Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Želvy Ninja

Hrajete online hru Želvy Ninja

Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.

ovládání hry Želvy Ninja

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 1492x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Super Kicks
Postřehové hry - 21x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 36x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Cute Pet Pairs
Postřehové hry - 53x
Pěkně graficky zpracované dětské pexeso, které si určitě rádi zahrají i starší hráči. Cílem je zapamatovat si pořadí kartiček a pak je rychle pospojovat. Začátek je tradičně snadný, ale s postupem času začne v obtížnosti přituhovat.
Retron
Postřehové hry - 13x
Pokud potřebujete procvičit postřeh a orientaci v prostoru a náhlých nečekaných situacích, doporučuji tuhle hru. Je laděná do retro stylu, takže si i starší rádi zavzpomínají na grafiku let minulých.
Combat Cat
Postřehové hry - 30x
Combat Cat je hra o kočce, která by se ráda vplížila do farmy, která je plná sýrů, mléka a dalších dobrůtek. Bohužel je farmička hlídána zlými psy. Pokuste se nicméně dostat se až do farmy a k jídlu. Čeká na vás 20 úrovní.
Central Parking
Postřehové hry - 323x
Jste připraveni na další chytlavou parkovací online hru? Central Parking dokonale prověří vaši trpělivost, postřeh a smysl pro přesnost. Zaparkujte auto na místo bez jediného škrábance.
Overhaul
Postřehové hry - 15x
Zajímavě pojatá střílečka plná akce, postřehu a přemýšlení. Budete se snažit ubránit svou vesmírnou loď před nájezdy zlých vetřelců. K obraně slouží věže, které zesílíte, pokud spojíte tři stejné objekty. Však se pusťte do této superhry a sami uvidíte.
Tidy Bubble
Postřehové hry - 41x
Pěkná oddychovka v podobě hry, ve které budete mířit na kuličky na hrací ploše. Trefte další kuličky, které se tím dají do pohybu. Abyste mohli vkročit do další úrovně, tak je nutné aktivovat všechny kuličky.
Pepe Love Run
Postřehové hry - 28x
Jako tchoř se oběvíte na jedné straně dálnice v plném provozu.Ale to nejhorší je, že na druhé straně dálnice je vaše milovaná tchořice.Proto se za ní přes dálnici vydáte.Dávejte pozor na auta a motorky.
Hit Crazy Frog
Postřehové hry - 15x
Ošklivý žabák Crazy Frog byl velmi populární zhruba před dvěma lety. Pro mnohé je Crazy Frog ztělesněním kýčovité laciné hudby. Pokud ani vy nemáte Crazy Froga rádi, můžete ho v této minihře odstřelit, a to pěkně daleko ;-). Hru ovládáte klikáním - prvním kliknutím se žabák odrazí a druhým vystřelíte.
Red Lead
Postřehové hry - 38x
Chytlavá minihra, která před vás klade nelehký úkol - zachránit to nejvíce červených a žlutých balónků před pádem na ostré hroty. Balónky pomocí plošiny odpinkejte pryč. Hra je ze začátku poměrně lehká, ovšem s přibývajícím časem se zdá být nehratelnou...
Dinner at Romeo
Postřehové hry - 5372x
V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).
Impulse J
Postřehové hry - 20x
V této hře máte za úkol poskládat ze zvláštní hmoty co nejvyšší věž. Máte omezené množství stavebních bloků. Podle výšky stavby se Vám připíše skóre. Dávejte si pozor, aby se Vám před koncem dílo nezřítilo. Není to ani trošku jednoduché.
Death Game - uskočte před vlakem
Postřehové hry - 25x
Death Game je hodně chytlavá hra, a přitom je její úkol opravdu jednoduchý. Stojíte na železnici, z dálky je slyšet nebezpečně rozjetý vlak, ale vy si chcete pohrát s adrenalinem a tak uskočíte až v poslední chvíli... Ovšem jen v případě, že máte výborný postřeh ;).
Pinboliada
Postřehové hry - 14x
Zničte hada s barevných kuliček. Vystřelujte do něj další kuličky a to tak, aby jste spojili tři kuličky stejně barvy a ony vám mohli zmizet. Nenechte hada dojít do samotného konce. Sbírejte bonusy, které vám hru usnadní.