Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

South Pole Agressor

Hrajete online hru South Pole Agressor

Hrajete rádi strategické tower defense hry? Tedy hry, ve kterých se snažíte zabránit postupu nepřátelským jednotkám k vaší základně? Jednu povedenou tu dnes máme. Tentokrát nebudete stavět věže, ale rozmisťovat tučňáky.

ovládání hry South Pole Agressor

myší, viz instrukce ve hře • 8.53 MB • 3042x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Bloons Tower Defense 3
Strategie - 32x
V této bláznivé hře bude vašim úkolem zničit nafukovací balonky. Rozestavějte kolem cest zbraně, které střílí hřeby. Balónky k vám budou přilétávat po předem nadefinované cestě, ale různou rychlosti a v odlišném počtu.
Tower Breaker 2 Across the Sea
Strategie - 29x
Pěkná hra vhodná pro kluky. Vaším úkolem je přemoci všechny pevnosti, které dosud obývají nepřátelské jednotky. Musíte dobře promýšlet útok, protože zásoba střeliva je omezená a protivníci nejsou hloupí.
Necronator
Strategie - 36x
Na začátku hry Necronator si projdete poměrně užitečným tutorialem, kde se dozvíte všechny potřebné rady do začátku hry, abyste se zbytečně netrápili s tím, že nevíte, co vlastně dělat. Jedná se o zajímavou strategickou akční hru, kde se snažíte zlikvidovat všechno možné. Po grafické stránce se jedná o horší hru.
Papa Pancakeria
Strategie - 71x
Další díl z oblíbené serie obsluhovacích her od Papa Louie. Tentokrát si svou brigádu odbudete v palačinkárně. Mlsní hosté už netrpělivě čekají na své objednávky. Dejte se rychle do práce. Jako každá Papa hra, i tato nabízí velké možnosti vylepšování a neustálý přísun nových činností a zábavy. Nezapomeňte na další hry Hot Doggeria, Pizzeria, Taco Mia a Wingeria.
Quest for Power
Strategie - 6x
Vytvořte si svou armádu a postavte se proti všem sousedním jednotkám. Musíte si dávat pozor, aby Vám nedošly peníze. Ze začátku to bude jednoduché, ale časem přijdete na to, že tomu tak není. Za každého zabitého nepřítele dostanete určitý obnos.
demonic defence 3
Strategie - 29x
Démony nemá nikdo rád, většinou lidem chtějí jenom škodit. V této hře se proti nim budete muset bránit. Postavte si obrannou stavbu a odstraňujte nepřátelé, kterých je čím dál víc. Postupně se budete moci vylepšovat.
Frontline Defense
Strategie - 26x
Další z mnoha skvělých obranných her. V této hře máte opět za úkol zničit nepřátele, kteří se snaží projít Vašim územím. Stavějte různé obranné zbraně, díky kterým nepřátele zničíte. Promyslete si, kam zbraně postavíte.
Ant War - ovládejte mraveniště
Strategie - 13x
V online hře Ant War si hezky zahrajete s malou kolonií mravenců. Vaším úkolem je tuto malou kolonii dovést do nejvyšší úrovně a ovládat tak celé území. Hru doporučujeme spouštět ve větším okně.
Cake Pirate 2
Strategie - 60x
Graficky skvěle vypadající superhra ve stylu obranných her Tower Defence. Rozestavte věže a jednotky, a odolávejte vlnám nepřátelských jednotek. Nezapomeňte na upgrady a strategické rozmístění věží.
Final defense 2
Strategie - 26x
Výborná strategická obranná hra. Máte svoji pevnost, kterou musíte za každou cenu ochránit. Postupně vydělejte peníze, za které si budete moci pořídit cenné upgrady a některá vylepšení. Zábava na dlouhé hodiny.
Fox Fyre
Strategie - 16x
V této skvělé hře umisťujete svá děla na orbit a likvidovat tak nepřátelská děla. Vyzbrojte se 20ti různými zbraněmi a schopnostmi. Sbírejte bonusy, vydělávejte peníze, vylepšujte se a vyhrajte. Graficky hezky zpracováno.
Janes Realty
Strategie - 24x
Dívka jménem Jane se stala realitní makléřkou a musí se podílet na obchodu s pozemky, na kterých vyrůstají skvělé budovy. Pomozte jí v její práci a doveďte jí k velkým úspěchům. Velkou výhodou této hry je její lokalizace do českého jazyka, díky čemuž si jí mohou užít i lidé, kteří tolik neovládají cizí jazyky.
Cell Defense
Strategie - 24x
Cell Defense je zajímavá obranná online hra pro všechny hráče. Jako velitel Tomova imunitního systému se musíte starat o obranu před bakteriemi. Hra skloubí prvky vzdělávací hry a strategie.
Papa Taco Mia!
Strategie - 587x
Papa Louie právě otvírá novou taco restauraci. Samozřejmě vás oslovil, abyste mu s provozem podniku pomohli. Vaším úkolem bude pomoci zaměstnancům Mitchovi a Maggie v příjmi objednávek, jejich vyřízení, přípravě jídla a celkovém provozu restaurace. Hra na virtuální zaměstnání z kategorie naprosté superhry :).
Backyard Buzzing
Strategie - 246x
Strategická superhra Backyard Buzzing vás zavede do zahrady, ve které probíhají urputné boje mezi všemožným hmyzem. Vybudujte armádu a zničte všechny nepřátele.