Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Želvy Ninja

Hrajete online hru Želvy Ninja

Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.

ovládání hry Želvy Ninja

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 37x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Gravibounce
Postřehové hry - 23x
Odrážejte se od všudypřítomných plošin, využívejte řadu vychytávek a snažte se v každém levelu posbírat všechny hvězdy. Postupem hry to bude čím dál tím zrádnější a obtížnější. Zvládnete se proskákat až do konce
Redneck vs Zombies
Postřehové hry - 44x
Pěkná obranná super hra, ve které budete bránit jednoho vidláka. Na něj útočí hordy nemrtvých zvířat. Vlny útočníků se na vás řítí, takže na nic nečekejte, chopte se zbraně a snažte se zombíky zastavit. Ve hře nechybějí nejrůznější vylepšení zbraní a doplňků.
Super Ball
Postřehové hry - 26x
Vynikající zábavná hra. Vašim úkolem je dopravit kuličku v bludišti až do cíle. Dokážete projet bludištěm v co nejkratším čase a přitom nespadnout do díry? Není to tak jednoduché, jak to vypadá, kulička je celkem neposedná. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Barcode Bedlam
Postřehové hry - 1x
Zahrajte si na majitele luxusního butiku a zkuste si ovládání čtečky čárových kódů. Vždy je nutné naskenovat pouze zboží s určitým barevným kódem. Pokud naskenujete jinou barvu, ztrácíte body.
Incubus Pulsum
Postřehové hry - 14x
Tajemné příšery Lorda Dregga se snaží dostat do skutečného světa pomocí energetického portálu. Vaším úkolem je tyto příšery zastavit. Pokud se vám to nepodaří, čeká svět krvavá pohroma. Hra se ovládá šipkama a klávesou A. Superhra Incubus Pulsum má neuvěřitelných 11 MB, proto se bude dlouho nahrávat.
Jumper
Postřehové hry - 17x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Neon 2
Postřehové hry - 18x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Magic Well
Postřehové hry - 28x
V magické studni se nachází celá řada různých příšerek a vaším úkolem nebude nic menšího, než objevovat skupinky stejně vypadajících monster a klikat na ně, čímž je odstraníte. Minimální počet příšer v jedné skupince určené pro odstranění je tři. Hra obsahuje pěkný příběhový mód, u něhož se jistě zabavíte.
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 22x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
Circle Madness 2
Postřehové hry - 8x
V této mini hře si procvičte postřeh. S malou bílou kuličkou se pokuste co nejdéle vyhýbat žlutým kulím. Každých pět vteřin vám jedna žlutá koule přibude. Můžete získat i spoustu bonusů, které vám buď pomohou nebo uškodí.
Nurse Slacking
Postřehové hry - 25x
Pěškná postřehovka s pěknou dávkou humoru a hezké grafiky. Budete hrát v roli mladé znuděné sestřičky, která vymýšlí vše možné, jen aby nemusela pracovat. Takže na vás čekají flákací činnosti v podobě psaní sms či závody s pacienty. Jen vás nesmí vidět doktor, to by bylo zle.
Be A Lovely Winner
Postřehové hry - 33x
Ani se neptáme, zda máte rádi hry na spojování či označování skupinek stejných symbolů. U takových her si odpočine nepochybně každý. V tomto klonu budete odebírat srdíčka. Zvládnete všechny nachystané levely?
Bubble Ocean
Postřehové hry - 29x
Jednou z her, které těží z dokonalého Bubbleshooteru, je i tato pecka Bubble Ocean. Opět budete vystřelovat bublinky a snažit se tvořit stejné trojice. Hra neodpouští chyby, takže vystřelujte rychle, ale přesně miřte.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 28x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
Save Me 2
Postřehové hry - 5x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).