Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Plop Art Sudoku
sponzorované odkazy

Plop Art Sudoku

Hrajete online hru Plop Art Sudoku

Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.

ovládání hry Plop Art Sudoku

myší, viz instrukce ve hře • 0.31 MB • 222x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cubic Shoot
Logické hry - 34x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Ninja Land
Logické hry - 53x
Hrdinou v této chytlavé online hře je malý ninja. Ten musí zachránit svou vězněnou přítelkyni. Zdolejte všechna nebezpečí, která vám tato strastiplná cesta přinese. Nebudete v tom naštěstí sami - časem se k vám připojí druhý ninja.
Angry Pirates
Logické hry - 232x
Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.
Magic Pen 2
Logické hry - 2x
Vašim jediným úkolem je kreslit různé obrazce tak, aby jste dostali kuličku do cíle, který představuje červená vlaječka a tím se dostali do dalšího kola. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Sudoku - populární hra Sudoku online
Logické hry - 25x
Smyslem hry Sudoku je vyplnit mřížku číslicemi tak, aby každá řada, sloupec a boxy 3x3 obsahovali všechna čísla od 1 do 9. V této verzi Sudoku je čas vaším soupeřem, proto přemýšlejte velmi rychle...
Free The Pharaoh
Logické hry - 15x
V této hře se budete jakožto egyptský stavitel snažit dostat ven červený sarkofág.Pohybujte s nimi než se bude dát vyjmout červený z hrobky.V každém levelu je stále více a více sarkofágů, takže se nade hrou opravdu budete muset zamyslet.
Sleep the Dog
Logické hry - 33x
Divocí psi zaútočili na lidi! To samozřejmě jako ochránce spravedlnosti nemůžete dopustit, a proto se vydáte na výpravu, kde se pokusíte všechny psy zneškodnit. Samozřejmě, že je nebezpečné, se k takovému rozzuřenému psovi jen přiblížit, a proto musíte vystřelit na psa z větší dálky uspávací injekcí.
Snail Bob
Logické hry - 51x
Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.
Submachine
Logické hry - 183x
Submachine je skvělá logická adventura, která vás chytne a nepustí, dokud ji celou nevyřešíte. Ocitnete se v domě s nějakým záhadným strojem a pomocí vhodné kombinace různých předmětů zjišťujete co a jak funguje.
Gemlink
Logické hry - 6x
Gemlink prověří logické uvažování hráčů. Dostanete jasný úkol - propojit jednotlivé drahokamy se stejnou barvou. To sice na první pohled může vypadat jednoduše, ale problém nastane ve chvíli, kdy se nesmí žádné propojení křížit. Potřebujete vyplnit celou hrací plochu, ale zároveň přemýšlet dostatečně dopředu, aby se dala úroveň dokončit.
Mahjong 247 Solitaire
Logické hry - 38x
Velmi povedený mahjong, který vám nabízí až 5 různých hracích polí. Pravidla jsou celkem jednoduchá. Z hracího pole odstraňujete dva volné kameny stejných symbolů. Volné kameny jsou ty, které na sobě nemají žádné další kameny, a které mají místo vlevo nebo vpravo. Mahjong 247 Solitaire je skvěle hratelná superhra.
Isora 2
Logické hry - 4x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.
Eat The Candy
Logické hry - 27x
Super logická online hra, ve které budete dumat nad řešením 30 náročných levelů. Každá úroveň je plná sladkostí, takže soustředit se na vyřešení nebude vůbec snadné. Máte-li rádi fyzikální hry, tak je tahle jasnou volbou. Nezapomeňte hru sdílet, pokud se vám líbí.
Pupzzle
Logické hry - 22x
V této skvělé hře máte na starost rozkošného pejska. Vašim úkolem bude překonávat všechny překážky, které si na Vás tato hra připravila. Od přezouvání kol na autě, přes sazení kytiček až po mnoho dalších zábavných úkolů.
Robo Chess
Logické hry - 49x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?