Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Želvy Ninja

Hrajete online hru Želvy Ninja

Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.

ovládání hry Želvy Ninja

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 653x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
Digger Parking Sim
Postřehové hry - 16x
Parkovacích her je opravdu spousta. Na našem webu máme parkování traktoru, lodě, dokonce i dinosaura. V této nové hře si vyzkoušíte ovládání a parkování těžkotonážního bagra.
Starlight Dream
Postřehové hry - 41x
Jednoduchá oddechová skákačka, ve které budete skákat co nejvíce do výšky. Zkuste se s hlavní postavičkou dostat až na poslední nejvyšší mráček. Je to docela na nervy hra, protože máte jen jeden život - jakmile spadnete, začínáte opět od prvního obláčku.
Starship eleven
Postřehové hry - 38x
Zahrajte si tuto skvělou hru a užijte si plno zábavy. Na výběr máte ze dnou kosmických lodí, které musíte umět dobře ovládat. Vašim úkolem je posbírat různé věci, které potkáte po cestě. Dávejte si pozor, aby Vaše loď nespadla nebo nenabourala do nějaké překážky.
Shell Game - zahrajte si skořápky
Postřehové hry - 6x
Skořápky byla kdysi velice oblíbená hra pražských veksláků :o). Vždy jste měli jistotu, že prohrajete. To online hra Shell Game je naprosto férová a bezpečná. Kulička je ukryta pod jednou ze čtyř skořápek, po zamíchání musíte uhodnout kde je. Můžete sázet i virtuální peníze.
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 32x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 35x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
The Tower
Postřehové hry - 19x
Pokud máte rádi klasické hry na stavění do výšky, například Tower Bloxx, tak vás tato hra příjemně osloví a zabaví. Podaří se vám postavit nejvyšší věžičku a porazit tak hráče z celého světa? Hra vyžadujete naprosto bezchybný postřeh.
Hardest Game 2
Postřehové hry - 4x
Pokračování úspěšné hry, kterou určitě každý znám. Cílem této hry je dostat se s modrým čtverečkem do určeného místa. Při tom se musíte vyhýbat červeným kuličkám a sbírat mince. Dokážete se vypořádat s touto online hrou?
Dress my Baby
Postřehové hry - 22x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
Smiley Showdown 2
Postřehové hry - 23x
Smajlíky se pohybují po herní obrazovce a potřebujete je zlikvidovat v určitém množství. Dostaňte smajlíka do správné pozice a klikněte na něj, aby explodoval. Pokuste se zároveň vytvořit co největší možnou řetězovou reakci. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní se zvyšující se obtížností.
Pro Parking
Postřehové hry - 21x
Luxusní herní záležitost pro všechny příznivce parkovacích super her. Ovládejte svůj vůz a zaparkujte ho přesně do vyznačeného místa. Čeká na vás dost poměrně těžkých úrovní.
4 Elements
Postřehové hry - 2x
Dostali jste se do země, ve které vládne nepořádek a chaos. Pokuste se tuto zemi zpět napravit. Plňte lehké úkoly, aby jste otevřeli čtyři kouzelné knihy, které zemi dokážou navrátit normální bytí.
Frantic Frigates
Postřehové hry - 37x
Vezměte si na starost jeden starý škuner, se kterým se vydejte na dobrodružnou výpravu po stopách pokladů. Potápějte nepřátele a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné a nebezpečné vodní živočichy. Občas se podívejte do obchodu, jestli si nemůžete pořídit něco užitečného, co by pomohlo s dalším postupem.
Tibet Quest
Postřehové hry - 28x
Hra Tibet Quest sleduje osudy mladé slečny, které se ztratil otec při hledání bájné země Shangri La. Od tatínka dostala magický klíč, jenž pasuje do trezoru, z něhož zjistí důležité informace, které by mohly vést k nalezení dávno ztraceného člena rodiny. Vydejte se s dívkou na dobrodružství a přiřazujte k sobě trojice stejných symbolů.
Duck Life 4
Postřehové hry - 31x
První tři díly hry Duck Life byly velice zajímavé a nyní autoři přichází se čtvrtým pokračováním, kde se opět dáte do tréninku malého kachňátka. Potřebujete vyhrávat závody, ale ještě předtím bude potřeba hodně výcviku, protože na začátku kachna neumí vůbec nic. Sbírejte také peníze pro nákup vylepšení a bonusů.