Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Spiderman City Raid
sponzorované odkazy

Spiderman City Raid

Hrajete online hru Spiderman City Raid

Velmi dobrá online hra s Pavoučím mužem. Vystřelujte pavoučí lano a snažte se udržet co nejdéle ve vzduchu. Své kroky musíte velmi dobře a také rychle promýšlet, neboť dostřel vašich pavučin není neomezený.

ovládání hry Spiderman City Raid

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 953x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Caras Pocket Launcher
Arkády - 23x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
Party Pals
Arkády - 67x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Sola Rola
Arkády - 11x
Pěkná hra pro chvíle nudy, nebo když si budete naopak potřebovat odpočinout od namáhavé práce. Dostanete za úkol projít celým bludištěm kolem ufonů a vejít do těch správných barevných cílů. A pozor, roli hraje i gravitace.
King of the Sky
Arkády - 9x
Skákačka vhodná hlavně pro menší děti. S opičkou se pokuste sebrat všechny bonusy, které jsou na obrazovce. Vyhýbejte se pastím. V pozdějších úrovních budete muset bojovat s nebezpečnými gorilami, to zvládnete díky zbraním. Hra King of the Sky se ovládá šipkama, útok je mezerníkem.
Feed Us: Lost Island
Arkády - 34x
Další pokračování mega série Feed Us. Krvelačná a hladová piraňa je zpět, a je ještě zuřivější než kdy dříve. V její roli budete pojídat nebohé oběti. Čeká na vás několik misí a šest nových oblastí.
Milk And Coffee
Arkády - 43x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Killer McKay
Arkády - 15x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
hra v Unity3D
Lego City
Arkády - 43x
Bezvadná online hra, ve které se podíváte do městečka, které je celé tvořeno z lego kostiček. Simulace městečka vás zaměstná jako vůdce, který bude dohlížet na správný chod. Velmi vydařená grafika a hratelnost. Hra je trochu větší, bude trvat delší dobu než se nahraje.
Goin Up
Arkády - 31x
Vezměte si pod kontrolu pana Rufuse, se kterým se potřebujete dostat co nejvýše. Cestou narazíte na různé nepřátele, na které stačí skočit, čímž je zlikvidujete. Zabíjejte nepřátele a získávejte jejich lebky. Za posbírané lebky si později v obchodě můžete nakoupit vylepšení, což se rozhodně bude hodit.
Koopa Avalanche
Arkády - 41x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
Cave Online
Arkády - 38x
Zajímavá online hra pro více hráčů z celého světa. Budete soupeřit s hráči z celého světa - v bludišti se vám zobrazí duch hráče a musíte být lepší než on v jeho předchozí hře. Cílem je také sbírat mince, Velmi originální a pěkná hra.
Fire Ladybug
Arkády - 40x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Fractured
Arkády - 23x
Další netradiční hra míří na monitory našich počítačů a jmenuje se Fractured. Vezmete si do parády chlapce, se kterým se vždycky pokoušíte dostat k duchovi. Obraz je většinou nějakým způsobem zdeformovaný a v pozdějších misích už se pohybujete v různých rovinách, což poměrně ztěžuje práci a odhad, kam se odebrat.
Bazonga Quake
Arkády - 38x
Velice sympatická slečna probudila faraona a jeho mumie z tisíciletého spánku, což se jim vůbec nelíbí. Rozhodnou se proto milou slečnu zlikvidovat. Vžijte se do role nic netušící dívka, které potřebuje před nepřátelsky naladěnými příšerami upláchnout. Cestou sbírejte peníze a podprsenky, aby se dívka mohla zachránit.
Comic Book Cody
Arkády - 23x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.