Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Želvy Ninja

Hrajete online hru Želvy Ninja

Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.

ovládání hry Želvy Ninja

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 1857x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Guardian of the explorer
Postřehové hry - 1x
Úkol této hry je jediný. Uchránit zrádného Jidáše, který je v zajetí, před padajícími kameny. Dokážete odrazit všechny valící se kameny a Jidáše tak zachránit? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je. Hrát může jeden nebo dva hráči.
Run and Kill - jaký máte postřeh?
Postřehové hry - 2x
Run and Kill je poměrně těžká hra. Tedy hlavně v případě, kdy nemáte zrovna nejlepší postřeh ;). V roli samuraje je vaším úkolem běžet, odrážet střely nepřátel a k tomu je ještě zabíjet. Ovládání je prosté. Šipkou vlevo vykrýváte, šipkou vpravo útočíte.
Four second firestorm
Postřehové hry - 1x
Tahle hra je geniálním dílem více než 50 vývojářů. Na každý level máte pouhé 4 vteřiny. Pokud ho splníte tak je to dobře. Hra má více než 170 jednoduchých minihříček, ve kterých jde o bleskové pochopení principu.
Invention Suspension
Postřehové hry - 3x
Přemisťujte různé předměty a házejte je do připraveného potrubí. V této hře ovládáte vrtulník, díky kterého musíte předmět najít a poté ho připevnit. Nakonec ho musíte odvézt k potrubí a tam ho vhodit. V každém kole přemisťujete jiný předmět.
Booby Traps
Postřehové hry - 3x
V této postřehové bludišťovce budete ochraňovat kuličky. Nejprve rozmístěte pastičky a snažte se zneškodnit co nejvíce útočících nepřátelských jednotek. Jinak je to hodně dobrá hra ve stylu tower defense.
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 2x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Sin city swim
Postřehové hry - 3x
Skvělá adrenalinová hra. Cílem této hry je proplout skrz vodní kanál a zachránit si tak svůj vlastní život. Musíte si dávat velký pozor, aby jste se nedotkli zdi ani ostatních předmětů. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Gold Miner Tom
Postřehové hry - 39x
Variace této hry dozajista znáte - hrajete za zlatokopa Toma, který se snaží vydolat ze země zlaté hroudy. Pomocí ocelových čelistí vytahujte ze země diamanty, zlato a další poklady. V každém levelu musíte nasbírat dostatečný obnos, vše je navíc omezeno časem.
Orb Eater
Postřehové hry - 1x
Oddychová vesmírná superhra pro načerpání nových sil do práce a trochu relaxu. V roli pilota budete létat vesmírem a sbírat kulatá tělesa. Čím více jich seberete, tím vyšší rychlosti a výšky dosáhnete.
Distraction
Postřehové hry - 0x
Distraction je naprosto úžasná a neskutečně návyková minihra. Hrdinou je malý ptáček, který si letí za štěstím. Cestou zobe rajčata, třešně a další bonusy. Musí si ovšem dát pozor na bomby a také na postavičky, které si s ním zlomyslně hrají - změnšují plochu, lezou vám do výhledu, naklápějí obraz...
Death Dice Overdose
Postřehové hry - 2x
V této hře na vás z nebe budou padat kostky. Vyhýbejte se jim a aby jste nezešíleli, ještě pilulky. Ale pozor, nepředávkujte se s nimi, jinak zažijete halucinogenní výlet do dálek neboli trip, ale ani jich neberte málo.
High Tide
Postřehové hry - 0x
Jednoduchá postřehová super hra, ve které máte za úkol dostat se do dřevěných krabicích co nejvýše. Hra se ovládá šipkama. V jednoduchosti je krása, tak tuto hru rozhodně zkuste.
Bubble Hit Christmas
Postřehové hry - 3x
Další pokračování poměrně zajímavé hry s názvem Bubble Hit nese podtitul Christmas, což naznačuje, že hlavní tématikou budou vánoční svátky. Dostanete tak za úkol spojovat a odstřelovat tím trojice stejně barevných vánočních ozdob. V době vánočního shonu se jedná o naprosto jedinečnou hru, u níž se jistě na chvíli zabavíte a odpočinete si.
Turbo Kids
Postřehové hry - 6x
Vydejte se na poměrně šílený závod s malými dětmi. Děti dokážou běhat neskutečně rychle a ještě ke všemu zvládnou také skákat a ve vzduchu se ještě proskočit dále. Toho musíte využívat a sbírat bonusy. Peníze se také budou hodit na pozdější vylepšování, takže se snažte všechno přeskákat a dorazit do cíle včas.
Circus Balls
Postřehové hry - 1x
Vašim jediným, avšak složitým úkolem v této skvělé hře je dostat barevné míčky do stejně barevných košů. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Chce to dobře namířit a určit správnou sílu letu.