Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Elsa Cooking hamburger

Hrajete online hru Elsa Cooking hamburger

Královna Elza nám v dnešní mlsné online hře předvede, jak dobrá je v kuchyni. Dnes se chystá připravit výtečný hamburger. Pojďme se společně podívat, jak se takový hamburger podle receptu připravuje.

ovládání hry Elsa Cooking hamburger

myší, viz instrukce ve hře • 1.57 MB • 255x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 42
Hry pro dívky - 499x
Dvě dívky jsou nejlepší kamarádky a dnes se postaví proti sobě v mezinárodní soutěži o královnu krásy. Tvým úkolem je upravit tuto dívku, jak nejlépe umíš. Na konci se dozvíš, jak si uspěla, ale i když nedosáhneš stovky nevěš hlavu.
Photo Model 53
Hry pro dívky - 21x
Tak takhle vypadá mladá dáma, která pečuje o svůj vzhled? Ne ještě ne! Ale až se do díla dáš ty, tak bude vypdat krásně! Klikni na vlasy a oblečení a tím se ti změní, pak ji krásně nalič a ošperkuj, jak nejlépe umíš:)
Oblékni Beyonce
Hry pro dívky - 23x
Sexy zpěvačka Beyonce v této super online hře pro dívky. Máš na výběr nepřeberné množství těch nejlepších hollywůdských kousků sexy ošacení. Zvolte, co se dnes nejvíc šikne právě Beyonce. K šatstvu zvolte i obuv a vhodné šperky:)
Ani Dressup
Hry pro dívky - 24x
Krásná Ani. Má kouzelnou moc. Může se stát každou ženskou pohádkovou bytostí. Podívej se kolik šatů a oblečků je zde připraveno. Máš nějakou oblíbenou ženskou pohádkovou bytost? Jistě ano. Tak se koukni na výběr zda je tu a dej se do přeměny:)
Twilight Sparkle Rainbooms Style
Hry pro dívky - 1080x
Po delší době tu máme také nějakou suprovou hru pro dívky. Tentokrát budete mít za úkol hezky obléknout sympatickou slečnu. Na výběr máte širokou škálu oblečení a doplňků. Ideální online hra pro chvíle oddechu.
Cody Dressup 38
Hry pro dívky - 10x
Vánoce vánoce přicházejí, zpívejme přátelé, po roce vánoce vánoce přicházejí, šťastné a veselé. A Cody si na dnešek smluvila rande se svým přítelem a che být trochu stylově oblečena, jenže neví , co si obléct, tak jí pomoz.
Flowers Princess Fairy
Hry pro dívky - 38x
Každá dívenka je princezna, která chce být nejkrásnější ženou na světě. Malá Alisa také chce být květinovou princeznou, tak byste ji možná mohli pomoci v jejím snu. Pěkná oblíkačka pro dívky.
Beauty Studio 2
Hry pro dívky - 34x
Léto už je sice za námi, nicméně nikdy není pozdě na otevření nového kosmetického studia krásy. Vaším úkolem je obsluhovat dívky, které k vám přišly hledat krásu. Hra má super grafiku a je docela zábavná.
Dog Hotel
Hry pro dívky - 78x
Je na světě snad něco hezčího, než se starat o roztomilého domácího mazlíčka? Tedy konkrétně o malé štěňátko, o které se budete starat v originálním psím hotelu. Budete si s ním hrát, krmit ho pamlsky a samozřejmě ho i venčit.
BBQ Challenge
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle je fakticky strašně těžká online hra pro dívky. Neboť musíš na grilu opéct neskutečné množství porce masíčka, aby ten otravný klučina zase nezačal neskutečně křičet, tak se snaž a maso otáčej!
Beauty Maker 59
Hry pro dívky - 19x
Tvým úkolem je udělat z této dívenky krasavici, nebo na konci hry je její idol, ketrý se stále nemůže rozhodnout mezi ní a její kamarádkou. Pokud stovky přece jen nedosáhneš, tak si řekni, že kluk co si vybírá podle vzhledu, za to nestojí.
Cody Dressup 20
Hry pro dívky - 15x
Cody vyhrála doutěž o nejkrásnější fotografii měsíce června a tak bude tento měsíc na titulní straně časopisu. Tahle přeně bude titulka vypadat, jen se rozhoduje co si má obléci, poraď jí a pomoz jí:)
Model Dressup 33
Hry pro dívky - 41x
Jaro je krásné roční období a slečny se v něm opravdu vyřádí. Tahle slečna by také ráda, ale neví, jak na to! Ty jsi její naděje v tom, že ji pomůžes. Dej se do toho. Příjemnou zábavu. Hezky ji na jaro připrav a obleč:)
Lagoona Blue Hairstyles
Hry pro dívky - 17x
Lagoona patří mezi nejoblíbenější postavy v seriálu Monster High. Velký kus její popularity tkví v jejím perfektním vzhledu a skvěle upraveným vlasům. Jen se přesvědčte v této online hře, ve které se můžete stát osobním kadeřníkem slavné Lagoony z Monster High.
Červené boty 1
Hry pro dívky - 6x
Slečna Petra je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)