Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Metal Cavalry

Hrajete online hru Metal Cavalry

Vynikající tanková online hra, která nadchne nejednoho fanouška bojových her v 3D grafice. Zatím se jedná pouze o demoverzi, ovšem i tak je to skvěle hratelný kousek. Uvidíme, jak se hra časem vyvine. Doporučujeme zkusit.

ovládání hry Metal Cavalry

myší, viz instrukce ve hře • 11.68 MB • 36x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mad Karate Man
Akční hry - 20x
Karate patří k bojovým umění, kde by se každý z karatistů měl umět ubránit před napadením, ale neměl by zároveň zbytečně vyhledávat konflikty a snažit se někomu ublížit. Jeden šílený karatista ovšem tohle pravidlo nerespektuje a vydává se mlátit každého, koho jen na ulici potká. Vžijte se do jeho role.
Alien Hominid Xtreme
Akční hry - 24x
Snažte se uhýbat všem agentům, kteří vás chtějí v této super hře sestřelit. Nenechejte se! Pokuste se na ně udělat trik, se kterým je dokážete sestřelit. Snažte se o co nejlepší výsledek a dojeďte daleko.
Cooperation Part 2
Akční hry - 1x
Druhé pokračování skvělé akční hry v níž budete mít za úkol prostřílet se nepřátelským prostředím. Opět budete mít výhodu dvou obrazovek, díky kterým budete rychleji nepřátele ničit. Takže se pusťte do hry a prokousejte se mezi nepřáteli.
Transformer 3
Akční hry - 55x
Akční hra podle filmu Transformers vyšla již před nějakou dobou a následovalo jí i druhé pokračování. Hráčská obec si celkem jednotlivé díly oblíbila, a proto autoři přišli i se třetím pokračováním. Opět si můžete vyzkoušet, jaké to je ovládat jednoho z Transformerů. Vydejte se vstříc dobrodružství!
Robo Slug 2
Akční hry - 18x
V téhle povedené akční hře máte za úkol zničit pomocí svých technologicky vyspělých zbraní všechny nepřátele. Má mnoho levelů, a na konci každého z nich vás čeká nějaká nová zbraň, takže se nebudete nudit.
Battlefield 2
Akční hry - 17x
Supehra Battlefield 2 patří mezi nejlepší akční hry na PC. Tato flashová verze vám představí malou ochutnávku z mapy Strike to Karkhand. Vaším úkolem je střílet po nepřátelích, kteří na vás útočí ze všech stran.
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 39x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Cubikill 6
Akční hry - 170x
Herní série Cubikill ještě nekončí. Autoři se totiž rozhodli přijít ještě se šestým dílem, kde se opět podíváte do kanceláře. Jako IT technik se musíte pokusit zlikvidovat všechny kolegy z kanceláří, kteří vás léta utlačovali. Zaútočit můžete za pomoci obyčejných předmětů, které najdete, nebo se pokuste vytvořit nějaký unikátní.
Days of the Death
Akční hry - 31x
Ve hře Days of the Death se postavíte na odpor převaze nemrtvých. Kostlivci se pokoušejí ztéci vámi bráněné hradby, což jim za žádnou cenu nesmíte povolit, protože jinak by zamořili celý svět a zničili by vše živé. K dispozici máte lučištníka, který dokáže vystřelovat šípy na poměrně slušnou vzdálenost, stačí jen dobře zamířit.
Black
Akční hry - 33x
Black patří mezi hry, ve kterých si vezmete na starost osudy vojáka, jenž si snaží prorazit cestu přes přesilu nepřátelských jednotek bez nároku na posily. K dispozici alespoň máte různé druhy zbraní, takže můžete takticky rozmýšlet, jak se nejlépe vybavit, aby nepřátele zmizeli z povrchu zemského nadobro.
Alternate Commissar
Akční hry - 16x
Nekompromisní akční střílečka, nic víc, nic míň. Avšak to k zábavě plně stačí. Ve hře Alternate Commissar na vás čeká celkem osm různých nepřátel. Vaším úkolem je kosit vše, co vám vstoupí do cesty. Ovládání je popsáno ve hře, bohužel je trochu nemotorné a nelze změnit.
Bazookitty
Akční hry - 48x
Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.
Cursor Attack 4
Akční hry - 26x
Máme tady super hru, ve které bude střílet přímo z vašeho kurzoru. Pokuste se nasbírat co největší možné skóre. Nesmí se stát, že vás létající kolečka zabijou. Tak se do toho opřete a střílejte z vašeho kurzoru.
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 24x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
Go Blocks
Akční hry - 433x
V této suprové skákačce se váš hrdina musí proklestit tajemným územím, které je pod nadvládou zlých medvědů. Tyto potvory přemůžete tak, že na ně budete shazovat kamenné bloky. A jak kameny uvolníte? Stačí do nich střelit.