Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Bow Master Halloween
sponzorované odkazy

Bow Master Halloween

Hrajete online hru Bow Master Halloween

Pěkná dušičková online hra vytvořená ve stále oblíbenějším enginu Unity. V roli udatného lučištníka budete sestřelovat bludičky. Dobře a hlavně rychle střílejte. Také hledejte kouzelnou dýni, která vám dodá mnoho bonusových bodů.

ovládání hry Bow Master Halloween

myší, viz instrukce ve hře • 41x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Whack Your Boss 2
Akční hry - 28x
Každého dospělého, který někdy pracoval, jistě občas naštval jeho šéf. Pokud máte podobný problém a chcete si svoji frustraci vybít ve hře, pak je druhé pokračování hry Whack Your Boss tou pravou volbou, protože se můžete brutálním způsobem pustit do virtuálního šéfa. Existuje několik možností a můžete se je pokusit všechny postupně vyzkoušet.
hra v Unity3D
Bow Master Halloween
Akční hry - 42x
Pěkná dušičková online hra vytvořená ve stále oblíbenějším enginu Unity. V roli udatného lučištníka budete sestřelovat bludičky. Dobře a hlavně rychle střílejte. Také hledejte kouzelnou dýni, která vám dodá mnoho bonusových bodů.
Days 2 Die
Akční hry - 23x
V této hře je Vašim úkolem postavit se zombíkům a nepřijít přitom o svůj drahocenný život. Budete muset všechny zombíky zabít dříve, než zabijí oni Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry. Nudit se určitě nebudete.
Madness Retaliation
Akční hry - 37x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Quicklikng
Akční hry - 22x
Zahrejte si za malého ďáblíka, který umí bezvadně skákat, běhat, ale i dobře útočit. Ve hře vám bude radit jedna postavička, která vypadá jak někdo z hvězdných válek. Také si můžete užít hodně srandy..
Black
Akční hry - 33x
Black patří mezi hry, ve kterých si vezmete na starost osudy vojáka, jenž si snaží prorazit cestu přes přesilu nepřátelských jednotek bez nároku na posily. K dispozici alespoň máte různé druhy zbraní, takže můžete takticky rozmýšlet, jak se nejlépe vybavit, aby nepřátele zmizeli z povrchu zemského nadobro.
Fallout Racer
Akční hry - 35x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
Demons Down Under
Akční hry - 18x
Hra plná démonů a replikujících se nepřátelských stvůr. V roli nebojácného zajíčka budete ničit nepřátele. Samozřejmostí je vylepšování vlastností zajíce a mnoho zajímavých herních prvků.
The Tickler
Akční hry - 54x
Hra The Tickler přináší poměrně netradiční zážitek, kdy si vezmete na starost porouchaného robota, který se rozhodl, že zlikviduje všechno živé, co by se mu jen připletlo do cesty. K tomu máte výborné vybavení a dlouhé výsuvné ruce, s nimiž se dají pochytat lidé i na poměrně dlouhé vzdálenosti, čehož využijete.
AZ Tanks
Akční hry - 43x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
Plazma Burst
Akční hry - 23x
Pěkná střílečka v bludišti. Podle toho, jak budete kosit protivníky a překonávat překážky, tak budete odměněni penězi. Za ty si můžete nakoupit nové zbraně a vydat se do další úrovně. Levelů je překvapivě hodně.
R Shot
Akční hry - 23x
V této hře máte jasný cíl. Vzít do ruky pistoli a předvést jaký jste střelec. Máte před sebou terč, který se postupně vzdaluje. Vaším úkolem je trefit se do červeného kruhu. Nastavte si obtížnost a pusťte se do této skvělé hry.
The lost vikings
Akční hry - 367x
Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.
Los Simpsons
Akční hry - 30x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
Alias 3
Akční hry - 36x
Malý robotí muž se od svého stvoření zabýval pouze destrukcí. Na konci předchozího dílu však proběhla exploze, která ho připravila o část vzpomínek. Robot zjistil, že za jeho utrpení mohou lidé, a proto se vydá na cestu pomsty. Vžijte se do jeho pocitů a zničte všechno, co se vám pokusí postavit do cesty.