Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Spiderman City Raid
sponzorované odkazy

Spiderman City Raid

Hrajete online hru Spiderman City Raid

Velmi dobrá online hra s Pavoučím mužem. Vystřelujte pavoučí lano a snažte se udržet co nejdéle ve vzduchu. Své kroky musíte velmi dobře a také rychle promýšlet, neboť dostřel vašich pavučin není neomezený.

ovládání hry Spiderman City Raid

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 1835x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Mad Truckers
Arkády - 22x
Zahrajte si na drsného řidiče silného kamionu a snažte se dovézt zásilky včas do místa určení. Na cestě musíte překonat řadu překážek a dávat pozor na srážky s ostatními auty.
Pokemon Rescue
Arkády - 27x
Nejznámější z Pokémonů se jmenuje Pikachu a stane se hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o poměrně zajímavou skákačku, kde se snažíte dostat co nejvýše a splnit misi. Cestou narazíte na další Pokémony, ale někteří by mohli našemu malému žlutému hrdinovi ublížit, zatímco jiní dokážou jeho výkon podpořit.
Frizzle Fraz 5
Arkády - 1281x
Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?
Epic Charlie
Arkády - 33x
Mistr vás naučil mnohému a považuje vás za vyvoleného. Jednoho dne jste se ho rozhodli navštívit a našli jste pouze obrovskou spoušť a mistra uvázaného u kůlu. Vesničané ovšem předpokládají, že jste to udělali a vydají se na pronásledování. Dostanete od nich patnáct dnů na prokázání nevinny, takže se vydejte hledat důkazy.
Treasure Cove
Arkády - 59x
V roli jednoho ze synovců tukana Sama budete skákat, utíkat a létat z úrovně do úrovně při sbírání bonusů a vyhýbání se nebezpečí. Na konci každé úrovně je láhev s textem, který starý tukan Sam zanechal svým synovcům. Podaří se vám složit skládanku a najít poklad?
Run Bolt Run
Arkády - 44x
Výborná online hra s pejskem Boltem. To je plošinovka Run Bolt Run. V roli neohroženého psa Bolta jste se vydali na nebezpečnou cestu za záchranou malých bezbranných štěňátek. Překonávejte překážky a hlavně utíkejte, není času nazbyt. Rozhodne super hra pro děti a dívky.
Mario Tractor 2013
Arkády - 28x
Pěkná super hra s Mariem. Coby řidič traktoru máte za úkol projet trať co nejrychleji, posbírat všechny zlaťáky a nenechat se chytit do pastí. Někdy budete muset zastavit, popřemýšlet a vyřešit, jak se dostat v cestě dál.
Party Pals
Arkády - 67x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 37x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
CrateRun
Arkády - 38x
CrateRun vypadá jako hra ze starých časů. Dostanete na starost malou bílou krabici, se kterou se musíte dostávat přes různé překážky. Krabice je naštěstí poměrně pohyblivá, takže se s ní můžete dobře proskákat přes různé překážky. Autoři si pro hráče připravili poměrně dost příjemně hratelných úrovní.
Dragoniada
Arkády - 15x
Staňte se svědky vylíhnutí malého dráčka z vejce a ujměte se ho na jeho cestě. Poskakujte z jedné plošinky na druhou a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné nepřátele. Dráček naštěstí dokáže už od útlého věku chrlit oheň, čímž si poradí s nejedním protivníkem. Dokážete doskákat až na vrcholek vysoké hory?
hra v Unity3D
Angry Gran Run India
Arkády - 32x
Nazlobená babuša je tu s dalším pokračováním oblíbené hry. Tentokrát se podíváme do Indie. Opět budete proskakovat překážky a snažit se co nejrychleji posbírat zlaté mince a další předměty. Nezapomeňte si zahrát i další díly (Halloween, Cairo, Christmas Village a první díl).
Jumping Nutty
Arkády - 31x
Zajímavá skákačka, ve které se setkáme s jedním členem zábavné partičky Happy Tree Friends. Vaším úkolem je skákat s Nuttym přes poletující ptáky. Nutty se ovládá šipkama a mezerníkem.
Rolling Fall
Arkády - 38x
Hodně zábavná online hra, která vás zabaví na pěkně dlouhou dobu. Vaším úkolem je ničit zombíky pomocí fyzikálních zákonů. Na výběr máte mnoho objektů, kterými můžete zombíkům poladit kosti :).
Go Paris Hilton
Arkády - 37x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.