Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Panda Uprising

Hrajete online hru Panda Uprising

Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.

ovládání hry Panda Uprising

myší, viz instrukce ve hře • 10.03 MB • 3734x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
The Handy Man
Akční hry - 17x
Vžijte se do role tvrdého gangstera, který perfektně ovládá své zbraně. V každé misi je vaším úkolem zastřelit určitý počet nepřátel, před kterými se můžete schovat za autem. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
Storm Astrum Defense
Akční hry - 588x
Pozor, nepřítel už mobilizoval všechny svoje jednotky a teď se chystá tě setřít na prach. Dokážeš se vůbec bránit s tím málem co máš? Prokaž svou statečnost v téhle válečné strategické hře a odstraň nepřítele.
Dragon Ball fighting 2
Akční hry - 35x
Pěkná akční skákačka pro milovníky hezky graficky vyvedených plošinovek. V roli udatného hrdiny, který je vyzbrojen ostrým mečem, se vydáte na strastiplnou cestu plnou dobrodružtsví.
Bomb of brave boy
Akční hry - 30x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Bomb Dropper
Akční hry - 23x
Pokud si rádi hrajete s bombama, tak toto je minihra právě pro vás. Svou postavičku ovládáte šipkama. Nejprve se dotkněte výbušného mechanismu, abyste jej aktivovali, po aktivaci stiskněte mezerník, čímž se vypustí bomba. Opětovné stisknutí mezerníku bude znamenat odpálení bomby a tím i zničení nepřátel (doufejme).
Metal Slug 3
Akční hry - 5x
Hrdinovi oblíbené minihry Metal Slug se porouchalo jeho obrněné vozítko. Nezbývá mu nic jiného, než se opět probít přes nepřátele s vaší pomocí. Akce jak má být!
Nude Hunter
Akční hry - 15x
Snažte se v této super hře sestřelovat veškeré ptáčky. Sestřelte všechny ptáčky a získejte tak peníze, které pak zůžitkujete při nákupu některých vylepšení v této hře. tak se do toho dejte.
Spear and Katana
Akční hry - 39x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
hra v Unity3D
Monument
Akční hry - 32x
Vskutku monumentální 3d střílečka v Unity. Vrhněte se do tmavého bludiště, v kterém na vás čeká celá řada monster a jiného nebezpečí. Po zuby ozbrojeni však máte určitou šanci přežít, pokud budete rychle a přesně střílet.
Hobo 7 - Heaven
Akční hry - 31x
Smradlavý Hobo je opět zpátky. Pokuste se tentokrát znepříjemnit život bohovi. Bojovali jste ze satanem a padli jste a dostali jste se tak do nebe. Tento díl je úplně poslední z celé této série.
Rombo Rush
Akční hry - 748x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
Precision Strike
Akční hry - 26x
Pěkná plošinovka, ve které ovládáte vojáka, který hází granáty na krvelačné nepřátelské jednotky. Pro správné hraní dobře miřte a pečlivě si promyslete každý hod granátu.
Deep Freeze
Akční hry - 28x
Navyková skákačka kde jako santa claus ozbrojený pistůlkou, která nepřítele po pár střelách zmrazí až do veklé ledové koule ta se dá poslat na nepřítele a způsobit mnohem větší škody. Z každého zničeného soupeře se objeví bonus, který vám přičte nějaké body..
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 39x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
Forgotten Dungeon
Akční hry - 13x
Máme tady velice podobnou hru hře diablo na počítač. Je tady témeř stejný uživatelský HUD. Budete zabíjet rytíře, sbírat věci a chodit do různých dungeonu. Tak se do toho dejte.