Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Spiderman City Raid
sponzorované odkazy

Spiderman City Raid

Hrajete online hru Spiderman City Raid

Velmi dobrá online hra s Pavoučím mužem. Vystřelujte pavoučí lano a snažte se udržet co nejdéle ve vzduchu. Své kroky musíte velmi dobře a také rychle promýšlet, neboť dostřel vašich pavučin není neomezený.

ovládání hry Spiderman City Raid

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 1364x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 54x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 10x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Ninja Trouble
Arkády - 337x
Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.
Super Mario Remix 3
Arkády - 49x
Zahrajte si buď jako Mario, Luigi nebo Toad v této skvělé plošinovce ve stylu Super Mario her. Sbírejte penízky, překonávejte překážky a ničte potvůrky, které vám stojí v cestě.
Angry Birds Magic Castle
Arkády - 59x
Velmi zdařilá superhra s našimi oblíbenými ptáčky Angry Birds. A co budete ve hře dělat? Úkolem je vyskákat do nejvyššího patra a cestou posbírat nezbytné mince a bonusy. K tomu ještě ničte zlobivá prasátka.
Jungle Run
Arkády - 41x
Z již několika her oblíbené duo opic Kiba a Kumba je tu v další pěkné chytlavé hře. Vaším úkolem je proběhnout přes džungli a přitom se samozřejmě vyhnout všem nástrahám. Ve hře nechybějí různé bonusy ve formě energie či banánů. Je to pohodová gamesa, která vydrží na dlouhé hodiny.
Flambos Hot Mess
Arkády - 53x
Zahrajte si hru s roztomilou kočkou, která musí proskákat přes velké množství náročných překážek a u toho ještě posbírat všechny fazolky. Kočka je to zvláštní, protože tak trochu hoří. A tím, že skáče po dřevěných plošinkách, tak se musí pohybovat skutečně rychle.
Birdy Rush
Arkády - 45x
Pěkná oddychová html hra s ptáčkem, kterého budete ovládat a vyhýbat se padajícím krabicím. Ptáček se ovládá myší nebo směrovými klávesami. Musíte s ptáčkem uhýbat před krabicemi a postupně lézt až nahoru. Po každém levelu na vás čekají vylepšení.
hra v Unity3D
Pots  and  Ladders
Arkády - 38x
Zajímavá chytlavá online hra, ve které se budete snažit vylézt po žebříku co nejvýše. Nebude to však nijak snadná procházka do výšin. Cestou na vás totiž čeká celá řada nejrůznějších překážek. Hra je v Unity.
Hobo 5 Space Brawls
Arkády - 40x
Série s hrdinou Hobem již v pátém pokračování. Vetřelci si dovolili být poněkud drzí na našeho hrdinu, takže nadešel čas, aby si to s nimi vyřídil hezky ručně. Nakopejte vetřelcům zadky a najděte cestu zpět na Zem :).
Nut Rush
Arkády - 42x
V online hře Nut Rush budete v roli malé veverky sbírat oříšky a snažit se je dostat do svého hnízda. Jde o klasickou skákačku, která dokonale prověří vaše reflexy. Kolik levelů dokážete zvládnout?
Snake Classic -  had opět v akci
Arkády - 33x
Snake Classic je hra, která si získala obrovskou popularitu díky tomu, že jste se s ní mohli setkat téměř na každém mobilu. Ano, jde o minihru zvanou "had", ve které sbíráte dílky a postupně rostete.
Tilt 2
Arkády - 13x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Must-a-Mine
Arkády - 61x
Povedená zlatokopecká online hra. V roli kníratých chlapíků se budete snažit pomocí rýčů a podivných strojů vydolovat ze země všechno zlato. Podaří se vám co nejrychleji zlato vytěžit? Máte-li rádi hry podobné Gold Miner, tak vás to bude bavit.
Fire Child
Arkády - 23x
Dostaňte se do role dívky, která má za úkol utéct ze své vesnice. Musíte se vyhýbat strážím a bojovat se zlými příšerkami, které na Vás čekají ve Všech koutech. Jestli dokážete utéct záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti.