Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

South Pole Agressor

Hrajete online hru South Pole Agressor

Hrajete rádi strategické tower defense hry? Tedy hry, ve kterých se snažíte zabránit postupu nepřátelským jednotkám k vaší základně? Jednu povedenou tu dnes máme. Tentokrát nebudete stavět věže, ale rozmisťovat tučňáky.

ovládání hry South Pole Agressor

myší, viz instrukce ve hře • 8.53 MB • 2920x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Fox Fyre
Strategie - 16x
V této skvělé hře umisťujete svá děla na orbit a likvidovat tak nepřátelská děla. Vyzbrojte se 20ti různými zbraněmi a schopnostmi. Sbírejte bonusy, vydělávejte peníze, vylepšujte se a vyhrajte. Graficky hezky zpracováno.
Black Sun Siege
Strategie - 21x
Skvěle zpracovaná tahová strategie, která zaujme rozhodně každého. Na hracím poli máte svůj tým, který je tvořen bojovníky vyznávající čtyři základní živly - voda, země, vzduch, oheň. Správnými tahy a útoky zničte svého soupeře.
Evil Nights
Strategie - 18x
Vaším úkolem v této strategické RPG hře je bránit malou vesničku před Zlem, které útočí pouze v noci. Proto se přes den připravujete a snažíte se, aby jste neztratili žádné vesničany.
Party Down
Strategie - 12x
Velmi povedená online hra z prostředí party večírku. Vaším úkolem je postarat se o všechny hosty na večírku. Co to znamená? Budete se starat o to, aby hosti nebyli rozmrzelí a aby party šlapala tak jak má. Velmi zajímavá super hra.
demonic defence 3
Strategie - 29x
Démony nemá nikdo rád, většinou lidem chtějí jenom škodit. V této hře se proti nim budete muset bránit. Postavte si obrannou stavbu a odstraňujte nepřátelé, kterých je čím dál víc. Postupně se budete moci vylepšovat.
Zombie Tactics
Strategie - 25x
Pěkná tahová strategie, ve které budete soupeřit s armádou zombíků. Snažte se své jednotky na hrací ploše umístit tak, abyste v každém kole přemohli nepřátelskou armádu. Hra má příjemnou grafiku a hraje se dobře.
City Siege 2 - Resort Siege
Strategie - 32x
Bojůvky ve městě na vás čekají v této superhře. Již druhý díl přináší řadu vylepšení. Špatní hoši jsou ve větším množství, vy máte více jednotek na výběr (nově je zaveden špion, veteráni a převoz jednotek). Záporňáci mají navíc tanky a vrtulníky. Nebude to lehký boj.
Capture the Castle
Strategie - 48x
Zachraňte veškeré vaše hrady a pokuste se rozložit vaše vojsko na více stran. Jedině tak budete moct útočit na tyto nepřátele. Tak se do toho dejte a vytvářejte vojáky rychleji, než váš nepřítel. Je to opravdu super hra.
Viking Warfare
Strategie - 36x
V této hře se skrývá velmi zdařilá strategická online hra ve stylu tower defense. Vaším úkolem bude obrana základny s pokladem. Vystavějte dobře navrženou obranu a odolávejte útokům nepřátelských jednotek.
Desktop Tower Defense
Strategie - 34x
V této výborné online hře musíte za každou cenu zabránit malým potvůrkám, aby prošly přes váš pracovní stůl. Postavte důmyslné bludiště z obranných věží a pusťte se do práce. Můžete si vybrat ze 6 věží, doporučuju postavit několik "Frost Tower", které útočníky zpomalí. Samozřejmostí je neustálé vylepšování věžiček. Na vzdušné létavce můžete využít "Swarm Tower", nicméně ta nemá účinek na pozemní cíle. Zvládnete všech 50 útoků? Hodně chytlavá minihra!
Pixel Monsters
Strategie - 33x
Pixel Monsters je originální tahová strategická online hra, ve které si nejprve nakreslíte svého pixelového bojovníka a poté se dáte do boje. Při samotném boji pak vybíráte útok, obranu, speciální útoky nebo například zjištění informací o protivníkovi.
Dead of Night - boj se zombies
Strategie - 33x
Výborná akčně strategická tahová online hra. Postavte se nočnímu útoku zombíků, ochraňte medika, vědce, ale také sebe. Po každé noci můžete nakoupit lepší zbraně, střelce atd. Hrajte ve větším okně.
City Siege 2
Strategie - 33x
Vaše město bylo obsazeno nepřátelskou armádou. Nyní je na vás, abyste s pomocí domobrany převzali zpět kontrolu nad městem. Sbírejte hvězdy, vylepšujte vojáčky, vyhněte se ztrátám na životech civilistů.
Sea of Fire
Strategie - 11x
Hra Sea of Fire patří mezi podařené strategické gamesy. Na mapě máte omezený počet sektorů, ve kterých můžete stavět různé budovy (kasárna, továrny, kulometná hnízda atd.). Až vybudujete celou základnu, je na čase poslat jednotky na nepřítele. Pokud jednotka dojde až k nepřátelské základně, způsobí její poškození. Cílem hry je postupným útokem zničit všechny protivníkovy budovy. Pro pochopení hry doporučuju hrát nejdříve "Skirmish".
Janes Realty
Strategie - 24x
Dívka jménem Jane se stala realitní makléřkou a musí se podílet na obchodu s pozemky, na kterých vyrůstají skvělé budovy. Pomozte jí v její práci a doveďte jí k velkým úspěchům. Velkou výhodou této hry je její lokalizace do českého jazyka, díky čemuž si jí mohou užít i lidé, kteří tolik neovládají cizí jazyky.