Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Square Assembler

Hrajete online hru Square Assembler

Pěkná barevná online hra na téma spojování tří stejných symbolů. Tentokrát budete hledat alespoň trojice stejně barevných kostiček. Podaří se vám postupně prostoupit všemi úrovněmi a nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Square Assembler

myší, viz instrukce ve hře • 0.01 MB • 2188x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Happy Tree Friends Dynamit
Postřehové hry - 3x
Online hra, ve které půjde o život našim známým Happy Tree Friends. Vše bude záležet na vašem postřehu a umění pohrát si s dynamitem, který se nesmí dostat na zem. Držte jej ve vzduchu co nejdéle, jinak...
Climbing for Love
Postřehové hry - 5x
Chlapík se zamiloval a chystá se pro svoji novou lásku vykonat něco pořádně šíleného. Rozhodl se totiž, že za svojí milovanou vyleze do nejvyššího patra výškové budovy. Pomozte mu v lezení a snažte se vyhýbat tomu, aby se muž setkal s překážkami na trati. Naopak se pokuste sbírat peníze, srdce a křídla.
Tibet Quest
Postřehové hry - 1x
Hra Tibet Quest sleduje osudy mladé slečny, které se ztratil otec při hledání bájné země Shangri La. Od tatínka dostala magický klíč, jenž pasuje do trezoru, z něhož zjistí důležité informace, které by mohly vést k nalezení dávno ztraceného člena rodiny. Vydejte se s dívkou na dobrodružství a přiřazujte k sobě trojice stejných symbolů.
Amateur Surgeon 2
Postřehové hry - 2x
Příběh druhého pokračování hry Amateur Surgeon se odehrává po více než pěti desítkách let od dílu prvního. Zahrajete si na doktora - chirurga. Během hraní dostanete vždycky nějaký úkol, který musíte do puntíku přesně splnit. Na léčbu máte ve většině případů omezený časový limit. Vybavení nemáte k dispozici nejlepší.
Space Ball
Postřehové hry - 491x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
Heroic Ants
Postřehové hry - 4x
Jednoduchá chytlavá super hra s mravenci. Jeden takový chce doletět co nejdále. A to je právě úkol pro vás - pomoci mravencovi v co nejdelším letu. Nastavte dobrý úhel a správnou sílu letu. Podaří se vám docílit nejvyššího skóre?
Honey Trouble
Postřehové hry - 3x
Pěkná online hra, ve které je vaším úkolem umístit na dráhu alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Během hry můžete využít několik bonusů, které vám velmi usnadní cestu do další úrovně. Hra Honey Trouble je doprovázena příjemnou hudbou, ovládá se myší a mezerníkem (změna balónku).
Gangster Pursuit
Postřehové hry - 5x
Vyzkoušejte si, jaké to je dohlížet na dodržování zákonů. A nepůjde o nějaké vystavování pokut, ale rovnou o boj proti gangsterům. Cílem je překonávat překážky a vyhýbat se střelám od zákeřných zločinců.
Airport Bus Parking 3
Postřehové hry - 2x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra, ve které budete za úkol zaparkovat letištní autobus. A nejen to, musíte včas přepravit pasažéry. Jízda po ranveji není lehká, protože je tam zrovna čilí provoz.
hra v Unity3D
Park it 3D Fighter Jet
Postřehové hry - 1x
Tak parkovací hru s tryskáčem jsme tu dosud neměli. Vyzkoušejte si, jaké to je ovládat tento obrovský bojový kolos a přesně jej zaparkovat na určené místo. Stíhačka Mig 29 již čeká na vás, společně s 18 náročnými úkoly.
Sheep Reaction
Postřehové hry - 7x
Stáváte se hlídačem ovcí a Vašim úkolem je ochránit své stádo. Jakmile ovečka vyběhne ze stáda je Vašim úkolem ji trefit pomocí uspávací jehly. Zvládnete neposedné ovečky uhlídat? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Trouble in Hair Saloon
Postřehové hry - 2x
Mr. Bean je velice vtipná postavička, která se proslavila v mnoha seriálových dílech. Kromě toho si s panem Beanem a jeho věrným medvědím plyšákem můžete užít chvilku zábavy i v následující hře. Vezmete si na starost záškodnického pana Beana, se kterým se pokusíte ostříhat holičova zákazníka, aniž by si toho všimnul.
Magic Towers Solitaire
Postřehové hry - 28x
Skvělá verze klasické karetní hry Tri peaks solitaire. Je to zkrátka supr čupr hra pro všechny milovníky karetních her a zejména pro fanoušky solitéru. Zdarma si můžete zahrát partičku a trochu se odreagovat.
Find People - najdi člověka v davu
Postřehové hry - 4x
Velice jednoduchá, ale přesto originální a zábavná hra, to je flashovka Find People. Princip je jednoduchý. V každé úrovni máte před sebou dav lidí a musíte najít konkrétního člověka. Čím dřív, tím líp...
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 3x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.