Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Plop Art Sudoku
sponzorované odkazy

Plop Art Sudoku

Hrajete online hru Plop Art Sudoku

Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.

ovládání hry Plop Art Sudoku

myší, viz instrukce ve hře • 0.31 MB • 2x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Fodder
Logické hry - 0x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.
Bounzy Halloween
Logické hry - 0x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Yeti Bubbles
Logické hry - 0x
Poradíte si s řadou barevných bublinek, které stále klesají a nedají vám trochu klidu na pečlivé míření bublifukem? Ve hře Yeti Bubbles je vaším úkolem umístit barevnou bublinu k dalším bublinám stejné barvy. Pokud seskupíte alespoň tři stejné barvy, tak tyto bubliny zmizí.
Splitter
Logické hry - 0x
Vašim úkolem v této mini hře bude dostat hlavní postavu do cíle, který je označen hnědým kolečkem. K tomu, aby jste jí tam dostali, budete muset nařezávat dřevo, provazy a jiné věci. Máte omezený počet řezů.
The Hearts
Logické hry - 0x
Jednoduchá minihra, která má jednoduchá pravidla. Stiskněte levé tlačítko myši a postupně spojte barevná srdíčka na hrací ploše. Čím delší zřetězení vytvoříte, tím více dostanete bodů.
Robo Chess
Logické hry - 1x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?
5 in a Row - pět v řadě
Logické hry - 0x
Skutečně brilantní gameska pro dva hráče. Cílem hry Pět v řadě je umístit pět kamenů stejné barvy do řady. Kameny můžete umístit vodorovně nebo svisle. Velmi chytrá hra.
Little Witchs Mess
Logické hry - 0x
Ve hře Little Witchs Mess si můžete na začátku vybrat jednu ze tří, respektive dvou nabízených úrovní. Při prvním spuštění máte totiž možnost volit pouze mezi dvěma nejnižšími úrovněmi, protože nejtěžší si musíte zasloužit dokončením prostřední úrovně. Pokaždé potřebujete objevit všechny hledané předměty.
Red Ball 4 vol. 2
Logické hry - 0x
Další díl z oblíbené herní série Red Ball na sebe nedal dlouho čekat a čtvrtý díl s označením vol. 2 si můžete vychutnat. Opět dostanete na starost červený míček, se kterým potřebujete splnit všechny zadané úkoly. Většinou se jedná o poměrně záludné logické oříšky, nad nimiž je potřeba se chvíli zamyslet.
Bubble It
Logické hry - 0x
Bubble It je výborná logická gameska, ve které je vaším úkolem spojit 4 bublinky se stejnou barvou. Mezi barevnými bublinkami se nacházejí i dvě speciální - bomba, která odstraní sousedící bubliny, a konvertor, který odstraní všechny bubliny stejné barvy.
Never end
Logické hry - 0x
Procházejte labyrintem a sbírejte klíče, které vám otevřou dveře do dalších kol. Labyrint si můžete otáčet podle potřeby, aby jste se dostali i do vzdálených míst, ale dávejte při tom pozor na překážky.
Bubble Buster - super bublinky
Logické hry - 11x
Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?
Poclick
Logické hry - 0x
Jednoduchá ale o to více chytlavá logická super hra, ve které budete tvořit linie stejných prvků. Trochu hra připomíná oblíbené hry tetris a různé spoj tři symboly hry. Podaří se vám docílit nejvyššího skore?
Accurate Boy
Logické hry - 6x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Ninja Land
Logické hry - 0x
Hrdinou v této chytlavé online hře je malý ninja. Ten musí zachránit svou vězněnou přítelkyni. Zdolejte všechna nebezpečí, která vám tato strastiplná cesta přinese. Nebudete v tom naštěstí sami - časem se k vám připojí druhý ninja.