Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Panda Uprising

Hrajete online hru Panda Uprising

Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.

ovládání hry Panda Uprising

myší, viz instrukce ve hře • 10.03 MB • 5368x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Red Crucible 2
Akční hry - 11x
Luxusní válečná 3D střílečka. V roli neohroženého příslušníka elitních jednotek se musíte vypořádat s celou řadou nepřátel. Vyzkoušejte bezvadné 3D prostředí a dobře si zastřílejte. Hra je v enginu Unity.
CQC
Akční hry - 32x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
Soldier Diary
Akční hry - 20x
Máme tady deník vojáka, který bude muset dělat vše, co je v jeho silách. Dostaňte se pryč přes vojáky. Pokuste se postřílet tyto vojáky před vámi a dávejte si pozor, abyste se někde nezasekli. Tak se do toho dejte.
Epic Blast
Akční hry - 51x
Cílem této akcí protkané gamesky je zničit všechny budovy a objekty. K tomu však máte pouze omezené množství bomb, které můžete využít. Proto dobře přemýšlejte a miřte, abyste budovy sejmuli s grácií.
hra v Unity3D
Warmerise Lite Version
Akční hry - 42x
Kyborgové se právě dostaly do rozhodující bitvy o osud celého vesmíru. Vy jste jedním z kybernetických bojovníků a musíte zabít co nejvíce nepřátelských jednotek. Takže hurá do této akční řežby v Unity.
Dynasty Street
Akční hry - 29x
V téhle hře na vás bude nebezpečí číhat snad na každém vašem kroku. Všichni okolo lační po vaší čerstvé krvi a jediná cesta jak se zbavit svých protivníků je zabít je. Budete mít pěkný arsenál zbraní.
Missing Duckling
Akční hry - 41x
Matka kachen zůstala uvězněna v bublině a to hodně daleko od své rodiny. Pokuste se ji zachránit svými kachničkami, které budete vystřelovat z děla. Je to opravdu roztomilá hra a je celkem stejná jako Angry Birds.
Nuclear Gun
Akční hry - 27x
Vaším úkolem je sestřelit všechny nepřátele, kteří po vás jdou ze všech stran. Braňte se jak nejvíce umíte. Tak se do toho dejte a nakupujte si nové věže, které tyto nepřátele zničí. Ukažte co ve vás je!
Counter Strike M4A1
Akční hry - 28x
Musíte pozabíjet všechny nepřátele, abyste se dostali do další úrovně této hry! Tak se do toho dejte a ukažte světu, kdo je tady zabiják. Je to na způsob counter striku, proto se tato hra i tak nazývá.
Lost Outpost
Akční hry - 40x
Velmi zdařilá střílečka lehce zahalená do hororové atmosféry. Hrajete za dva hrdiny, pomocí nichž ničíte vesmírnou základnu a vetřelecké jednotky. Ve hře samozřejmě nechybějí upgrady a nové zbraně a pomůcky.
Thing thing
Akční hry - 9x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Jarbot
Akční hry - 33x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
hra v Unity3D
Martian Wars
Akční hry - 28x
Ukázka připravované mega akční střílečky pro více hráčů online. Jak se můžete přesvědčit, hra má pěknou grafiku a i ovládání není z nejhorších. Takže nabijte své zbraně a pusťte se do litého boje.
Ninja Stealth: Chapter 1
Akční hry - 1482x
Neohrožený bojovník ninja se vydává na dobrodružnou výpravu a pokusí se zlikvidovat veškeré nepřátele, kteří by se mu dovolili postavit do cesty. Vezměte si skvěle vycvičeného válečníka na starost a doveďte ho k velkým vítězstvím. Proti sobě máte poměrně zkušené nepřátele, ale jistě na ně najdete účinné útoky.
Hidden Zombie
Akční hry - 7x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.