Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Želvy Ninja

Hrajete online hru Želvy Ninja

Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.

ovládání hry Želvy Ninja

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 2507x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Poke Bubbles
Postřehové hry - 37x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
hra v Unity3D
Digger Parking Sim
Postřehové hry - 26x
Parkovacích her je opravdu spousta. Na našem webu máme parkování traktoru, lodě, dokonce i dinosaura. V této nové hře si vyzkoušíte ovládání a parkování těžkotonážního bagra.
Santa Chimney Overcome
Postřehové hry - 18x
Dnes tu pro vás máme ještě jednu pěknou vánoční online hru. Pomozte Ježíškovi projít skrz komín a doručit všechny vánoční dárky. Dokážete tento úkol splnit co nejrychleji a nejpřesněji? Dostane každé dítě svůj dárek?
Turbo Penguins
Postřehové hry - 33x
Tato hra je velice propracovaná ve velice dobrém až skoro realistickém prostředí.Na začátku máte na výběr z tří tnáků které vyšlete na svůj let.Popohánějte je různými bonusy, které při letu do výšky můžete nalézt.
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 45x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Spewer
Postřehové hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem utéct ze šílené laboratoře od ještě šílenějšího vědce. Hrajete za nějakou příšerku, která používá jako zbraň blití. Chce to rychlost a přesnost, aby si Vás nevšiml chemik. Nudit se určitě nebudete.
Friv
Postřehové hry - 1302x
Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Atlantis Jewels
Postřehové hry - 189x
Klasická postřehová online hra ve stylu bejeweled. Tedy, budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů a ty pak po označení zmizí. Cílem je vyčistit celé herní pole. Dokážete projít všemi úrovněmi?
Orbular
Postřehové hry - 13x
Tohle je podle smyslu obyčejný arkanoid, je ale zpracován úplně jinak, než ho obyčejně známe. Místo odpalovací plochu máme koulu, která umí kuličky odpalovat speciálním impulzem. Po sražení všech teček přecházíte do dalšího levelu.
Civibattle
Postřehové hry - 41x
Hra Civibattle těží z oblíbeností starověkého Říma a her typu Bejeweled. Dostanete za úkol vytěžit dostatečné množství surovin, aby se splnil cíl mise. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která těží z dobře připraveného herního principu, jenž není úplně obvyklý ve hrách tohoto typu. Postupně můžete za vytěžené suroviny stavět budovy a zlepšovat se.
Ball
Postřehové hry - 24x
Výborná postřehovka, z které se vám po chvíli jistě začne točit hlava. S každým seráním žluté nebo zelené tečky totiž přibude jedna červená a a těm se vy musíte vyhýbat. Po herní ploše se pohybují různou rychlostí a snaží vás zničit.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 39x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Bomb It 2
Postřehové hry - 32x
V této skvělé oddechové hře se dostanete do bludiště, kde budete chodit se svým panáčkem a klást bomby, kterými ničíte své nepřátele, prorážíte zdi a získáváte bonusy. Můžete si vybrat hned z několika herních módů. Zkuste i první díl této hry.
Algar
Postřehové hry - 33x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.
hra v Unity3D
Flipnoid
Postřehové hry - 20x
Jednoduchá minihra, která spojuje zábavné prvky klasické retro hry Arkanoid a pinballu. Budete se snažit odrážet míček tak, aby postupně odstřelil všechny krystaly na hrací ploše. Zdoláte všechny herní levely?