Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Elsa Cooking hamburger

Hrajete online hru Elsa Cooking hamburger

Královna Elza nám v dnešní mlsné online hře předvede, jak dobrá je v kuchyni. Dnes se chystá připravit výtečný hamburger. Pojďme se společně podívat, jak se takový hamburger podle receptu připravuje.

ovládání hry Elsa Cooking hamburger

myší, viz instrukce ve hře • 1.57 MB • 26x

Tip Zkuste novou hru s koňmi.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Girl make up 7
Hry pro dívky - 3x
Tahle dívenka s překrásnýma velkýma očima se dnes bude poprvé líčit. Myslím, že by si to neměla pokazit, a tak tě teď prosím, abys jí poradil, jaké odstíny a tvary má zvolit, aby se jí výsledek líbil.
Barbie Puzzle 5
Hry pro dívky - 3x
Máš ráda puzzle panenku Barbie. Tak je tato krásná online hra pro tebe tím pravým ořechovým. Hra je omezena časovým limitem, který však s každým správně zasazeným puzzlíkem roste. Poskládej puzzle a dočkáš se aplausu:)
Model Dressup 7
Hry pro dívky - 8x
Tato slečna KATE se stala tanečnicí v baru ´´U HVĚZDY´´. moc se ěší na dnešní večer, nemůže se však vůbec rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí, ať se jí její první večer nadmíru vydaří. Dej se do toho.
Photo Model 53
Hry pro dívky - 5x
Tak takhle vypadá mladá dáma, která pečuje o svůj vzhled? Ne ještě ne! Ale až se do díla dáš ty, tak bude vypdat krásně! Klikni na vlasy a oblečení a tím se ti změní, pak ji krásně nalič a ošperkuj, jak nejlépe umíš:)
Fairy Dressup 29
Hry pro dívky - 3x
Dobře se ovládající online hra pr dívky. Pokud chceš pěknou Fairy obléci, klikni na dřevěný rámeček v pravém dolním rohu. Pak ji jen mýší oblékni a dej jí i doplňky. Až budeš s prací spokojena klikni opět na dřevěný rámeček v pravém dolním rohu.
Cutie Makeover 35
Hry pro dívky - 4x
Udělej z této krásky ještě větší krasavici. Jde jen o tvůj vkus, na tom není nic těžkého. Krásný make-up udělá své a tato slečna si na něm obzvláště zakládá! Příjemnou zábavu, je to jen na tobě. Uvidíš, že tě to bude bavit!
Beauty Maker 78
Hry pro dívky - 13x
Tohle není zrovna jednoduchá online hra pro dívky. Zde se musíš opravdu v módě vyznat, ale až se zorientuješ, jistě tě začne bavit. Nejprve klikni na spodní rámeček a můžeš začít:) Pak je to na tobě. Nápověda se nachází v rámečku HINT.
Sun snow
Hry pro dívky - 3x
Zima sice už končí, a na nás vykukuje jarní sluníčko, ale přece jenom je ještě dost zima. Ještě zůstaneme u zimního oblečení, a na tobě teď bude pomoci téhle dívce vybrat to pravé, které jí bude slušet.
Model Dressup 121
Hry pro dívky - 10x
Onlékni si tuto sportovně vyhlížející dívku s bohatým pestrým šatníkem. Má v repertoáru jak džíny, tak i manžestráky a lacláče. Pěkné botky, doplňky, paruky, kabelky, vše co si jen může mlasá dívky přát.
Chocolate Cheesecake
Hry pro dívky - 31x
Udělejte opravdu krásný dort na svou párty, který pak budete podávat svým hostům. Dnes se naučíte nový recept pro přípravu tohoto dortu. Tato dívka vás přivolala právě proto, abyste ji v této tvorbě pomohli.
Primadonna Dancer
Hry pro dívky - 6x
Oblečte tuto dívku, která válí na tanečním parketu. Chce vyčnívat z davu, takže ji musíte trochu extravagantně ostříhat. Ukažte jaké jsou ve vás kreativní schopnosti.
Helloween dress 3
Hry pro dívky - 7x
Nastává Helloween a mladá slečna se chystá jít na oslavu. Teď ale řeší problém, co si vezme na sebe. Má sice hodně různých šatů na výběr, ale nedokáže se pořádně rozhodnout, které si vybere. Pomůžeš jí s tím?
Star Dressup 6
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle jsou nebeské sestry, které jsou zároveň už celou věčnost rivalkami, zatím byla vždy ve všem lepší starší EMMA, ale dnes to chce vzít do vlastních rukou mladší PATRICIE, tak jí pomoz, ať vypadá na dnešk nádherně.
Elsa Wedding
Hry pro dívky - 33x
Naši hrdinku Elsu z Ledového království čeká nejúžasnější den - svatba. Na tu je nutné se pečlivě připravit, zejména co se týče čatů. Na vás nyní bude vybrat perfektní svatební oblečení na jejich velký den.
Winter wonder
Hry pro dívky - 2x
V zimě je venku na horách opravdu nádherně. Myslíte si, že dokážete vyzdobit zimní krajinu tak, aby vypadala ještě lépe? Na výběr budete mít různé objekty, které budete moci postavit libovolně po krajině.