Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Square Assembler

Hrajete online hru Square Assembler

Pěkná barevná online hra na téma spojování tří stejných symbolů. Tentokrát budete hledat alespoň trojice stejně barevných kostiček. Podaří se vám postupně prostoupit všemi úrovněmi a nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Square Assembler

myší, viz instrukce ve hře • 0.01 MB • 748x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Wheels of salvation
Postřehové hry - 1x
Hra s nesmírně originálním nápadem, který si mnozí z vás okamžitě zamilují. Hlavním cílem je dostat svého hrdinu nahoru z podzemí, k tomu budete používat různá ozubená kolečka, na které budete skákat.
Amazing Knight
Postřehové hry - 2x
V této hře se stanete rytířem a máte za úkol ubránit svůj hrad proti nájezdům nepřátelských rytířů. Po nepřátelských rytířích házejte sekyry z vrcholku hradu. Zdá se to jednoduché, ale nepřátelé vám dají zabrat.
Bomb Bandits
Postřehové hry - 6x
Jistě mnoho z Vás zná hru Snake. V této hře budete hrát za námořníka a Vašim úkolem bude sbírat bomby padající na palubu. Je to na stejné bázi jako Snake. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je. Určitě se u této hry dobře pobavíte.
Monster Castle
Postřehové hry - 36x
V zajímavě zpracované hře s názvem Monster Castle dostanete za úkol spojovat trojice stejně vypadajících symbolů. Tyto symboly musí mít stejnou barvu. Propojte je v osmi různých směrech, čímž je odstraníte. Podpůrné předměty též zmizí, pokud se vám podaří odstranit symboly. Jedná se o celkem zajímavě zpracovanou hru.
Personal Shopper 2
Postřehové hry - 21x
Byla jste zaměstnána, aby jste nakupovala. To je přece sen každé ženy. Tak se do toho pusťte a kupte vše co máte napsané na seznamu. Jediný problém je, že si věci musíte najít sama v přeplněných regálech v určitém čase.
Pixel Dot
Postřehové hry - 41x
Následující hra je velice zajímavá, protože v sobě kombinuje hru postřehovou a logickou. Musíte si totiž dávat dobrý pozor, aby vámi ovládanou tečku někde nepřekvapil nepřítel nebo nepěkně postavená zeď a přitom musíte vymýšlet, jak by se dalo dostat k zelené tečce. Hra má jednoduchou grafiku, které se k ní ovšem perfektně hodí.
Angry Cat
Postřehové hry - 22x
Pěkná postřehovka, ve které hrajete za kočku. Ta je trochu rozmrzelý a tak hází barevné objekty. Jinak je to klasická hra na tvoření alespoň tří stejných symbolů ve stylu hry Zuma. Dobře se bavte, je to dobrá hra.
Rotavios
Postřehové hry - 326x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Fishing Game - zahrajte si na rybáře
Postřehové hry - 18x
Chodíte rádi na ryby? Pokud ano, tak běžte :). Pokud vám ale stačí chytání virtuální, pak zkuste tuto webovou hru Fishing Game. Během neúprosného časového limitu máte za úkol nachytat co nejvíce ryb. Na jeden nához můžete chytit i několik ryb najednou. Hra se ovládá šipkama.
Sweet Candy Shooter
Postřehové hry - 179x
Skvěle zpracovaná online hra na téma bublinek a spojování tří stejných symbolů. Tentokrát jsou bublinky zastoupeny sladkostmi v podobě ovoce. Tím se nenechte rozptýlit a snažte se hrát velmi rychle a samozřejmě přesně.
Planetary Pile Up
Postřehové hry - 195x
Mimořádně pěkná online hra pro chvíle oddechu. Jde o typický bubble shooter, tentokrát s tou změnou, že barevné objekty vystřelujete dolů. Snažte se tvořit stejně barevné trojice. Jakmile se hrací pole zaplní, hra končí.
Želvy Ninja
Postřehové hry - 979x
Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.
Red Remover BLAST
Postřehové hry - 41x
Chytlavá online hra, ve které budete z hracího pole odstraňovat červené kostičky. Nebude to tak snadné, protože zároveň musí na ploše zůstat zelené kostičky. Podaří se vám najít správný postup?
Tasty Planet Dinotime
Postřehové hry - 42x
Ztřeštěný profesor vynalezl stroj času, ale také se mu podařilo objevit zajímavou živou hmotu, která dokáže požírat všechno, co je menší, než je sama hmota. Vžijte se do kůže toho šedivého tvora a požírejte všechno v okolí, co můžete. Pokuste se o to, aby se tvor zvětšil a tím postoupíte do další fáze hry.
Arachnophilia
Postřehové hry - 20x
Pokud nemáte rádi pavouky, nebo se jich snad dokonce bojíte, pak hra Arachnophilia není rozhodně nic pro vás. Hlavním hrdinou je totiž pavouk, s nímž se snažíte pochytat si potravu, což jsou brouci. Jakmile se nějaký hmyz zachytí do vašich sítí, klikněte na něj, aby ho pavouk mohl sežrat. Vytvářejte pořádné pavučiny.