Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Square Assembler

Hrajete online hru Square Assembler

Pěkná barevná online hra na téma spojování tří stejných symbolů. Tentokrát budete hledat alespoň trojice stejně barevných kostiček. Podaří se vám postupně prostoupit všemi úrovněmi a nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Square Assembler

myší, viz instrukce ve hře • 0.01 MB • 96x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 0x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
Astrum
Postřehové hry - 0x
Toto je velice jednoduchá, ale náramně chytlavá superhra. Při hraní využijete pouze levé tlačítko myši. Ovládáte kuličku, kterou sbíráte hvězdičky. Kulička se vydá směrem, kterým míří šipka.
Mirrored Maze 3
Postřehové hry - 1x
Mirrored Maze 3 vás zavede do zrcadlových sálů, které jsou vytvořeny jako speciální bludiště, v němž potřebujete dojít na konec, aniž byste se dotkli špatného místa. Musíte to ovšem provést zároveň na dvou zrcadlově odlišných místech, takže to rozhodně nebude žádná jednoduchá úloha. Dokážete dokončit všechny úrovně?
Fish Tales 2
Postřehové hry - 0x
Je mnoho her s rybami, ve kterých začínáte jako malá téměř neškodná rybička a postupným požíráním evolujete do megaryby. Nejinak je tomu i v této pěkné online hře. Podaří se vám co nejrychleji požírat malé rybky?
Traffic Trouble
Postřehové hry - 1x
Dopravní zácpy ve městech jsou velkou nepříjemností. Nikomu se nechce trávit hodiny v koloně aut. Proto jste tu vy, abyste uhlídali plynulý provoz a pořádek na silnici. Řídit dopravu není vůbec snadné, však uvidíte sami.
Garfield memory
Postřehové hry - 0x
Velmi pěkné pexeso pro nejmenší děti, ovšem dobře se u hry zabaví i zkušenější hráči super her. Jako téma pexesa je kocour Garfield. Zkuste najít dvojice stejných obrázků v co nejkratším čase.
An Eye For Detail
Postřehové hry - 0x
Máte dobrý smysl pro detaily? Dokážete si během krátkého okamžiku všimnout toho, co druzí vytrvale ignorují? Pokud ano, pak byste si rozhodně měli vyzkoušet hru s názvem An Eye For Detail, kde se v několika úrovních popasujete s hledáním různých detailů. Všechno máte vždy přehledně popsané před začátkem mise.
New Year Night
Postřehové hry - 0x
Zahrajte si za čínského draka v této skvělé postřehové hře. Vašim úkolem je ničit lampióny, které létají kolem Vás. Ze začátku se Vám bude hra zdát jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
hra v Unity3D
Flipnoid
Postřehové hry - 0x
Jednoduchá minihra, která spojuje zábavné prvky klasické retro hry Arkanoid a pinballu. Budete se snažit odrážet míček tak, aby postupně odstřelil všechny krystaly na hrací ploše. Zdoláte všechny herní levely?
Underwater ClayMatch
Postřehové hry - 0x
V prvním kole dostanete k dispozici pět minut na získání tři sta bodů. V dalších kolech se bude navyšovat nutný počet bodů a samozřejmě se sníží časový limit. Ve hře se objevují různé bonusové předměty, které se pokuste plně využívat, protože se v některých situacích opravdu vyplatí. Dokážete vytvořit dostatečný počet shodných trojic?
Tadpole
Postřehové hry - 0x
Tapdole je kombinace různých stylů her. Nacházíte se v lidském těle a potřebujete se s buňkou dostat na místo určení, přičemž cestou bude potřeba posbírat určité věci. Dejte se do práce a snažte se logicky zapřemýšlet, kudy by se nejlépe dalo dostat k buňce. Cesta někdy není na první pohled jasně viditelná.
hra v Unity3D
Driving License Test 3D
Postřehové hry - 1x
Zahrajte si tuto online hru v Unity. Zkuste si praktický test na získání řidičského oprávnění. Dobře poslouchejte tutorial a pak se již vydejte na silnici. Zvládnete všechny nástrahy, které hra obsahuje?
NerdyBirds
Postřehové hry - 1x
Jednoduchá online hra, ve které budete hrát za nenasytného hádka, který baští jedno srdíčko za druhým. S každým takovým soustem se had prodlouží, takže bude poměrně složité kličkovat s hadem na volné místo. Zkrátka klasika hra had ;).
Reaktor Zuma
Postřehové hry - 0x
Ocitněte se v osmisektorovém reaktoru, kde potřebujete zažehnat všechny nepříjemnosti. Přiřazujte k sobě stejně barevné části plutonia, aby se mohly odstranit z jádra. Pro zničení jednotlivých částí plutonia k sobě musíte přiřadit minimálně shodně barevné trojice. Vaším cílem je odstranit všechny plutonia z reaktoru.
Candy Bubble
Postřehové hry - 1x
Pěkně barevný a skvěle hratelný bubbleshooter. Snažte se vystřelit barevnou kuličku tak, aby se připojila k alespoň dvěma stejně barevným - tím kuličky zmizí. Čím vyšší kombinace, tím více bodů. Dokážete dohrát všechny levely?