Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Panda Uprising

Hrajete online hru Panda Uprising

Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.

ovládání hry Panda Uprising

myší, viz instrukce ve hře • 10.03 MB • 4588x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Armed with Wings
Akční hry - 22x
Zajímavá hra, ve které zažíváte spolu s hrdinou zajímavá bojová dobrodružství. V každé úrovni musíte překonat všechny nepřátele a dojít až na konec. Cestu můžete nejprve prozkoumat vysláním ptáčka. Hra má více než 8 MB, proto se bude načítat delší dobu.
Siegius Arena
Akční hry - 35x
Staňte se mladým gladiátorem, který se chystá vstoupit do arény, aby si získal pro sebe válečné ostruhy a zničil všechny protivníky, které potká. Těšit se můžete hned na několik na sebe navazujících vln, kde musíte porazit všechny nepřátele. Málo jich opravdu nebude, takže se musíte otáčet a snažte se i získat si přízeň davu.
Defend Your Computer
Akční hry - 25x
Na váš počítač útočí dav smajlíků, virů a dalších podivuhodných postaviček. Ubraňte počítač za každou cenu. Nepřítele sestřelíte pomocí paprsku z webkamery:). Pro speciální útok použijte mezerník. Po každé úrovni můžete svůj počítač vylepšit nebo doplnit zdraví.
Favela Heroes
Akční hry - 21x
Zabraňte projíždějícím autům, aby se dostali do svého cíle. Uděláte to ta, že na střechy baráků rozestavíte děla, která všechny auta zničí. Za každé zničené auto dostanete určitý počet peněz, díky kterým si budete moct dokupovat další zbraně.
Kungfu Grandpa
Akční hry - 41x
A je tu jedna mistryně bojových umění. Překvapivě je to jakýsi děda, který ovšem bojové kousky dokonale ovládá. Hledáte-li superhru, ve které si zařádíte při kopancích a pěstních soubojích, tak je to gamesa přesně pro vás.
Sift Heads Cartels: Act 3
Akční hry - 41x
Vinnie a jeho tým narazil na nepřátelský klan, který je nutné zničit. V roli odstřelovače se zhostíte náročného úkolu v pokračování oblíbené sniperské serie Sift Heads.
Robokill Trainer
Akční hry - 27x
V této hře se ocitnete na planetě, která je ovládána poblázněnými roboty. Sestrojili jste si svůj vlastní stroj na zabíjení a teď se s ním na tuto planetu vydáváte ve snaze všechny nepřátelské roboty zničit.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 7x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).
Coffee Break Hero
Akční hry - 25x
Pokuste se v této super hře probojovat proti nepřátelským hrdinům. V ruce držíte meč a štít se kterým budete odvrácet útoky nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Sky Serpents
Akční hry - 45x
Staňte se naprosto neohroženým válečníkem, který se chystá vylepšit nejlepší bojový výkon historie. Aby toho mohl dosáhnout, potřebuje pozabíjet hned patnáct obrovských létajících hadů. To určitě nebude úkol jednoduchý, ale máte k dispozici svůj meč, se kterým dokážete ohromné věci. Postupujte pečlivě.
Shadow Rising
Akční hry - 45x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
Days of Monsters
Akční hry - 21x
V následující hře se výjimečně stanete obrovskou příšerou, která se snaží zlikvidovat celou lidskou populaci. Postupně musíte ničit jednotlivá města. Vlastní příšeru můžete postupem času vylepšovat, aby se jednalo o ještě zabijáčtějšího netvora, který nedá lidstvu spát. Potřebujete velkou sílu, hodně energie a životů.
Rogue Soul
Akční hry - 41x
Jste takový malý hrdina tohoto městěčka, které bylo ovládnuto zlými lidmi. Pokuste se proto veškeré toto zlo z tohoto městečka pročistit. Sbírejte peníze a dosáhněte cíle 5000 zlaťáků.
Rounin Warrior
Akční hry - 15x
Snili jste někdy o tom, podívat se do Japonska? Kdysi za vlády mocných Shogunů to musel být úžasný zážitek. Hlavní slovo měli samurajové a Roninové - za jednoho z nich právě hrajete. Pěkně malovaná japonská mlátička.
Dragon Ball Z Devolution
Akční hry - 53x
Vyzkoušejte retro hru ve stylu automatové legendy Street Fighter. Tentokrát však s postavičkami ze seriálu Dragon Ball. Vrhněte se do boje o mistrovský titul v bojových uměních a vyzvěte silné soupeře.