Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Square Assembler

Hrajete online hru Square Assembler

Pěkná barevná online hra na téma spojování tří stejných symbolů. Tentokrát budete hledat alespoň trojice stejně barevných kostiček. Podaří se vám postupně prostoupit všemi úrovněmi a nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Square Assembler

myší, viz instrukce ve hře • 0.01 MB • 117x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
NerdyBirds
Postřehové hry - 37x
Jednoduchá online hra, ve které budete hrát za nenasytného hádka, který baští jedno srdíčko za druhým. S každým takovým soustem se had prodlouží, takže bude poměrně složité kličkovat s hadem na volné místo. Zkrátka klasika hra had ;).
Puzzle Prince
Postřehové hry - 32x
Pěkně originální spojení klasické bejeweled hry a bojovky. Hledejte vždy alespoň tři stejné krystaly a postupně doplňujte karty pro vašeho bojovníčka. Dokážete rychle hledat trojice a nahrát nejvyšší skóre?
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 17x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
The waitress
Postřehové hry - 49x
Další z čísnických her, ve které se budete snažit co nejrychleji a nejlépe obsloužit všechny zákazníky. Postupně jich bude čím dál více a vy to budete muset všechno včas stihnout. Tak si pospěšte a dejte do díla.
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 35x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
The Motleys
Postřehové hry - 2x
Jednoduchá oddechová hra, ve které budete spojovat barevné kuličky. A to tak, že vytvoříte alespoň trojici kuliček se stejnou barvou. Hra vyžaduje rychlé přemýšlení a dobrý postřeh, protože jste omezeni časem.
Park My Big Rig 3
Postřehové hry - 21x
Superhra s oblíbeným tématem parkování trucku. Tentokrát jde o celkem velké auto, které musíte s přesností zaparkovat. Postupně budete parkovat trucky, traktory a další různá velká auta. Bude to makačka.
Twiddle Stix
Postřehové hry - 22x
Vašim úkolem je dopravit rotující tyčku vodními kanálky až do cíle. Dávejte si velký pozor, aby jste nenarazili do stran. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Takže to chce pevné nervy. Kolik pokusů budete potřebovat než projedete určitým kolem?
Swap The Dots
Postřehové hry - 49x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
Nurse Slacking
Postřehové hry - 26x
Pěškná postřehovka s pěknou dávkou humoru a hezké grafiky. Budete hrát v roli mladé znuděné sestřičky, která vymýšlí vše možné, jen aby nemusela pracovat. Takže na vás čekají flákací činnosti v podobě psaní sms či závody s pacienty. Jen vás nesmí vidět doktor, to by bylo zle.
Let It Glow 2
Postřehové hry - 27x
Let it Glow ve svém druhém díle. Výborná chytlavá gameska, ve které musíte spojit energetické zdroje k žárovce a nechat proud, aby si svobodně tekl :). Tato superhra obsahuje 20 úrovní.
Gold Miner Tom
Postřehové hry - 124x
Variace této hry dozajista znáte - hrajete za zlatokopa Toma, který se snaží vydolat ze země zlaté hroudy. Pomocí ocelových čelistí vytahujte ze země diamanty, zlato a další poklady. V každém levelu musíte nasbírat dostatečný obnos, vše je navíc omezeno časem.
DanceStar Party Time
Postřehové hry - 26x
Připravte se dobýt taneční parket. Čeká vás totiž báječná taneční super hra Dancestar Party. Projděte všechny úrovně a nacvičte si taneční pohyby a postřeh na všechny diskotékové písničky.
Farm Of Dreams
Postřehové hry - 95x
Her, ve kterých máte za úkol hledat nejméně trojice stejných dílků, je ohromné kvantum. Jednou z nich je i tato herní pecka Farm of Dreams. Tentokrát budete spojovat obrázky zeleniny. Hrajte rychle a přesně.
Makeover Game
Postřehové hry - 10x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.