojeným vozem je vaším úkolem zničit nepřátelské stroje. K dispozici máte dělo a několik bomb. Pečlivě miřte a šetřete municí, které totiž mnoho nemáte. Hra Bot Wars se ovládá šipkama, klávesou A střílíte, klávesou S házíte bomby.
Caribbean Admiral
Akční hry - 2x
Ve hře s názvem Caribbean Admiral se ocitnete v roli důstojníka, který se vydává na moře, aby zlikvidoval veškerou přítomnost pirátských lodí. Hra se odehrává v několika tazích. Nejprve dokončíte ten svůj a snažíte se během něho zlikvidovat některou nepřátelskou loď, aby už nemohla škodit v následujícím boji.
Nude Hunter
Akční hry - 6x
Snažte se v této super hře sestřelovat veškeré ptáčky. Sestřelte všechny ptáčky a získejte tak peníze, které pak zůžitkujete při nákupu některých vylepšení v této hře. tak se do toho dejte.
Move My Plane
Akční hry - 1x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
Absolute Madness
Akční hry - 2x
V téhle hře nemá moc cenu hledat velký smysl, nebo nějaké logické souvislosti. Není na to totiž vůbec čas. Bodejť by byl, když se na vás valí kupy po zuby ozbrojených nepřátel. Chce to postřeh a pevné nervy, jinak se neubráníte.
Rail Safety Week
Akční hry - 2x
Vaším úkolem je velice důležité ubránit tento vagón, ve kterém převážíte mezinárodní věci. Půjdou po vás mafiáni, kteří se vás snaží zničit. Musíte s tímto vagónem ujet 20km. Tak se do toho dejte.
Mobs Down
Akční hry - 5x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
Pico Infantry
Akční hry - 3x
Určitě znáte geniální počin od Team17 s názvem Worms. Tahle hra je tak trochu kopíruje. Máte spoustu zbraní na výběr a ještě více nepřátel, tak neváhejte a ukažte jim, zač je toho váš loket. Velice zábavné.
Zombie Horde 2
Akční hry - 1x
Pokračování akční online hry, ve které se budete bránit útoku krvežíznivých nemrtvých. Po úspěšně zvládnutém útoku můžete vylepšit nebo koupit nové zbraně. Hra se ovládá myší, mezerníkem použijete druhou zbraň, klávesou R nabíjíte.