Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Plop Art Sudoku
sponzorované odkazy

Plop Art Sudoku

Hrajete online hru Plop Art Sudoku

Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.

ovládání hry Plop Art Sudoku

myší, viz instrukce ve hře • 0.31 MB • 2058x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 2x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
Aequilibrium 2
Logické hry - 4x
Povedená super hra na přemýšlení. Cílem je dostat se do stavu, kdy na ploše stále zůstávají zelené dílky a zároveň jsou pryč všechny oranžové dílky. Není to tak snadné, protože musíte neustále udržovat rovnováhu.
7 Words
Logické hry - 8x
Pěkná html5 hra, ve které je vaším úkolem nalézt slovo, které složíte z jeho písmenkových fragmentů. Můžete využít i drobné nápovědy. Ačkoliv je hra v angličtině, určitě pro vás nebude problém slova odhalit. Čeká na vás neuvěřitelných 777 úrovní.
Hide Caesar 2
Logické hry - 0x
Zlatá mince s hlavou římského vládce Caesara se ocitla v nebezpečí. Všude padá nebezpečné kamení, takže potřebujete Caesara uchránit. Za tímto účelem dostanete různé předměty, pod něž se dá mince uschovat. Kromě kamenů se setkáte i s dalšími nebezpečnými nástrahami, ale všechno má logické řešení, takže stačí přemýšlet.
Untangle
Logické hry - 1312x
Výborná logická hra s originálním námětem. Vaším úkolem je uspořádat body v obrazci tak, aby se žádné strany neprotínaly. Stačí myší uchopit koncové body a táhnout jimi, dokud ramena nezmění bílou barvu na šedou. Jakmile pochopíte systém, tak to jde rychle, ikdyž některé levely jsou hodně těžké.
Add like mad - návyková matematika
Logické hry - 4x
Minihra Add Like Mad procvičí vaši schopnost rychle sčítat. Na hracím poli máte číslice, ze kterých musíte složit výsledek. Jednoduché, ale chytlavé.
Tea Mahjong
Logické hry - 6x
Čajový mahjong. Je to možné? Ano! V této hře na klasický mahjong se místo tradičních čínských znaků setkáte s obrázky s čajovou tématikou. Pozadí hry přímo svádí k tomu, uvařit si šálek chutného čaje.
Butterfly Kyodai
Logické hry - 17x
Perfektní online gameska plná motýlků. Vaším úkolem v této super spojovačce bude hledat dva stejné dílky s motýlky a spojit je. Ovšem pozor - pro vytvoření spojení jsou určitá pravidla. Dokážete hru dohrát do konce?
2048
Logické hry - 0x
Kdo by neznal velmi oblíbenou mobilní hru 2048. Tentokrát je tu flash verze, kterou si můžete zahrát na počítači. Úkolem je kombinovat dvojice dílků se stejnými čísly. Jak postupně dílky odstraňujete, tak se zvyšuje hodnota. Dokážete dojít až k číslu 2048?
Rickshaw Jam
Logické hry - 1x
Rikšové v Indii to nemají jednoduché. Obzvlášť v hustém provozu je umění prokličkovat mezi auty a najít si cestu ven. V této superhře musíte posunovat auta svisle a vodorovně tak, aby se rikša mohl dostat ven... Rickshaw Jam je povedená logická hra.
Keep the Balance
Logické hry - 5x
Dokážete udržovat rovnováhu a dohlédnout na to, aby se nezbortila vámi vybudovaná věž? Jestliže si myslíte, že na tom nic není, pak neváhejte a vyzkoušejte si hru s názvem Keep the Balance. Dostanete na každou z úrovní předem určené tvary, které potřebujete poskládat na sebe, aniž by se výsledná stavba nezhroutila.
Clowns in the Face
Logické hry - 6x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 3x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.
Free Bernie Pirates
Logické hry - 1x
Jedna z vydařených miniher na přemýšlení. V tomto zpracování budete stavět potrubí tak, aby voda plynule proudila. Potrubí tedy musí všude navazovat. Dokážete rychle zdolat všechny herní úrovně?
Furiosity
Logické hry - 2x
Furiosity je poměrně jednoduchá logická hra, ve které si občas pořádně potrápíte mozkové závity. Dostanete na starost přebarvování dlaždic z jedné barvy na jinou, ale vždy to musíte dělat podle nějakého předem stanoveného klíče. Pokaždé je potřeba přijít na princip, díky němuž se jednotlivé dlaždice přebarví.