Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Želvy Ninja

Hrajete online hru Želvy Ninja

Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.

ovládání hry Želvy Ninja

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 73x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Penalty Fever
Postřehové hry - 3x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Traffic Cash
Postřehové hry - 1x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.
Bar Challenge: Arm Wrestling
Postřehové hry - 69x
Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).
Bump Pinball
Postřehové hry - 1x
Klasický pinball jistě znají starší generace, v minulosti to totiž byla velice populární hra na herních automatech. Speciálními packami odpalujete kuličku, aby nespadla do díry a nasbírala co nejvíce bodů.
Android
Postřehové hry - 0x
Skákačka s úžasným nápadem a zpravováním. Všechno je takové úplně malinké, na větších úhlopříčkách se budete ztrácet. Ovládáte svou malinkou postavičkou, máte za úkol se dostat skrz všechny nepřátele na konec levelu.
Tuti Fruti Crush Saga
Postřehové hry - 3x
Zábavná spojovačka nejméně tří stejných symbolů. Hra obsahuje 10 úrovní a k tomu, abyste postoupili dál musíte nahrát určitý počet bodů. Proti bude stát časové omezení, takže hledejte kombinace opravdu rychle.
Remote Control
Postřehové hry - 1x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
Skunk Blaster
Postřehové hry - 6x
Tato hra vás zavede na louku plnou malých tchořů. Vy budete řídit jednoho, se kterým si musíte vhodně prdnout tak, aby si ve vašem okolí prdli i ostatní tchoři. Kolik tchořů dokážete rozprdět?
Spider Invasion
Postřehové hry - 1x
Ve vrchní části uvidíte vždy různě barevnou kostičku, kterou vložíte do pole tak, aby vzniknul obrazec. Jaké obrazce máte tvořit uvidíte na začátku hry. Ve hře musíte dostat různé zbraně až na spodní část a tím ničit pavouky. Poté klikněte na zbraň, která je v dolní části hrací pole a použijte ji.
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 0x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
Bomby Bomy
Postřehové hry - 0x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
Pet Detective Case
Postřehové hry - 4x
Vžijte se do kůže detektiva, který pátrá po zmizelých zvířatech. Musíte zvířata objevit dříve, než se setmí, protože potom už by nebylo vidět a pátrání by se hodně ztížilo. Hledaná zvířátka jsou vždycky zobrazena ve spodní liště, takže máte přibližně přehled, co hledáte. Zvířátka se většinou dají poměrně dobře najít.
Busy burger
Postřehové hry - 4x
Tady uvidíte, že práce v bufetu s rychlým občerstvením není žádný med. Pokud totiž nejste opravdu rychlí, tak zákazníci na vás čekat nebudou. Pospěšte si a vyrábějte pokrmy přesně podle přání zákazníků.
Hit the looser
Postřehové hry - 1x
Zvláštní a originální hříčka, ve které budete vystřelovat svoji bílou kuličku proti té oranžové, která se vám pořád pošklebuje. Podle toho, jak ji zasáhnete také dostanete odpovídající skóre, tak miřte přesně.
Christmas Bubble Shooter
Postřehové hry - 5x
Jeden příjemný oddechový bubble shooter pro všechny milovníky bublinek a spojování. A jak se taková hra hraje? Vystřelujte barevné bublinky a snažte se zamířit tak, aby po dopadu uvtořila alespoň trojici se stejně barevnými dalšími bublinkami.