Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mahjong Connect
sponzorované odkazy

Mahjong Connect

Hrajete online hru Mahjong Connect

Jedna z nejoblíbenějších online her na celém internetu. Mahjong Connect patří určitě mezi nejlepší mahjong hry. Vaším úkolem bude najít dvojice stejných kamenů a označením je odebrat. Avšak pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny. Líbí se vám tahle gamesa? Sdílejte ji na Facebooku.

ovládání hry Mahjong Connect

myší, viz instrukce ve hře • 0.26 MB • 1100x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Nodes
Logické hry - 22x
Nodes je hodně chytlavá logická hra. Vaším úkolem je umístit zdroje laseru tak, aby paprsek procházel všemi body. V těžší obtížnosti vám přemýšlení znepříjemní časový limit pro vyřešení úrovně. Doporučuji vypnout hudbu, zbytečně to ruší ;).
Gunbrick
Logické hry - 28x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
The Masterpiece Murders
Logické hry - 32x
Velmi povedená logická superhra pro všechny přemýšlivé hráče. Zahrajte si na detektiva, který musí vyřešit několik záhadných vražd. Postupně skládejte mozaiku příběhu z indicií. Ve hře budete luštit řadu hádanek.
Penguin Cubes
Logické hry - 43x
Vaším úkolem v této pěkné onlinehře bude postupně spojovat stejné bloky ledu. Čili vás čeká další hra na téma spojování nejméně tří stejných objektů. Další úroveň na vás čeká jakmile vyčistíte celé herní pole.
Simple Motions
Logické hry - 47x
Používejte různé vychytávky této hry k tomu, abyste kuličku dostali vždy k červenému praporku. Dejte se do práce a sbírejte různá kolečka, což je vlastně vaše skóre. Tak se do toho opřete a ukažte, jak se to hraje.
Majinca
Logické hry - 14x
Pokud jste milovníci logických her, u kterých si můžete skvěle odpočinout, tak nepřehlédněte tuto hru. Vašim úkolem bude sbírat kuličky do kola tak, aby jste měli tři kuličky stejné barvy na sobě. Potom je zničte.
Eunaborb
Logické hry - 28x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).
Fairway Solitaire
Logické hry - 236x
Fairway Solitaire vypadá jako velice solidně zpracovaná karetní hra. Nejedná se úplně o typický solitaire, ale musíte na sebe umisťovat karty s hodnotou o jedna vyšší, nebo nižší, než je aktuální karta. Tímto způsobem se musíte pokusit odstranit úplně všechny karty, které dostanete na starost. Vypadá to sice jednoduše, ale hra vás jistě přesvědčí o opaku.
Box Clever
Logické hry - 14x
Vezměte si do parády malou modrou kuličku, se kterou se potřebujete dostat do cílové oblasti. Cestou narazíte na různé překážky, přes něž se můžete dostat do cíle, ale musíte šikovně vymýšlet různé kombinace. Dávejte si dobrý pozor na nepřátelské jednotky, s nimiž se raději nedostaňte ani do kontaktu.
Magic Heaven 2
Logické hry - 30x
V této oddechové online hře dostanete za úkol dopravit oranžové příšerky do cíle. K tomu musíte ale využívat jejich odlišně barevné přátele, kteří je k sobě přivolají svým hlasitým pískotem.
Clix
Logické hry - 30x
Zastavějte celé pole pomocí kamenů tak, aby Vám nezůstalo ani jedno políčko prázdné. Budete muset použít hlavičku a kombinovat různé varianty. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Castle Tales
Logické hry - 33x
Logicky odstraňujte objekty, na kterých stojí hrdina. Vaším úkolem je, abyste se dostali do takové krabice, která je pod ním. Ta vás teleportuje do další úrovně této super hry. Tak se do toho pusťte.
Tetris
Logické hry - 690x
Tetris, zřejmě nejznámější hra na světě, nemůže chybět ani na tomto webu. Pravidla této jednoduché ale chytlavé minihry jsou jasná - skládejte padající obrazce do sebe až utvoří řadu. Hra Tetris se ovládá šipkama, otočení je šipka nahoru. Příjemnou zábavu!
Travel Memo
Logické hry - 31x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
Sport Mahjong
Logické hry - 45x
Zajímavá verze oblíbené stolní hry mahjong. Tentokrát však nebudou na hracích kamenech čínské znaky, ale obrázky nejůrznějších sportů. Pravidla hry se však nemění. Hledejte dva stejné obrázky, které však nejsou blokované jiným kamenem.