Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Panda Uprising

Hrajete online hru Panda Uprising

Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.

ovládání hry Panda Uprising

myší, viz instrukce ve hře • 10.03 MB • 3418x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 22x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
Go Blocks
Akční hry - 2097x
V této suprové skákačce se váš hrdina musí proklestit tajemným územím, které je pod nadvládou zlých medvědů. Tyto potvory přemůžete tak, že na ně budete shazovat kamenné bloky. A jak kameny uvolníte? Stačí do nich střelit.
MindScape
Akční hry - 32x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Stickman Madness 2
Akční hry - 25x
V této opravdu akční a docela i brutální 3D hře hrajete za hrdinu, který se ocitne v neznámém prostředí a všichni kolem něj se ho chtějí z neznámého důvodu zbavit. Dokážete se ubránit útokům a zachránit si tak svůj holý život? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Immortals Siege
Akční hry - 65x
Jak už sám název této superhry napovídá, půjde o dobývání pevnosti hordou nemrtvých zombíků. Ta pevnost je vaše, a taky povinnost ji ubránit. Takže vylepšujte zbraně a mějte opravdu přesnou mušku.
hra v Unity3D
Megabyte Punch
Akční hry - 23x
Dobrodružná bojovka prosycená elektřinou a inteligentními bojovými roboty. Vytvořte si svého bojovníka z nejrůznějších dílů, které mají různé vlastnosti. Dobrým nakombinováním můžete vytvořit opravdu silného hráče, který nebude mít soupeře. Hra je v Unity3D a hraje se skvěle.
Alien Showdown
Akční hry - 193x
Utkejte se s vetřelci v této super akční online hře. Proti vám bude stát několik typů vetřelců, včetně matky. Na pomoc máte tři různé zbraně + bonus ve formě doplnění zdraví. Vždy se snažte granátem zničit cizácké hnízdo.
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 21x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Barnville Massacre
Akční hry - 25x
Stala se strašlivá věc a díky tomu se proměnily mírumilovné druhy na vražedné zabijáky. Chystají se přepadnout vaši farmu a zničit jí, což nesmíte ani náhodou dopustit. Proto se chopíte obrany statku se zbraní v ruce. Postupem času si můžete nakoupit lepší vybavení, jelikož i nepřátelé se proti vám zlepšují.
Sift Heads
Akční hry - 42x
Zajímavá akční hra, ve které budete bojovat s gangstery s pomocí své přesné ostřelovací pušky. V každé úrovni máte zadaný přesný úkol - zastřelit konkrétní osobu. Hra se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem. Doporučuji hru spouštět ve větším okně.
Happy and smile
Akční hry - 13x
Hra, ve které se odehraje bankovní loupež a spousta ozbrojených zlodějů půjde proti vám. Vy je ale musíte všechny překonat - jak, je pouze na Vás. Doporučuji se podívat do instrukcí na ovládání - nemusí být hned jasné.
Toxie Radd 2
Akční hry - 17x
Hrajete za velkého chlápka, který odrovná veškeré zombíky v této hře. Vyberte si svou zbraň se kterou budete všechny zabíjet. Po každé úspěšné úrovní si budete moct hrdinu nějak vylepšit. Je to opravdu super hra.
Frozen Islands
Akční hry - 25x
Výborná strategie, ve které se setkáte s udatnými Vikingy. Ti se rozhodli, že obsadí všechny ostrovy. Jako jejich velitel budete usilovat o nadvládu nad světem. Pečlivě budujte armádu, vylepšujte jednotky a ničte nepřátele.
Pacma Fight
Akční hry - 252x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 17x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...