Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Racer

Hrajete online hru The Racer

Pěkná závodní online online The Racer vás zavede na vzrušující závody v ulicích města. Ovládání hry je snadné, stačí vám pouze šipky a pevné nervy při vytáčení zatáček.

ovládání hry The Racer

myší, viz instrukce ve hře • 0.51 MB • 446x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Dirt Showdown
Závodní hry - 51x
Skvělá závodní superhra, která se odehrává na velmi dobře navrhnutých okruzích. Poměřte své schopnosti s virtuálními soupeři a pokuste se dojet do cíle jako ultimátní vítěz. Hra nabízí celou řadu vylepšení.
Freeway Fury 2
Závodní hry - 17x
První díl Freeway Fury se nesl v zajímavém duchu a ani druhé pokračování se příliš neliší. Opět se potřebujete dostat do cíle a cestou můžete přeskakovat z jednoho auta do druhého, přičemž se nebojte do okolních vozidel narážet, protože za to získáváte potřebné body. Musíte si poradit v časovém limitu.
Super Bike X
Závodní hry - 3x
Tahle takřka dokonalá závodní hra ve které se jako osamělý motorkář ocitnete v jungli a budete se snažit přejíždět různé zbourané mosty, pilíře, a mnoho dalších překážek.Hra je velice rychlá a impulzivní.Velkým plusem této hry je reálné okolí.
Box10 ATV 5
Závodní hry - 204x
Jeďte přes tento sněžný terén s vaší čtyřkolkou. Pokuste se dojet do cíle za co nejlepší čas. Nevybourejte se. Nepřetočte se. A dojeďte bez poškození do cíle. Tak se do toho dejte.
Earn to Die 2012
Závodní hry - 25x
Jedna z nejlepších online her za poslední roky. Trochu brutální, ale nadupaná hra hlavně pro kluky. Vaším úkolem bude drtit hordy zombíků a proklestit si mezi nimi cestu. Ve hře nechybí vylepšování vašeho vozítka.
Milk Run
Závodní hry - 32x
Objevte tajemství povolání, které tkví v doručování mléka. Coby šikovný mlékař budete rozvážet zásoby zákazníkům. Cesta je vskutku náročná, takže se vám může snadno stát, že pár sklenic rozbijete.
hra v Unity3D
Extreme Cabbie
Závodní hry - 26x
Užijte si do sytosti tuto Unity hru, ve které budete jezdit autem a plnit nejrůznější úkoly. Čím vás tato super hra může oslovit? Jednak perfektní 3d grafikou a dobře zvládnutým ovládáním a celkovou hratelností.
Demolition Drive 2
Závodní hry - 22x
Nastavte skokánek tak, aby když se auto rozjede, tak aby vyskočilo do míst, kde musíte vše shodit. Čím víc toho shodíte, tak tím více dostanete bodů. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
hra v Unity3D
Street Racing 2
Závodní hry - 26x
Ultimátní závodní hra, která se odehrává v ulicích velkoměsta. Nejprve si vyberte auto a jeho barvu, potom se vydejte na trať a poražte všechny své protivníky. Pro zvýšení rychlosti můžete použít Nitro. Vyhýbejte se srážkám, které ničí vaše auto.
Speed Master
Závodní hry - 38x
Dominejte na silnici v Speed Master – vrcholné závodní výzvě pro vášnivé řidiče! Speed Master není jen další hra s auty; je to vaše vstupenka na cestu plnou adrenalinu na nekonečné trati. Představte si to: dunění motorů, vzrušení z rychlosti a silnice, která se táhne až za obzor. Nejste jen za volantem; jste v soutěži. Sbírejte peníze, vyhýbejte se překážkám a prořezávejte se skrze soupeře, abyste vylepšili své vozidlo. Každý zásah vám přidává body, které vás přibližují k ultimátnímu vylepšení. Je to rychlé, zběsilé a nesmírně návykové. Vaším úkolem? Předehnat, přelstít a přežít vaše soupeře v honbě za slávou na trati plné rychlosti. Připoutejte se a připravte se k tomu, abyste probudili Speed Mastera ve vás!
hra v Unity3D
StuntMan 3D City Streets
Závodní hry - 9x
Ve svém vytuněném autě zdolejte všechny překážky dříve než vyprší časový limit. Cestou předvádějte nejrůznější triky a ukažte, že jste nejlepší kaskadérský řidič na světě. Hra je v Unity3D a je prostě dobrá ;).
hra v Unity3D
Motocross Nitro
Závodní hry - 23x
Velmi povedená herní pecka s motorkama a v Unity3D. Vaším úkolem je v bezpečí projet přes celou řadu překážek a tratí. V této verzi hry se můžete projet na zasněžených tratích a užít si trochu adrenalinu.
SpongeBob Tractor
Závodní hry - 223x
Spongebob je tu s další super hrou. Pokud si libujete ve hrách, ve kterých jezdíte přes náročný terén a ještě k tomu máte rádi traktory, tak to je přesně hra pro vás. Cestou sbírejte zlaťáky a hlavně nezapadněte.
UFO Racing
Závodní hry - 468x
Intergalaktická asociace právě pořádá závody UFO a vy se jich můžete zúčastnit. Změřte síly s nejlepšími jezdci ve vesmíru a vyhrajte celý šampionát v online hře UFO Racing.
Zombie Express
Závodní hry - 67x
Zajímavá závodní online hra, ve které se stanete řidičem rozvážejícím pochytané zombíky. Nejprve musíte náklad nemrtvých monster naložit a poté projet poměrně náročným terénem až do místa určení.