Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Elsa Cooking hamburger

Hrajete online hru Elsa Cooking hamburger

Královna Elza nám v dnešní mlsné online hře předvede, jak dobrá je v kuchyni. Dnes se chystá připravit výtečný hamburger. Pojďme se společně podívat, jak se takový hamburger podle receptu připravuje.

ovládání hry Elsa Cooking hamburger

myší, viz instrukce ve hře • 1.57 MB • 554x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 166
Hry pro dívky - 19x
Jak hezké, co v dnešní době neudělají dívky pro dvé idoly. Například tato dívky a dívky, se kterou se setkáš na konci hry soupeří o kluka svých snů pomocí vzhledu. Pomoz jí! Nápověda vlevo dole HINT :)
Model Dressup 52
Hry pro dívky - 3x
Tohle opravdu vydařená roztomilá online hra pro dívky. Také mořské panny chtějí vypadat skvěle, jako my obyčejné svůdnice. Tak se rozhodla tato jedna z nich poprasit o pomoc v módě. Pomůžeš jí? Jistě ano. Příjemnou zábavu.
Manicuranda
Hry pro dívky - 11x
Takové nepřeberné množství laků na nehty najdeš jen v téhle pěkné online hře pro dívky. Představ si, že jsi nejprestižnější výtvarnice nehtů na světě a právě lakuješ nehty tvé nejoblíbenější hvězdě. Příjemnou zábavu!
Model Dressup 137
Hry pro dívky - 45x
Tak tato slečinka je již od pohledu a hlavně od pohledu do šatníku velice moderní. Dává přednost sukním a střídnmnějším ležérním trikotům. Má ráda změny, co se vlasů týče a také spousty doplňků. Tak ji krásně uprav:)
Can Your Pet?
Hry pro dívky - 17x
Příjemná online hra pro nejmenší hráče a pro dívky. Budete se starat o malé zvířátko. A nejen, že ho budete krmit, ale musíte se o něj také starat, aby bylo spokojené. Teď neztrácejte ani minutu a hned přichystejte malému kuřátku něco na zub.
Cody Dressup 46
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečinka se cítí v oblacích jako doma a taky že tam doma je :) Jenže dnes se koná tzv. MRÁČKOVÁ SLAVNOST a ona se na ni má náležitě připravit. Jenže si sama neví rady, tak ji trošku pomoz ty!
Wedding Trouble
Hry pro dívky - 48x
Velmi pěkná hra, která v sobě obsahuje několik malých meziher. Hlavním úkolem je zařídit vše potřebné na svatbu. K tomu jsou však nutné peníze. Ty budete vydělávat pomocí několika miniher. Přejeme super zábavu.
Smurf Dressup
Hry pro dívky - 46x
Myslíme, že každé dítě zná ty roztomilé modré skřítky, kteří jsou vysocí na dva couly :-). A právě jednoho takového šmoulu tady pro vás máme. Jde o příjemnou oblíkačku, která potěší každého menšího hráče. Co říkáte?
Party Makeup 1
Hry pro dívky - 7x
Krásná online hra pro dívky. Slečinka jde poprvé na party a potřebuje pomoct s výběrem vhodného make-upu. Namaluj jí rtíky leskem nebo rtěnkou, řasy řasenkou, oči stíny, pleť pudrem a může vyrazit na svou první party :)
Beauty Maker 3
Hry pro dívky - 17x
Hezká slečna, možná má trochu namyšlený výraz, ale proč ne. Je krásná a štíhlá, což se v dnešní době nosí:) Ale co se nosí víc, ty jistě víš. Tak ji krásně oblékni do jejích cool hadříků a k tomu přidej krásné botky a doplňky.
Fairy Dressup 5
Hry pro dívky - 2x
Fairy je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvám úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Fairy Dressup 25
Hry pro dívky - 9x
Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Style Dressup 4
Hry pro dívky - 9x
Tak tahle dívenka si jistě neláme hlavu s nějakými módními předpisy. Tahle slečinka si vezme na sebe jen to v čem se cítí dobře. Tak si prohlédni její šatník. Pak vyber to, co se nejvíce líbí tobě a obleč jí to.
Elsa Makeover
Hry pro dívky - 30x
Zdařilá makeover hra s oblíbenou Elsou. Popusťte uzdu své fantazii a uvolněte kreativitu - vytvořte Elze nový účes, vyberte nejlépe padnoucí oblečení a nezapomeňte ani na trendy doplňky. Zkrátka udělejte ze zimní královny překrásnou krasavici.
Beauty Maker 39
Hry pro dívky - 22x
Bohužel chapům pořád zaleží na vzhledu ženy. a tomuhle frajerovi nejvíc. Řekl této dívence, že s ní půjde do té zahradní resturace pouze když bude mít skvělý outfit! Dej se do toho a udělej z ní královnu stylu!