Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Želvy Ninja

Hrajete online hru Želvy Ninja

Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.

ovládání hry Želvy Ninja

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 600x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
MazeFrenzy
Postřehové hry - 1x
Pěkná postřehovka, kterou si zamilujete, ovšem patrně ne už vaše nervy. Snažte se bludištěm projít v co nejlepším čase, ovšem dávejte pozor, aby vaše snažení neskončilo předčasně. Dokážete nasbírat maximum bodů?
Tuti Fruti Crush Saga
Postřehové hry - 3x
Zábavná spojovačka nejméně tří stejných symbolů. Hra obsahuje 10 úrovní a k tomu, abyste postoupili dál musíte nahrát určitý počet bodů. Proti bude stát časové omezení, takže hledejte kombinace opravdu rychle.
Ice Breaker
Postřehové hry - 0x
Ice Breaker je hodně chytlavá postřehová online hra. Váš úkol je jasný - prorážet ledové stěny. Je důležité přesně načasovat kliknutí, kterým zeď prorazíte.
Happy Tree Friends Dynamit
Postřehové hry - 1x
Online hra, ve které půjde o život našim známým Happy Tree Friends. Vše bude záležet na vašem postřehu a umění pohrát si s dynamitem, který se nesmí dostat na zem. Držte jej ve vzduchu co nejdéle, jinak...
Beaver Trouble Tiping
Postřehové hry - 16x
Tak tato hra je hodně dobrou postřehovkou. Můžete si otestovat rychlost vašeho psaní a navíc ji i trochu vytrénovat. Zásadní postavou hry je bobr, který má za úkol ochránit své potomky. Aby je k sobě dostal, tak musíte rychle napsat dané slovo.
Civibattle
Postřehové hry - 0x
Hra Civibattle těží z oblíbeností starověkého Říma a her typu Bejeweled. Dostanete za úkol vytěžit dostatečné množství surovin, aby se splnil cíl mise. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která těží z dobře připraveného herního principu, jenž není úplně obvyklý ve hrách tohoto typu. Postupně můžete za vytěžené suroviny stavět budovy a zlepšovat se.
Funny Easter
Postřehové hry - 98x
Soubor her, ve kterých se snažíte hledat a spojovat trojice stejných objektů, je snad nekonečný. Jednou z takových herních pecek je i tato gameska Funny Easter. Spojujte stejně barevná vajíčka a postupujte do dalších úrovní.
Jungle Monkeys
Postřehové hry - 0x
V této hře hrajete za malou opičku a Vašim úkolem je vyskákat co možná nejvýše po malých pohyblivých ostrůvcích. Musíte si dávat velký pozor, aby jste nespadli dolů. Jinak by se Vám také mohli přijít o svůj drahocenný život.
Feed Us 5
Postřehové hry - 2x
Hra Feed Us se opět objevuje a její autoři si pro hráčskou obec přichystali již čtvrté pokračování. Opět se musíte postarat o nenasytnou rybu, která se snaží sníst všechno, co jí přijde do vody. Při hledání potravy se samozřejmě musíte vyhýbat veškerým nebezpečím, které by na vás na cestě mohly číhat.
Snack Attack - udržíte rovnováhu?
Postřehové hry - 1x
Snact Attack je online hra, ve které si vyzkoušíte práci roznašeče občerstvení na stadionu. Na první pohled je to snadné - prostě vezmete příslušnou objednávku a vydáte se za zákazníkem. Jak ale brzy zjistíte, nebude to tak jednoduché, jak se na první pohled zdálo. Cestou totiž narazíte na různé překážky, například na kutálející se pneumatiky.
Bubble Fox
Postřehové hry - 1x
Zakuste tuto bezvadnou hru, která dokonale prověří vaše postřehové schopnosti. Budete vystřelovat barevné kuličky, avšak pro splnění úkolu stačí vytvořit alespoň dvojici stejných kuliček. Snažte se odstřelovat kuličky, které jsou nejvýše.
Railway Man
Postřehové hry - 2x
Skvělá postřehovka z prostředí vlaků. Vy budete hlavní šéf co se týče řízení dopravy. Musíte vše řídit tak, aby nedošlo k vlakovému neštěstí. Takže budete muset dobře načasovat spouštění semaforů. Zvládnete to?
Circlo
Postřehové hry - 1x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Traffic Trouble
Postřehové hry - 2x
Dopravní zácpy ve městech jsou velkou nepříjemností. Nikomu se nechce trávit hodiny v koloně aut. Proto jste tu vy, abyste uhlídali plynulý provoz a pořádek na silnici. Řídit dopravu není vůbec snadné, však uvidíte sami.
Rapid fire 2
Postřehové hry - 1x
Pěkná postřehová hra, kde nepůjde o nic jiného kromě střelby na cíle. Různé terčíky poletují sem a tam a vy se musíte trefit co nejblíže do jejich středu. Máte na to omezenou dobu tak miřte co nejlépe.