Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

South Pole Agressor

Hrajete online hru South Pole Agressor

Hrajete rádi strategické tower defense hry? Tedy hry, ve kterých se snažíte zabránit postupu nepřátelským jednotkám k vaší základně? Jednu povedenou tu dnes máme. Tentokrát nebudete stavět věže, ale rozmisťovat tučňáky.

ovládání hry South Pole Agressor

myší, viz instrukce ve hře • 8.53 MB • 439x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Artillery Rush
Strategie - 17x
Nastavte sílu a úhel odpalu. Pokuste se zneškodnit veškeré nepřátele, kteří jsou na druhé straně. Tak nabijte svůj kanón a vypalte to do nich. Pokračujte přes všechny úrovně této hry.
Gangster War
Strategie - 5x
V ulicích propuká válka mezi Ruským a Americkým gangem. Vyberte si stranu, za kterou chcete bojovat a pokuste se nenáviděný soupeřův gang pobít. Taktizujte a vybírejte muže, které pošlete do boje.
Onslaught 2 - výborná obranná hra
Strategie - 14x
Onslaught 2 patří mezi tzv. Tower defence hry. Vaším úkolem je stavět věže, vylepšovat je a kosit nepřátele, kteří se hrnou ve vlnách...
Carrot Fantasy Extreme
Strategie - 37x
Skvělá obranná gameska, kterou musíte vyzkoušet. Budete ochraňovat mrkev před nájezdy hladových nepřátel. Dobře rozmyslete rozestavění obranných věží a nezapomeňte je důmyslně vylepšovat.
Monster Town Defense 3
Strategie - 41x
Velmi dobrá gameska pro kluky, kteří jsou fanoušky strategických her s různým vylepšováním a posíláním jednotek na nepřítelovu základnu. Řiďte svou základnu a rozdávejte rozkazy svým vojákům. Hra je trochu náročnější na první pochopení, ale pak je to super hraní.
Mars War TD
Strategie - 190x
Zdařilá strategická online hra ve stylu obranných tower defense her. Již od první mise budete muset dobře rozmístit obranné věže, aby nepronikla jediná nepřátelská jednotka. V pozdějších levelech dejte pozor na letadla.
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 46x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 20x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
Billy Makin Kid
Strategie - 10x
Udělejte vše pro to, abyste se ubránili. Vytvářejte si nové jednotky a umísťujte je na správná místa. Musíte se snažit, jak nejlépe umíte. Nesmí se stát, že se tito nepřátele přes vás dostanou. Zahrajte si tuto super hru.
Castle Guard
Strategie - 7x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.
Hotel Mogul
Strategie - 15x
Pěkná strategická online hra, ve které se budete snažit vydělat co nejvíce peněz. A jak na to? Stavte a kupujte různé nemovitosti, zlepšujte je a se ziskem prodejte. Každá budova má jinou funkci, dobře se o ně starejte a zvyšujte obrat.
Incursion 2: The Artifact
Strategie - 30x
Temné síly opět povstaly a je jen na vás, jak s nimi zatočíte v této obranné strategické online hře. Veďte vaše chrabré jednotky bojem a společnými silami poražte vlny útočících nepřátel. Hledáte skvělou tower defence hru? Incursion 2 bude dobrá volba!
Legend of the Void 2
Strategie - 21x
Vymakaná akčně strategická tahovka, ve které se se svým hrdinou utkáte s hordou kostlivců a jiných temných sil. Sbírejte různé předměty, které vám pomohou v boji a nezapomeňte na vylepšování postavy.
Plantasia
Strategie - 25x
V této hře se stanete vílou, která se stará o svou zahrádku. Zvelebněte jí a za pomocí kouzel vysaďte nové květiny. Časem vám vaši záhradu budou chtít zničit škůdci, postavte se jim a nenechte si to líbit.
Pet Soldiers
Strategie - 12x
V pěkné akční gamesce Pet Soldiers bude vaší misí ochrana základny před útoky nepřátelských jednotek. Dobře promyslete, kam rozestavíte své vojáky, aby efektivně bránili území. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování.