Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mahjong Connect
sponzorované odkazy

Mahjong Connect

Hrajete online hru Mahjong Connect

Jedna z nejoblíbenějších online her na celém internetu. Mahjong Connect patří určitě mezi nejlepší mahjong hry. Vaším úkolem bude najít dvojice stejných kamenů a označením je odebrat. Avšak pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny. Líbí se vám tahle gamesa? Sdílejte ji na Facebooku.

ovládání hry Mahjong Connect

myší, viz instrukce ve hře • 0.26 MB • 210x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bayou Island
Logické hry - 36x
Poznejte tajemství ostrova Bayou v této zajímavé logické klikačce v tak trochu retro stylu. Objevili jste se na ostrově a vaším jediným úkolem je najít cestu pryč. Musíte vyřešit řadu hádanek a zjistit celou pravdu o příběhu.
Blue Puzzle
Logické hry - 11x
V logické hře Blue Puzzle budete trápit váš mozek nad řešením zajímavé skládanky. V každé úrovni máte na hracím poli zhasnutá některá políčka. Vaším úkolem je je rozsvítit. Na tom by nebylo nic složitého. Neúprosné a nervydrásající je však omezení počtu tahů, které můžete provést. Ze začátku je superhra Blue Puzzle poměrně těžká, ale až pochopíte princip, skvěle se pobavíte.
Chromatronix
Logické hry - 31x
Ve hře Chromatronix se setkáte s maličkými tvory, se kterými potřebujete dojít k barevnému laseru, s nímž se tvorové potřebují spojit, aby mohli existovat a být šťastní. Pomozte jim na jejich cestě a najděte logické vyřešení problémů. V každé úrovni potřebujete udělat pouze minimální počet pohybů, protože je stanoven par.
Logo expert
Logické hry - 16x
Dobrá online hra se slovíčkařením - budete se snažit z nabídnutých písmenek složit název nějaké známé značky nebo internetové služby. Pokud jste světaznalí a vyznáte se, nebude pro vás problém najít všechna slova.
Rob-Rob
Logické hry - 23x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Vehicles 2
Logické hry - 25x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Lost Cabin - super útěková hra
Logické hry - 39x
Tzv. escape hry (útěkové hry) jsou v poslední době velmi oblíbené, nejinak je tomu i na našem herním serveru. Ve hře Lost Cabin jste se ocitli kdesi v zapomenuté boudě v tajemném lese. Vaším úkolem je dostat se zpět domů. Nebude to vůbec snadné - hra pro vás připravila řadu záludností.
hra v Unity3D
Free Online Sudoku
Logické hry - 163x
Pokud hledáte hru Sudoku, kterou byste si mohli zahrát zcela zdarma, tak už nemusíte dál hledat. Jednu takovou tu pro vás máme. Jedná se o sudoku v Unity3D s dobrou hratelností a grafikou. Na výběr máte 3 obtížnosti.
Little Witchs Mess
Logické hry - 21x
Ve hře Little Witchs Mess si můžete na začátku vybrat jednu ze tří, respektive dvou nabízených úrovní. Při prvním spuštění máte totiž možnost volit pouze mezi dvěma nejnižšími úrovněmi, protože nejtěžší si musíte zasloužit dokončením prostřední úrovně. Pokaždé potřebujete objevit všechny hledané předměty.
Tile Turner
Logické hry - 17x
Pěkná logická online hra pro jednoho nebo i dva hráče. Na hrací pole umisťujete své kameny tak, abyste postupně odstranili soupeřovy kameny, případně ho dostali do situace, kdy už nemůže udělat žádný tah.
Devils Leap
Logické hry - 28x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
Fold
Logické hry - 27x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 17x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 36x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.