Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Panda Uprising

Hrajete online hru Panda Uprising

Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.

ovládání hry Panda Uprising

myší, viz instrukce ve hře • 10.03 MB • 1736x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Move My Plane
Akční hry - 38x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
hra v Unity3D
Edge of Tomorrow: L.D.R
Akční hry - 52x
Epická bitva na vás čeká v této vynikající 3d hře v unity3D. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy zemi atakují nepřátelští vetřelci. Vydejte se tedy na nelítostná boj a snažte se hlavně přežít, vedle toho můžete zachránit naši nebohou planetu.
Double Edge
Akční hry - 21x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
hra v Unity3D
Zombix 2: Robot survival
Akční hry - 29x
Druhý díl oblíbené 3D zombie hry v technologii Unity3D. Ve hře se ocitnete na poměrně malém území, kde musíte nalézt zbraně a zabít všechny zombíkovské roboty. Zombix patří mezi nejlepší a nejoblíbenější unity hry.
Decision 2: New City
Akční hry - 27x
Vyberte si prvně, jestli budete hrát hru více hráčů nebo prostě hrát sami. Vaším úkolem je vydržet veškeré útoky zombie. Pak si mužete nakoupit nové zbraně se kterými budete mít jednodušší boj.
Kaboomz 4
Akční hry - 29x
Namiřte s tímto dělem do těchto balónku a odpalte je. Pokuste se udělat vše pro to, abyste je odpálili na co nejméně koulí. Tato hra má celkem 30 úrovní, které se v obtížnosti stupňují. Je to opravdu super hra!
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 27x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 39x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
hra v Unity3D
Air Wars BETA
Akční hry - 34x
Na herním online poli se objevila luxusní 3D akční hra Air Wars, prozatím v beta verzi, která otestuje hratelnost a všechny aspekty hry. Hra je pro více hráčů online, nabízí strhující grafiku a souboje.
hra v Unity3D
Tiny Survival
Akční hry - 42x
Jednoduchá 3d střílečka, ve které se budete procházet po krajině a snažit se přežít útoky mozkolačných zombíků. Pokuste se najít lepší zbraně, různé bonusy a také vozidla, která vám usnadní útěk před zombíky.
Hold the Line
Akční hry - 25x
Další z poměrně těžkých akčních stříleček. Jak už samotný název hry napovídá, půjde zde o obranu bojové linie. Na vaši barikádu útočí vlny nepřátel, odrazit je nebude lehké. Po každém kole nezapomeňte vylepšit svůj arzenál.
Pacma Fight
Akční hry - 235x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 311x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Paradigm Shift
Akční hry - 7x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
Killer affairs
Akční hry - 734x
Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.