Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

South Pole Agressor

Hrajete online hru South Pole Agressor

Hrajete rádi strategické tower defense hry? Tedy hry, ve kterých se snažíte zabránit postupu nepřátelským jednotkám k vaší základně? Jednu povedenou tu dnes máme. Tentokrát nebudete stavět věže, ale rozmisťovat tučňáky.

ovládání hry South Pole Agressor

myší, viz instrukce ve hře • 8.53 MB • 4242x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Castle Guard
Strategie - 17x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.
Top Defense
Strategie - 64x
Ve velice zajímavě pojaté hře Top Defense se ocitnete v daleké budoucnosti, kde se chystá velký boj. Nepřátelé se nesmí dostat na konec jejich cesty. Dostanete možnost střílet po nepřátelích z postupně vyvíjených zbraní. Každá má jinou účinnost. Vybírejte mezi nejvhodnějšími typy obrany, aby se nikdo nedostal příliš daleko.
Bloons Tower Defense 5
Strategie - 2003x
Dlouho očekávaný díl oblíbené tower defence hry Bloons je tady. Bloons Tower Defense 5 jde hrdě za titulem nejlepší současné TD hry - nabízí spoustu nových funkcí, nové upgrady pro věže a také dvě zbrusu nové obranné věže. Na nic nečekejte a pusťte se do strategické bitvy. Nezapomeňte ani na povedený třetí díl této hry.
Warlords
Strategie - 19x
V této hře propukla válka na celém světě. Vy se vydáte také bojovat. Se svou jednotkou se budete pokoušet porazit všechny okolo. Vybírejte vhodně své vojáky a posílejte je do boje. Za peníze si můžete svou jednotku vylepšovat.
FWG Island
Strategie - 6x
V této výborné hříčce se musíte postarat o svůj milovaný rajský ostrov. Za žádnou cenu nesmíte dopustit, aby byl zaplněn průmyslovými zonamí - vždyť lesy a příroda jsou tak krásné. Postavte obrannou věž a nedovolte se utiskovat.
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 57x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?
Backyard Buzzing
Strategie - 246x
Strategická superhra Backyard Buzzing vás zavede do zahrady, ve které probíhají urputné boje mezi všemožným hmyzem. Vybudujte armádu a zničte všechny nepřátele.
Ant War - ovládejte mraveniště
Strategie - 13x
V online hře Ant War si hezky zahrajete s malou kolonií mravenců. Vaším úkolem je tuto malou kolonii dovést do nejvyšší úrovně a ovládat tak celé území. Hru doporučujeme spouštět ve větším okně.
Iron Ladies
Strategie - 24x
Tahová strategická gameska s dobře vyzbrojeným týmem, se kterým budete kosit řady nepřátel. Svému týmu nakreslete cestu, po které půjdou a dobře ji promyslete, aby neunikl střelám ani jeden protivník.
Conqueror Of The Depths
Strategie - 39x
Velmi zdařilá a skvělým hodnocením ověnčená online hra, která vás chytne a nepustí. Je to návykovka jak se patří. Cílem je porazit protivníka, a to tak, že budete hledat tři stejné symboly na hrací ploše. Opravdu dobře promyšlená chytlavá hra.
Cell Defense
Strategie - 24x
Cell Defense je zajímavá obranná online hra pro všechny hráče. Jako velitel Tomova imunitního systému se musíte starat o obranu před bakteriemi. Hra skloubí prvky vzdělávací hry a strategie.
Kings Guard
Strategie - 52x
Zajímavá online hra, která spojuje herní prvky spoj tři a tower defense. V čem je tato hra originální? Rozhodně je to samotný princip hry - hledejte vždy alespoň tři stejné symboly, spojte je a tím si vytvoříte obranu proti postupujícím nepřátelským jednotkám.
Party Down
Strategie - 12x
Velmi povedená online hra z prostředí party večírku. Vaším úkolem je postarat se o všechny hosty na večírku. Co to znamená? Budete se starat o to, aby hosti nebyli rozmrzelí a aby party šlapala tak jak má. Velmi zajímavá super hra.
Zack s Hardware
Strategie - 51x
Zajímavá strategická online hra ve stylu obranných her tower defence. Postavte z nářadí obranné objekty a nenechte projít nepřátelské jednotky. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování a různé vychytávky.
Minecraft Tower Defense
Strategie - 22x
Prvky z herní pecky Minecraft se dostaly už i mezi tower defense hry. Tedy hry, ve kterých musíte postavit obranné věže a zabránit postupu nepřátelských jednotek. Zabraňte příšerkám, aby se dostaly k vašemu domku.