Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Plop Art Sudoku
sponzorované odkazy

Plop Art Sudoku

Hrajete online hru Plop Art Sudoku

Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.

ovládání hry Plop Art Sudoku

myší, viz instrukce ve hře • 0.31 MB • 996x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Space Disposal
Logické hry - 4x
Staňte se vesmírným velitelem, který stojí před splněním zadaného rozkazu. Potřebujete dopravit nebezpečnou raketu s radioaktivním odpadem na místo, kde by mohla klidně explodovat a nic se nestalo. Snažte se nenarazit do zdi, jinak by raketa explodovala předčasně, potřebujete ji dostat do speciální komory.
Bam Boom
Logické hry - 5x
Výborná logická hříčka, ve které se vám opravdu občas bude kouřit z hlavy. Musíte dostat různě barevná kolečka do jejich chlívečků tak, abyste přitom udělali co nejméně tahů. Hra pro mistry v přemýšlení.
Helicopter Touch
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit co nejvíce panáčku na sebe tak, aby se dotkly balancující helikoptéry, která lítá nad mrakodrapy. Ukažte, že máte smysl pro rovnováhu a potrapte se při této skvělé hře. Nudit se určitě nebudete.
Blast the Skulls
Logické hry - 5x
Pěkná gamesa, ve které si zastřílíte na lebky a nebude to jen bezhlavé střílení, ale také budete muset trochu přemýšlet. Cílem v každé úrovni je sestřelit všechny lebky. Nestačí jen namířit, musíte využít i ostatní herní prvky.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 0x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 0x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...
Snoring
Logické hry - 0x
Velcí sloni spí poměrně tvrdě, o čemž se přesvědčíte v pěkné hře Snoring. Jedná se o hru se zvířátky, která se snaží spících slonů zbavit. Potřebujete najít nějaké možnosti, jak trefit spícího slona jiným zvířetem. V prvních úrovních se to naučíte a v dalších misích už to využijete. Autoři si připravili více než tři desítky misí.
Animals Connect
Logické hry - 1x
Zábavná verze logické online hry mahjong - tentokrát budete z hrací plochy odstraňovat kameny s obrázky zvířat. Máte-li rádi hry jako je např. Kuchařovo nádobí, tak si jistě přijdete na své. Dokážete postupně odebrat všechny dílky?
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 3x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Comboling
Logické hry - 0x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
Dummy Crusher 2
Logické hry - 0x
Poměrně pěkně udělaná hra Dummy Crusher se dočkala druhého pokračování. Opět si vezmete na starost likvidaci veškerých figurín, které se v dané úrovni nachází. Aby to nebylo příliš komplikované, dostanete pokaždé nějaké možnosti, jak figuríny poslat do věčných lovišť. Snažte se splnit všechny cíle pro zisk více bodů.
Jolly Jong Cats
Logické hry - 1x
Internet chrlí jednu mahjong hru za druhou. V této velice pěkné verzi budete odklízet kameny, na kterých jsou obrázky koček. Co nejrychleji najděte dva stejné obrázky a postupně tak vyčistěte celé hrací pole. Kameny nesmějí být zablokované sousedními kameny.
Savages
Logické hry - 3x
V této skvělé hře budete jakožto náčelník jednoho kmene bojovat o území druhého kmene.Budete absolvovat lučišnické souboje s náčelníkem druhého kmene.Zabijte všechny náčelníky ať je všechno území vaše.
Dangerous Sweets
Logické hry - 1x
Pokuste se s tímto roztomilým tvorečkem sbírat sladkosti. Dejte se do toho a pozor, abyste nevypadli. Šipkami zvedáte dřevo, na kterém tento tvor je. Hra bude později mnohem těžší a na začátku vám ukážou, jak se to dělá.
Demolition City 2
Logické hry - 0x
Perfektní pokračování demoliční hry, ve které budete v každé úrovni mít za cíl zničit budovu. A jak to provedete. Dobře promyslete rozmístění náloží, poté uvidíme, zda se konstrukce sesune k zemi.