Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Racer

Hrajete online hru The Racer

Pěkná závodní online online The Racer vás zavede na vzrušující závody v ulicích města. Ovládání hry je snadné, stačí vám pouze šipky a pevné nervy při vytáčení zatáček.

ovládání hry The Racer

myší, viz instrukce ve hře • 0.51 MB • 585x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Super Drifter GT
Závodní hry - 0x
Máte rádi drifting? Tedy zběsilé smyky ve vytuněném fáru? Pokud ano, tak si zamilujete tuto autíčkářskou gamesu Super Drifter GT. Dokažte, že jste skutečným závodníkem a nedělá vám problémy vyhrát každý závod.
Cool Racing
Závodní hry - 1x
Příjemná závodní minihra, ve které si nejprve zvolíte auto, dráhu a poté již ukážete všem soupeřům zadek auta. Každý závod je na pět okruhů. Pokud se vám podaří zajet vskutku rychlý čas, tak se dostanete do tabulky nejlepších.
hra v Unity3D
Track Racing
Závodní hry - 1x
Perfektní 3D závodní online hra pro více hráčů. A co tato hra v unity3D nabízí? Možnost hry dvou hráčů na jednom počítači přes rozdělenou obrazovku, multiplayer online, klany, 20 luxusních tratí. Docela návykovka.
Mud Rally
Závodní hry - 0x
Jste soutěživý žabák, který se zúčastní závodu v kaluži. Osedlejte váš závodní lopuchový list a vydejte se na trať. Snažte se chytat mouchy, které vám dodají bonus body. Naopak se vyhýbejte včelám. Hra Mud Rally se ovládá šipkama. List jede vždy ve směru, který ukazuje malá bílá šipka.
Paperway
Závodní hry - 0x
Velmi povedená závodní onlinovka, ve které se projedete na motorce skrz město. Cílem je jet co nejrychleji, ovšem nebude to snadné, protože ulice města jsou plné aut, kterým se budete muset vyhýbat. Navíc ještě musíte uhánět před ničitelem, který jede za vámi.
Stickman Freeride
Závodní hry - 1x
Perfektní online hra, ve které zasednete na bmx kolo a vydáte se na trať plnou nejrůznějších překážek. Po menších úspěších můžete svůj bicykl vylepšovat, aby se vám ovládal líp. Dělejte triky a získejte ještě víc peněz.
Alex Trax
Závodní hry - 3x
Další hříčka pro cyklisty. Ať už závodíte na kole profesionálně nebo se jen tak rádi projedete, tahle hra vás bude zatraceně bavit. Projedete se po krkolomných tratích a jistě budete mít často nahnáno.
hra v Unity3D
Fast Circuit 3D Racing
Závodní hry - 0x
Další jednoduchá 3d s auty v Unity. Jste dost rychlí na to, abyste vyhráli dnešní závod? Na výběr máte tři herní módy - závody na okruhu, knockout a závod s časem. Čeká vás více než dvacítka pěkně zpracovaných aut.
Hummer Rally Championship
Závodní hry - 2x
Bezvadná závodní hra ve stylu rallye. Vašim úkolem v této hře je ujet svým soupeřúm a pořádně jim při tom dát zabrat. Dokážete nad svými soupeři zvítězit? Dávejte si pozor na překážky, které na Vás čekají.
Jelly Truck
Závodní hry - 1x
Jednoduchá zábavná online hra, která je vhodná i pro nejmenší hráče. Ve hře ovládáte jednoduchý náklaďák, s kterým si razíte cestu přes různé nástrahy a překážky. Auto není zrovna stabilní, proto musíte dobře brzdit a přidávat plyn.
Demolition Drive 2
Závodní hry - 0x
Nastavte skokánek tak, aby když se auto rozjede, tak aby vyskočilo do míst, kde musíte vše shodit. Čím víc toho shodíte, tak tím více dostanete bodů. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Ambulance Truck Driver 2
Závodní hry - 3x
Druhý díl super hry na téma řízení sanitky. Opět budete mít za úkol převézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Plyn sešlápněte až na podlahu, ale pozor, abyste neskončili na střeše a pacient v nebíčku.
hra v Unity3D
WINTER MOTO
Závodní hry - 3x
Docela jednoduchá závodní 3D hra, ve které se pouze projedete na motorce. To celé v pěkné zimní atmosféře. Hra sice nenabízí mnoho featurek, ale alespoň má celkem pěknou grafiku a hratelnost.
Ice Cave Rush
Závodní hry - 326x
Jeďte rychle přes ledové překážky a udělejte maximum proto, aby se vaše auto dostalo v bezpečí až do cíle. Nebude to v žádném případě lehké. Budou na vás totiž padat ledové rampouchy a také se dočkáte útoku podivných monster.
Bike Champ 2
Závodní hry - 6x
Luxusní herní záležitost v podobě šíleného jezdce na velmi rychlé motorce. Podaří se vám dostat až do cíle přes celou řadu překážek a v co nejlepším čase? Hra nabízí neuvěřitelných 40 úrovní, takže se zabavíte opravdu na dlouhý čas.