Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

South Pole Agressor

Hrajete online hru South Pole Agressor

Hrajete rádi strategické tower defense hry? Tedy hry, ve kterých se snažíte zabránit postupu nepřátelským jednotkám k vaší základně? Jednu povedenou tu dnes máme. Tentokrát nebudete stavět věže, ale rozmisťovat tučňáky.

ovládání hry South Pole Agressor

myší, viz instrukce ve hře • 8.53 MB • 640x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Flagstaff: Chapter Two
Strategie - 333x
Velmi zdařilá tahová strategie s prvky RPG. Misí v této hře je společně s vaší skupinou bojovníků zneškodnit všechny nepřátelské jednotky v dané lokaci. Nepřátelé jsou velmi vyspělí a překonat je nebude lehké.
Zombie Tactics
Strategie - 23x
Pěkná tahová strategie, ve které budete soupeřit s armádou zombíků. Snažte se své jednotky na hrací ploše umístit tak, abyste v každém kole přemohli nepřátelskou armádu. Hra má příjemnou grafiku a hraje se dobře.
Party Down
Strategie - 4x
Velmi povedená online hra z prostředí party večírku. Vaším úkolem je postarat se o všechny hosty na večírku. Co to znamená? Budete se starat o to, aby hosti nebyli rozmrzelí a aby party šlapala tak jak má. Velmi zajímavá super hra.
Tower Battle -  bitva o věž
Strategie - 22x
Jste jediným obráncem tajemné věže. Bohužel se na ni zrovna chystá zaútočit horda nepřátel. Vaším úkolem je samozřejmě věž ubránit za všech okolností. K dispozici máte 20 perfektních zbraní. Opravdu parádní akční strategie.
Lord of War
Strategie - 4x
Tato hra vás zavede do starověké války, ve které budete muset bránit příjezdové cesty. Vše zvládnete jen tehdy, pokud budete uvažovat strategicky a kolem cest rozmístíte obranné věže, které nepřátele zastaví.
Ultimate Army 2
Strategie - 16x
V této strategické hře musíte obsadit veškeré nepřátelské základny. Dávejte si pozor, abyste nešli na základnu, kde je víc vojáků, než tam posíláte. Tyto základny musíte rychle obsazovat, jinak se vám to nepovede.
City Siege 2
Strategie - 10x
Vaše město bylo obsazeno nepřátelskou armádou. Nyní je na vás, abyste s pomocí domobrany převzali zpět kontrolu nad městem. Sbírejte hvězdy, vylepšujte vojáčky, vyhněte se ztrátám na životech civilistů.
Crusade 3
Strategie - 2x
Vydejte se na bojovou misi a uchraňte USA před invazí krvelačných monster. Crusade 3 je hra na principu odstřelování hradu pomocí děla. Na výběr máte hodně typů kanónů, nepřátel, upgradů a hlavně pěknou porci strategické zábavy.
Iron Serpent: Defense
Strategie - 31x
Jedna z mnoha online her v populárním herním žándru tower defence. Na vaši základnu ve vlnávh útočí mimozemská monstra, která musíte zastavit. Rozmístěte chytře obranné věže a snažte se ubránit přesile.
hra v Unity3D
Farm Defenders
Strategie - 43x
Horko těžko jste si vybudovali malou farmu. Nyní však o ní budete muset bojovat se zlými útočníky. Tanky a jiné bojové jednotky jsou již na cestě... takže vám nezbývá nic jiného než vyšlechtit bojovou zvěř a pustit se do litého boje.
Battlefield General
Strategie - 14x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.
Bubble Tower Defense
Strategie - 22x
K dispozici máte do začátku padesát zlatých mincí, za které si musíte nakoupit obranu, abyste mohli čelit nepřátelům. Ti přicházejí ve vlnách a postupem času se zvyšuje obtížnost. Za likvidaci bublinek obdržíte další peníze, jež použijete pro stavbu nové obrany. Pokud některá z bublinek unikne, ztratíte jeden život.
hra v Unity3D
Defend Your Life!
Strategie - 25x
Do detailu propracovaná online hra od českých tvůrců. Jedná se o klasickou tower defense hru, která se odehrává v lidském těle. Postupně budete bránit orgány před vlnami nepřátelských virů a škůdců.
GemCraft
Strategie - 10x
V této obranné hře se setkáte se svými nepřáteli. Budete je muset zastavit, když budou procházet po příjezdových cestách. K tomu využívejte obranné věže, které aktivujete za pomoci krystalu.
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 20x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.