Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Želvy Ninja

Hrajete online hru Želvy Ninja

Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.

ovládání hry Želvy Ninja

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 349x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Personal Shopper 2
Postřehové hry - 21x
Byla jste zaměstnána, aby jste nakupovala. To je přece sen každé ženy. Tak se do toho pusťte a kupte vše co máte napsané na seznamu. Jediný problém je, že si věci musíte najít sama v přeplněných regálech v určitém čase.
Wordcross 7 - osmisměrka online
Postřehové hry - 38x
Jednoduché ztvárnění hry, ve které je vaším úkolem hledání slovíček. Tentokrát jsou to slova z prostředí sportu. Jelikož jde o anglická slovíčka, dobře si jazyk procvičíte.
Gyroball
Postřehové hry - 28x
Online hra, ve které se budete snažit dostat míček z jedného konce plošiny na druhý, kde čeká teleport do další úrovně. Udržet neposedný míček na dráze je poměrně složité. Stačí jedno zaváhání a začínáte znovu... Hra Gyroball se ovládá šipkama. Je to docela návykovka.
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 35x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 40x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
Hungry Pirana
Postřehové hry - 19x
Pěkná malá rybička má dneska špatný den - všichni kolem se ji snaží sníst. Jde jenom o to, vydržet co nejdéle živý a předejít dotykům s ostatními rybami. Plavat můžete kamkoli, ale do nekonečna utíkat nemůžete.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 30x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
Super tramp
Postřehové hry - 0x
Zábavná hříčka, ve které si zaskáčete s míčem na trampolíně. Neskáčete ale jen tak pro radost, musíte sebrat všechny hvězdičky, ve všech neuvěřitelných padesáti levelech. Nebude to ale snadné, postupně se objeví překážky.
Airport Bus Parking 3
Postřehové hry - 21x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra, ve které budete za úkol zaparkovat letištní autobus. A nejen to, musíte včas přepravit pasažéry. Jízda po ranveji není lehká, protože je tam zrovna čilí provoz.
Ice Cream Memory Game
Postřehové hry - 43x
Pěkně zpracované pexeso s motivy zmrzlin. Nenechte se vykolejit pohledy na lákavé obrázky zmrzlin a dobře promýšlejte, které obrázky otočíte. Chcete-li si cvičit paměť, je to ideální gameska pro tento případ.
Paths 2
Postřehové hry - 17x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.
Umbrellaman
Postřehové hry - 27x
V této odpočinkové hře se setkáte se starším pánem, který se vydá na let do nebe za pomoci svého deštníku. Vy mu budete při tom pomáhat a hlavně na něj dávat pozor, aby se mu nic nestalo.
Color Pin
Postřehové hry - 31x
Hodně chytlavá gameska, ve které uplatníte svou rychlost a postřeh. Cílem je vystřelit špendlíky tak, aby se zabodly do stejně barevné části na balónku. První levely jsou hračka, ale pak to je dost masakr. Jedna chyba znamná konec hry.
Knife throwing
Postřehové hry - 1x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Spiderman Villains
Postřehové hry - 34x
Pěkně zpracovaná online hra se Spidermanem. V této hře využijete svůj postřeh při vystřelování pavučin na vaše protivníky. Ale pozor! Mezi nepřátelskými postavičkami se občas objeví i vaše láska Marry Jane, tak ji neubližte.