Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Bow Master Halloween
sponzorované odkazy

Bow Master Halloween

Hrajete online hru Bow Master Halloween

Pěkná dušičková online hra vytvořená ve stále oblíbenějším enginu Unity. V roli udatného lučištníka budete sestřelovat bludičky. Dobře a hlavně rychle střílejte. Také hledejte kouzelnou dýni, která vám dodá mnoho bonusových bodů.

ovládání hry Bow Master Halloween

myší, viz instrukce ve hře • 452x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Krakken Attack
Akční hry - 225x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
Teenage Mutant Ninja Turtles
Akční hry - 4x
Čtveřice želv ninja je známá i v dnešní době. Jmenují se podle slavných italských umělců - Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello. Jejich vůdce je známý jako Mistr Tříska a právě byl unesen. To nesmíte nechat jen tak a musíte ho získat zpátky. Utkejte se s nepřáteli a braňte se před jejich útoky.
Barbarian
Akční hry - 1x
Zlý čaroděj Drax uvěznil krásnou princeznu Marianu a váš úkol není nic menšího než Marianu osvobodit. Pokud jste dobří, utkáte se s 12 bojovníky a nakonec s tajemným Draxem. Hra má sice poněkud nemoderní grafiku, která vám připomene spíše 90. léta a počítače Amiga, nicméně i tak se jedná o dobře hratelnou akční řežbu. Tip: Doporučuju ihned si podřepnout, jinak vám protivník setne hlavu ;).
Blitz Blaster
Akční hry - 2x
Klasická střílecí arkáda s cizáky, vesmírem, bombami, upgrady, krystaly, lejzry... zkrátka se vším, co má správná superhra obsahovat. Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel.
Sprite Smash
Akční hry - 1x
Neobvyklá pixelová akční hra, ve které se dva povedení týpic vydají na souboj s neméně zajímavými týpky. Svého hrdinu ovládáte šipkama a klávesami S,A,D. Je to ztřeštěné, ale zábavné.
Bandit Kings
Akční hry - 2x
Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 2x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).
Bomb of brave boy
Akční hry - 2x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Alien Attack
Akční hry - 2x
Ocitáte se v letecké válce a vašim úkolem je zničit všechny letouny, které se na Vás hrnou ze všech stran. Hra je dobře zpracovaná a zvuky, které jsou ve hře Vám budou oznamovat, že jste přímo uprostřed Války. Pusťte se do hry.
Sword and Sandals 2
Akční hry - 1077x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Bang Heroes
Akční hry - 3x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.
3 Defenders
Akční hry - 6x
Máte rádi hry, ve kterých musíte ubránit svou základnu před útoky nepřátel? Jednu takovou hru tady máme. Budete chránit věž s pomocí tří hrdinů. Ve hře nechybější upgrady a bonusy. Zdoláte všechny útoky?
Sift Heads Cartels: Act 3
Akční hry - 1x
Vinnie a jeho tým narazil na nepřátelský klan, který je nutné zničit. V roli odstřelovače se zhostíte náročného úkolu v pokračování oblíbené sniperské serie Sift Heads.
hra v Unity3D
Black Sun
Akční hry - 7x
Jste připraveni na epickou versmírnou bitvu v této exkluzivní Unity hře? Vypravte se do vesmíru a společně se svým neohroženým korábem se postavte přesile protivníků. Vyhýbejte se nebezpečným asteroidům a odpalujte střely. Samozřejmě sbírejte náboje a palivo. Líbí se vám unity hry? Sdílejte je na facebooku :).
Fear Unlimited 2
Akční hry - 1x
Máte rádi krvavé hry? Tak to se Vám bude tato hra jistě zamlouvat. Vašim úkolem je zlikvidovat všechny nepřátele, kteří se na Vás hrnou ze všech stran. Dokážete je všechny zabít dříve, než oni zabijí Vás? Pusťte se do toho a ukažte, co ve Vás je.