Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Elsa Cooking hamburger

Hrajete online hru Elsa Cooking hamburger

Královna Elza nám v dnešní mlsné online hře předvede, jak dobrá je v kuchyni. Dnes se chystá připravit výtečný hamburger. Pojďme se společně podívat, jak se takový hamburger podle receptu připravuje.

ovládání hry Elsa Cooking hamburger

myší, viz instrukce ve hře • 1.57 MB • 1275x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Ceramic Master
Hry pro dívky - 23x
Staň se keramickým mistrem v této báječné online hře. Hra je ve stylu manufaktury. Jste na to tři, aby jste zvládli udělat dokonalou vázu. Prvním ji vytvoříš, druhým namaluješ a třetím vybarvíš. Všechny činonnosti děláš pouhým klikáním na vázi. Přeji mnoho úspěchů:)
Mini Dressup 22
Hry pro dívky - 304x
Krásná mladá slečinka chce jít dnes na karneval za krásnou princeznu či vílu, ba tanečnici. Ale moc se v módě nevyzná, takže potřebuje trošku popostrčit a poradit. Ty to jistě zvládneš jí trochu pomoci.
Sue Beauty Maker
Hry pro dívky - 27x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra pro dívky. Možná bys to neřekla, ale SUE má 4 podoby. Ty si jednu z nich vyber a pak ji nališ, jak se ti jen líbí, až budeš s prací hotova a spokojena zmáčkni voňavku a porota tě ohodnotí!
Model Dressup 12
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle slečinka se musí tento den provdat za svého vyvoleného. Myslíš, že to dnes již není možné, ale ano je. Tak se dej do toho a oblékni ji tak, aby se co nejvíce líbila tomu vyvolenému. Dej se do toho!
Sue In The Kitchen
Hry pro dívky - 47x
Velice složitá online hra pro dívky a to i pro budoucí kuchařky! Sue musí udělat polévky. Máš 4 hrnce a ty do nich liješ vodu z konvičky a pak přidáš pór, vejce, nudle a koření, když bude vybublávat vem ji a polož na tác:)
Cody Dressup 30
Hry pro dívky - 9x
Toto je krásně rozkošná online hra pro dívky. Malá CodyJde dnes na dětský ples a ne že by neměla v šatníku pěkné oblečení, spíše neví, co si má pro ten dnešní slavnostní den obléci, tak jí pomoz :)!!
Personal Shopper
Hry pro dívky - 30x
Tato hra vás zavede do světa plného nakupování. V roli mladé ženy, budete pro svou společnost nakupovat různé věci. Potíž je v tom, že když přijdete do obchodu, musíte si věci najít samí. Podaří se vám to?
Lovely Story
Hry pro dívky - 18x
Najděte v této romantické hře veškeré rozdíly mezi obrázky. Tak se do toho dejte. Její láska jde teprve k ní. venku je plno sněhu a tak se přes ten sních musí ke své lásce dostat, ale nic ho nezastaví.
Fashion Style 11
Hry pro dívky - 18x
Dávaš důraz při slaďování oblečení zvláště na vlasy a kabelky? Pak je tato online hra pro dívky to pravé ořechové! Jen se sama přesvěč. Nalezneš tu hned 8 typů, jak se pěkně vyfiknout! Prohlédni si to!
Beauty Maker 41
Hry pro dívky - 14x
Známý fotogram, který fotí nejslavnější lidi na světě si vybral právě tuto dívku ale za podmínky, že bude vypadat skvěle i po stránce vzhledu. Je to jen na tobě. Krásně ji oblékni, namaluj, dej jí doplňky.
Monster High Real Haircuts
Hry pro dívky - 51x
Perfektní dívčí online hra na kadeřnictví. Tentokrát budou jako vlasaté zákaznice vystupovat hrdinky ze seriálu Monster High, konkrétně Draculaura. Pusťte se do stříhání, barvení, žehlení a dalších úprav vlasů.
Model Dressup 97
Hry pro dívky - 6x
Tato slečna nemá zrovna vyhraněný módní styl avšak velmi ráda se dnes blískla přes svým idolem, se kterým se má sejít ve městě. Je jen an tobě, jak se bude líbit, podle toho, jak dobrý outfit pro ni zvolíš.
Beauty Maker 42
Hry pro dívky - 499x
Dvě dívky jsou nejlepší kamarádky a dnes se postaví proti sobě v mezinárodní soutěži o královnu krásy. Tvým úkolem je upravit tuto dívku, jak nejlépe umíš. Na konci se dozvíš, jak si uspěla, ale i když nedosáhneš stovky nevěš hlavu.
Kitchen make 3
Hry pro dívky - 34x
Každá malá dívka už má jistě dobře rozmyšleno, jak bude vypadat její budoucí kuchyň. Tady si to můžete vyzkoušet. Dostanete totiž k dispozici spoustu stylového vybavení a různé kuchyňské příslušenství.
Model Dressup 167
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle opravdu hezká moderní cool rocková slečna. Ta má takový šatník, o kterém by se mohlo komukoli z nás zdát. Tahle slečna se může stát z punk-rockové slečny v mžiku roztomilou sexy blondýnkou. Je na tobě, co myslíš, že jí sluší.