Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Freefall Tournament
sponzorované odkazy

Freefall Tournament

Hrajete online hru Freefall Tournament

Staňte se bojovníkem jednotky vesmírných mariňáků a vrhněte se do boje proti dalším nepřátelům. FreeFall je super online střílečka se skvělou grafikou, skvělou hratelností a dlouhou výdrží. Zahrajte si s dalšími hráči po internetu.

ovládání hry Freefall Tournament

myší, viz instrukce ve hře • 57x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Air War 3D Invasion
Akční hry - 26x
Máte rádi simulační hry na vzdušené souboje? V Air War 3D si několik takových soubojů můžete vyzkoušet. Cílem je zničit všechny nepřátelské jednotky, kterých je opravdu dost a nebudete se v žádném případě nudit.
Medieval Rampage
Akční hry - 516x
Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.
Battle Garden - masivní akční superhra
Akční hry - 168x
Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.
Gun chest
Akční hry - 18x
Klasická bojová mlátička, kde bojujete v uzavřené aréně proti nepříteli. Můžete používat různé kopy a útoky. Obtížnost je hodně vysoká, a jestli budete chtít vyhrát, nezbyde než pilně trénovat boj.
hra v Unity3D
CS Portable
Akční hry - 14x
Výborný klon legendární akční hry Counter Strike. Skvělá hratelnost, super efekty a 3D grafika. Můžete si zahrát jak singleplayer, tak i po netu s více hráči, takže hra pak vydrží opravdu na dlouho. Vzhůru do akce.
Mad Karate Man
Akční hry - 20x
Karate patří k bojovým umění, kde by se každý z karatistů měl umět ubránit před napadením, ale neměl by zároveň zbytečně vyhledávat konflikty a snažit se někomu ublížit. Jeden šílený karatista ovšem tohle pravidlo nerespektuje a vydává se mlátit každého, koho jen na ulici potká. Vžijte se do jeho role.
hra v Unity3D
Ninja Slash
Akční hry - 47x
Zběsilá akční online hra v Unity3D plná krvelačných ninjů a zombíků. V roli neohroženého ninji se vydáte na boj proti nemrtvým zrůdám. Chopte se své katany a začněte si prosekávat cestu k cíli.
Khronos
Akční hry - 33x
Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.
Eleventh Hour
Akční hry - 23x
Takže v této hře se město ocitlo rozbombardované. Jste ukryti v nějakém úkrytu, ale policie po vás něco požaduje, takže jim to musíte přinést. Vyjděte ven a máte 60 sekund na to abyste to našli. Dávejte si velký pozor na zombíky.
Endless War 3
Akční hry - 11x
Vyberte si vaši oblíbenou zbraň, naládujte do kapes co nejvíce munice a vyražte do kruté akce! Tahle válka nebude mít konce, tak se připravte na to nejhorší. Já vám však fandím a věřím, že si svou bitvu vybojujete.
Brain Buffet
Akční hry - 33x
Hrajete za zombíka, který bude jíst veškeré mozky od lidí, kteří půjdou naproti němu. Vaším úkolem je tyto mozky sníst. Později si tak můžete vylepšovat svého zombíka a to jak zdraví, tak i útok.
Alternate Commissar
Akční hry - 16x
Nekompromisní akční střílečka, nic víc, nic míň. Avšak to k zábavě plně stačí. Ve hře Alternate Commissar na vás čeká celkem osm různých nepřátel. Vaším úkolem je kosit vše, co vám vstoupí do cesty. Ovládání je popsáno ve hře, bohužel je trochu nemotorné a nelze změnit.
Fluffy Steel
Akční hry - 23x
Hrajete za velice zajímavého králička se kterým budete muset pozabíjet pár zombíků. Dejte se do práce a pokuste se hlavně zasekávat ve dřevách od kterých se odrážíte. Je to tak trochu logická hra, takže budete muset i přemýšlet.
Absolute Madness
Akční hry - 17x
V téhle hře nemá moc cenu hledat velký smysl, nebo nějaké logické souvislosti. Není na to totiž vůbec čas. Bodejť by byl, když se na vás valí kupy po zuby ozbrojených nepřátel. Chce to postřeh a pevné nervy, jinak se neubráníte.
hra v Unity3D
Mini Attack: Urban Combat
Akční hry - 12x
Luxusní akční záležitost v unity3D. V roli vyzbrojeného vojáka se vydejte do bojem protkanyých ulic. Snažte se přežít jak jen to půjde, dobře miřte a pečlivě promýšlejte postup.