Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Plop Art Sudoku
sponzorované odkazy

Plop Art Sudoku

Hrajete online hru Plop Art Sudoku

Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.

ovládání hry Plop Art Sudoku

myší, viz instrukce ve hře • 0.31 MB • 1438x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dolphin Pop
Logické hry - 0x
Jednoduchá ale chytlavá online hra na téma Spoj tři stejné bublinky. Úkolem je dostat pryč všechny balonky dřív než se dostanou k svému hrůznému konci. Podaří se vám hru dohrát až do konce?
Rich Mine 2
Logické hry - 2x
Tak v této hře musíte přestřihnout řetězy u koule. Dejte se do toho v této super hře. Musíte sbírat mince a udělat vše pro to, abyste danou kuličku popostrčili na tu správnou stranu, protože jinak nepostoupíte do další úrovně.
Gluttonus Monster
Logické hry - 0x
Zajímavá postřehovo logická online hra. Grafika je sice poměrně strohá, nicméně herní motiv je zajímavý. Vaším úkolem je pomocí příšerky sbírat barevné kuličky a to vždy postupně podle barev. Nejdříve např. sníte červené kuličky, abyste se dostali k modré atd. Pozdější úrovně jsou celkem na bednu,
hra v Unity3D
Save the Snail
Logické hry - 2x
Velmi pěkná online hra od českých tvůrců. Ve hře Zachraň šneka (Save the snail) budete řešit zapeklité hádanky. Dokážete osvoboti šnečka při jeho cestě v několika těžkých levelech? Další superhra v Unity3D.
ElectroCombo
Logické hry - 0x
Klikněte pořádně do prostoru a pokuste se posbírat veškeré body, které se zde pohybují. Snažte se nasbírat co nejvíce hvězdiček a dostávejte se tak do dalších úrovní této hry.
Numbers
Logické hry - 0x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
2048
Logické hry - 0x
Kdo by neznal velmi oblíbenou mobilní hru 2048. Tentokrát je tu flash verze, kterou si můžete zahrát na počítači. Úkolem je kombinovat dvojice dílků se stejnými čísly. Jak postupně dílky odstraňujete, tak se zvyšuje hodnota. Dokážete dojít až k číslu 2048?
Find Most
Logické hry - 1x
Jednoduchá logická minihra, ve které budete spojovat bublinky. Podaří se vám v rychlém časovém úseku vyklidit celé hrací pole?
Magic Blaster
Logické hry - 0x
Alespoň na krátkou dobu se můžete stát čarodějem, který dokáže vyvolávat mocná kouzla. K dispozici máte pokaždé různou zásobu kouzel, ze kterých můžete vybírat ty nejvhodnější. Některé kouzlo dokáže odstranit nepříjemnou překážku, zatímco s jiným kouzlem dokážou předměty levitovat ve vzduchu, čehož se dá vhodně využívat.
Bounzy Halloween
Logické hry - 0x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Tom and Jerry Memory-Happy
Logické hry - 3x
Odstraňte tyto objekty tak, aby se tom a jerry dostali od sebe. Pokud se sami sebe dotknout, tak jste úroveň nesplnili. Tato hra obsahuje celkem 20 skvělý úrovní. Tak se do toho pustťte.
Sugar, Sugar 2
Logické hry - 6x
Snažte se do hrníčku dát všechen cukr, který padá. Vaším úkolem v této super hře je, abyste nakreslili čáru, která tento cukr svede tam, kde vlastně má padat. Do hrnku musíte dostat 100 krystalů tohoto cukru.
Primary
Logické hry - 4x
Lidská rasa kdysi žila v barvách, ale to mělo přestat. Přiletěl mimozemšťan živící se barvami a všechno uvedl do černobílých barev. Lidé si vytvořili super vojáka jménem Roy, který dostal za úkol vyšplhání na vrcholek věže, kde musí zastavit mimozemskou invazi. Vydejte se na velice zajímavé dobrodružství s Royem!
Gemlink
Logické hry - 0x
Gemlink prověří logické uvažování hráčů. Dostanete jasný úkol - propojit jednotlivé drahokamy se stejnou barvou. To sice na první pohled může vypadat jednoduše, ale problém nastane ve chvíli, kdy se nesmí žádné propojení křížit. Potřebujete vyplnit celou hrací plochu, ale zároveň přemýšlet dostatečně dopředu, aby se dala úroveň dokončit.
Kinekitz
Logické hry - 4x
V této minihře bude vašim cílem v každém kole dopravit kouli do čtverečku. Toho docílíte jedině tehdy, pokud správně namíříte a vystřelit na kouli z kanónu. Čekají na vás překážky, které vám hru zpestří.