Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Panda Uprising

Hrajete online hru Panda Uprising

Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.

ovládání hry Panda Uprising

myší, viz instrukce ve hře • 10.03 MB • 4646x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Anti Christ Robot
Akční hry - 22x
Cílem této akční hry je v roli robota tropit zlo a odolávat útoku policistů. Robota ovládáte šipkama, mezerníkem je střelba, klávesou B házíte granáty a klávesou V je útok. Hra má 10 MB, proto se bude déle načítat.
Bounzy 2
Akční hry - 23x
Vaším úkolem je sestřelit v této super hře veškeré zombíky, kteří jsou před vámi. Tito zombíci se před vámi budou krýt za různými objekty, které můžete rozstřílet. Tak se do toho dejte a dostávejte se stále dále.
The Pyro Guy
Akční hry - 38x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...
Favela Heroes
Akční hry - 21x
Zabraňte projíždějícím autům, aby se dostali do svého cíle. Uděláte to ta, že na střechy baráků rozestavíte děla, která všechny auta zničí. Za každé zničené auto dostanete určitý počet peněz, díky kterým si budete moct dokupovat další zbraně.
Madness Regent
Akční hry - 36x
Vydejte se svým panáčkem do podzemí, kde si chcete vyřídit účty se svým nepřítelem. Nejprve si k němu ale budete muset prostřílet cestu skrz jeho pomocníky, kteří se vás budou snažit zabít.
Stealth hunter
Akční hry - 5x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?
Dead Frontier Night One
Akční hry - 34x
Z biologické laboratoře uprchlo 109 lidí nakažených virem N4. Nyní jako zombie ničí světová města. Vy jste zde proto, abyste zachránili celý svět od této smrtelné pohromy. Dead Frontier je trochu ponurá akční hra, ve které se budete snažit přežít útoky nemrtvých zrůd. Neustále sledujte počet nábojů ve zbrani, protože s prázdnám zásobníkem dlouho nepřežijete...
Matrix Rampage
Akční hry - 21x
Pěkná akční hra s hlavním hrdinou Matrixu. Náš Neo má za úkol vypořádat se se všemi nepřáteli v paneláku, a beze zbraně to nebude snadné. Proto je nejlepší co nejrychleji sebrat některému z agentů pistoli.
Awesome Planes
Akční hry - 11x
Projděte si tutoriál této hry, tam vám vysvětlí, jak se stíhačka ovládá. Dejte se do toho a snažte se udělat vše pro to, abyste zničili veškeré nepřátele a to jak pozemní, tak i ve vzduchu. Je to skvělá super hra.
Island Colonizer
Akční hry - 3x
Island Colonizer je perfektní akční střílečka. Cílem hry je ochránit váš ostrov před vpádem kolonizující armády. K dispozici máte pět různých zbraní, které jsou účinné nejen proti pěchotě, ale také proti vrtulníkům.
Sift Heads Assault
Akční hry - 28x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 39x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
Battle Mech
Akční hry - 12x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
Star Defence 101
Akční hry - 4x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
Tactical Assassin
Akční hry - 30x
Tactical Assassin vás zavede mezi gangstery a nejnebezpečnější zločince. Vaší misí je coby elitní ostřelovač zneškodnit předem zadané cíle. Před každou úrovní si dobře přečtěte briefing, abyste věděli, koho vlastně máte zlikvidovat. Zbytek už je úkol pro vaši přesnou pušku...